Hvilken bank er best i Nord-Norge?

tromsø
Ishavskatedralen i Tromsø.

Det er mange banker å velge mellom for en norsk bankkunde, og om du bor i Nord-Norge er det også å velge mellom. Om du bor Nordland kan du sjekke denne siden for å finne banker i Nordland, og bor du i Troms kan du sjekke denne siden for å finne banker i Troms. For alle som bor i landets tre nordligste fylker finnes det jo også filialer av flere store bankkjeder.

Men for de fleste betyr det ikke noe om banken man bruker har et kontor i nærheten eller ikke, man bruker jo nettbank, minibanker, betalingsterminaler og apper likevel.

Bankdisker finnes ikke lengre. Og kontanter er på vei ut. Derfor velger de fleste den beste banken ene og alene på grunnlag av hvor god rente man kan få. Så hvilke banker har de beste rentene for kunder i Nord-Norge?

Når det gjelder innskuddsrente er det lite forskjeller mellom bankene, og sparekontoene bruker være med bindingstid likevel. Så da er lånerenten den avgjørende faktoren.

Hvilken lånerente hvordan du får avhenger av hvilken type lån du skal ha. Når det gjelder boliglån kan det være mye penger å bytte fra en bank til en annen. Det kan være snakk om flere tusen kroner i året.

Også når det gjelder andre typer lån som f.eks. billån, båtlån, flyttelån, MC-lån, mopedlån og så videre er det mange tusen kroner å spare på å velge den banken som har lavest rente. Du kan enkelt finne den beste banken for ditt lån her.

Din lånesøknad blir sendt til mange banker som alle konkurrerer om å gi det best mulig rente.