Hey big spender! Er du også sugen på en langweekend til Dubai?

Nå presses prisene på fly mellom Oslo og Dubai, så det blir snart mulig å ta en billigere langweekend til Dubai!

I Dagens Næringsliv i dag kunne vi lese at det snart mulig å fly billigere direkte mellom Oslo og Dubai.

1

I følge det danske nettstedet Check-in.dk skal Emirates sette opp daglige ruter mellom Oslo og Dubai fra August neste år, og de skal vist kjøre hardt ut fra start med Boeing 777-fly.

Dette vil uten tvil skape sterk konkurranse og dumpe priser på disse turene, spesielt med tanke på at dette er et pengesterkt flyselskap som kommer inn i bildet, som ikke nødvendigvis må gå i pluss den første tiden for å overleve.

Men hvorfor satser Midtøsten på lille Norge?

Jo, fordi vi nordmenn reiser mye og bruker mye penger. I følge Rolf Forsdahl, direktør i Virke Reise som DN har snakket med ser Midtøsten på oss nordmenn som “Big Spenders” og at Norge blir sett på som et prestisjemarked, litt “If you can make it here, you can make it anywhere”.

 

Ofte kommer man over slike supre “lokketilbud” i perioder når man egentlig ikke har råd til å kjøpe de. Sånt er bare så irriterende… Men det er kanskje flere måneder til avreise og vet at du ønsker å prioritere en sånn tur. Da er det beste og billigste man kan gjøre å ta opp et billig forbrukslån som du enkelt kan søke om online. Sjekk ut den lave renten Axo Finans har på forbrukslån! I tillegg leter de opp hvilken bank som har det beste tilbudet der og da.

Ikke så dumt for en Big Spender nei 😉

Ser du på deg selv som BIG SPENDER? Kommer du til å hoppe på en weekend tur til Dubai neste år tror du?