Kan mer positive tanker gi deg bedre økonomi?

sport mentalt
Det hjelper å tenke positivt.

Å endre tankene dine om noe kan føre til at du gjør ting annerledes enn tidligere. Men hjelper det bare å tenke positivt? Kanskje ikke, men mange idrettsutøvere bruker idrettsspsykologer for bedre å takle motgang, stress, dårlig motivasjon, sykdom og så videre.

Så om idrettsfolk finner dette fornuftig er det sikkert også noe for alle og enhver å vurdere.

Kanskje har du utfordringer i hverdagen som stress, nedstemthet, utmattelse og så videre? Dette kan igjen føre til at du for eksempel ikke avanserer på jobben. Er du urolig og usikker får du kanskje ikke stillingen etter jobbintervjuet. Er du deppa eller ukonsentrert kan du også ta avgjørelser som påvirker privatøkonomien på en negativ måte også.

Så ja, mental helse har mye å si for økonomien din.

Men hvor finner en vanlig privatperson en coach som skal hjelpe deg med bedre mestring i hverdagen og arbeidslivet? Kanskje trenger du ikke coach, men om du bor i Oslo-området har du faktisk muligheten til å ta et kjapt 3-dagers profesjonelt kurs som kan hjelpe deg å snu livet ditt rundt, fjerne negative tanker og kanskje gi deg bedre økonomi.

En av landets ledende på feltet, Vibeke C. Hammer tilbyr faktisk kurs hvor helt vanlige folk også kan gi seg selv ekstra energi og mentale verktøy for å gi seg selv et bedre liv. Du finner mer informasjon om dette på www.ansvarlighelse.no.