Låne penger til designerveske?

designerveske
Låne til designerveske?

Drømmer du om en designerveske men har ikke spart opp penger til å kjøpe designervesken akkurat nå? Da kan du kjøpe en billigere veske, en brukt veske eller låne penger til designervesken du ønsker deg.

Flere og flere damer investerer i en designerveske. En av årsakene er at luksusvekser gjør et antrekk mer spennende. Faktisk kan klærne være helt enkle, så lenge vesken er imponerende nok. Selv slitte jeansbukser og en utvasket t-skjorte blir stilig med den rette designervesken.

Men så var det prislappen da. En Chanel-veske koste gjerne over 20.000 kroner. Også Louis Vuitton, Mulberry og Hermès ligger i toppnivået når det gjelder pris. Likevel er det mange som kjøper seg en designerveske, det er ikke uten grunn at Louis Vuitton og Marc Jacobs har egne butikker i Oslo. Du kan også kjøpe designervesker på nett.

Ikka alle designervasker koster en hel månedslønn, du kan kjøpe flotte designervesker fra f.eks. den amerikanske designeren Michael Kors som koster rundt 4-5.000 kroner. Du kan også kjøpe en brukt designerveske rimelig.

Men skal du ha en av de dyre designveskene er det praktisk med et lån. Du kan få billige lån på internett, Axo Finans lar deg sammenligne lån fra mange banker og velge det billigste lånet. Klikk her for å søke lån på internett.