Spar penger i nettskyen

Som mange andre har du sikkert oppdaget fordelene ved å gjøre dine kjøp online. Utvalget er større og prisene lavere på mange ulike ting man ønsker å kjøpe som f.eks. klær og andre hverdagsartikler.

Sparekalkulator
Spar penger når du skal kjøpe.

Det finnes mange bra norske nettbutikker i ulike bransjer som har bra utvalg og gode priser, men om du virkelig skal spare mest mulig penger kan du gjøre din shopping i nettskyen. Nettskyen (eng: cloud computing) er en betegnelse for alt fra dataprosessering og datalagring til programvare på servere som står i eksterne serverparker tilknyttet internett.

Dette kan du dra nytte av når du søker etter lavest mulig pris på dine innkjøp.

Shopping

Nå finnes det nettsider som søker etter rabatter blandt titusenvis av nettbutikker, forhandlere og selgere over hele verden for å finne den beste prisen på det du ønsker, du kan til og med søke på bare rabatter alene om du ønsker å gjøre et kupp.

Et eksempel på en slik nettside er CloudShopper.net, der kan du søke etter produkt og ønsket rabatt, trykk enter og dermed får du en liste med ulike butikker som har det du ønsker å kjøpe.

Om du ønsker å laste ned software eller spill direkte fra nettskyen via CloudShopper.net kan du også gjøre det – bare trykk på programmet du ønsker, betal og i løpet av minutter er programvaren levert.

Finansiering

Omentrent på samme måte fungerer det med lån og refinansiering via nettsiden www.axofinans.no.

Du fyller inn et skjema og flere banker gir deg tilbud som gir deg bedre betingelser og bedre rente på dine lån. Dermed kan du spare penger på lån, forbrukslån og kredittkort. Det er for eksempel mye penger å spare på refinansiering av forbrukslån.

Og med bedre lånebetingelser kan du jo plutselig ha litt mere penger til overs – som du kan bruke på shopping?