Er du klar for julehandelen?

Det nærmer seg juletid og gaver, mat, pynt og alt mulig annet skal kjøpes inn. Og rett etterpå kommer nyttårsfeiringen. De fleste av oss kjenner desember på lommeboka, derfor kan de være kjekt med litt ekstra penger til overs. Som mange andre har du kanskje ikke lagt av penger til julefeiringen, kanskje har du kjøpt noen presanger i førjulstida, men alle utgiftene hoper seg lett opp i jula likevel.

Ikke la økonomien ødelegge jula.
Ikke la økonomien ødelegge jula.

For å gjøre høytiden mer koselig og slippe økonomiske bekymringer når man skal ha det fint med familie og venner kan det være smart med et lån uten sikkerhet. Lånet kan du betale tilbake når du vil, eller i ditt eget tempo. Om du bruker lang tid på lånet koster det mer, men som kortsiktig finanisering for å slippe at julestresset også skal dreie seg om penger kan det være svært befriende med et lån uten sikkerhet.

Og har du allerede lån fra før kan du samle smålånene og kredittkortgjeld i samme lånet – og samtidig spare penger. Se denne nettsiden for mer informasjon og online søknadsskjema.

Da får du jo faktisk mer penger til overs på lang sikt også. Da kan du  feire det nye året med god samvittighet. Å få mer penger tilgjengelig og spare penger på sikt samtidig – det er ikke så værst.

God jul!