Nå kommer IKEA-katalogen!

ikea
IKEA-katalogen kommer nå.

IKEA-katalogen er blitt kalt verdens største inspirasjonskilde til hjeminnredning. 10. august sendes årets katalog ut til de tusen hjem.

– Vi er like forventningsfulle til kataloglanseringen hvert år. IKEA-katalogen kommer ut så å si samtidig i 48 land og blir gjerne kalt verdens største inspirasjonskilde til hjeminnredning, så det er litt som å skulle gi ut en internasjonal bestselger det knyttes store forventninger til, sier kommunikasjonssjef i IKEA Norge, Jan Christian Thommesen.

10. august sendes IKEA-katalogen ut til 1.6 millioner husstander, landets syv varehus og tre service- & pickup-points. Blant interiørinteresserte knytter det seg stor spenning til hva hjeminnredningseksperten har valgt å fokusere på i år.

– Jeg tror den store interessen for IKEA-katalogen handler om at den speiler tiden vi er inne i, samtidig som den har stor innvirkning på hvordan hjem over hele verden innredes i tiden fremover. Folk stiller høye krav til oss og vi kan aldri lene oss tilbake i stolen og tenke at nå er vi i mål – uansett hvor god den stolen måtte være, sier Thommesen.