Slik finner du ledige sommerjobber

sommerjobber
Lyst på en sommerjobb?

Om du ikke har fått deg en ledige sommerjobb ennå er det fremdeles ikke for sent. Her er tipsene for hvordan du kan skaffe deg en ledig sommerjobb.

Det finnes nemlig et stort antall sommerjobber som ikke er registrert hos NAV eller andre stillingsannonser som f.eks. Stillingsbasen.no, men som du må finne fram til selv. Erfaringsmessig blir nemlig de fleste sommerjobber ikke offentliggjort, veldig mange ledige sommerjobber og ledige sommervikariat går gjennom venner og direkte kontakt.

Så først pog femst sjekker du selvsagt for ledige sommerjobber på Nav og andre nettsider. Deretter sjekker du med familie og venner. Sett av noen timer for å ringe dem og spørre.

Så til slutt er det mest krevende men også den mest effektive metoden: direkte kontakt. Det betyr at du printer ut noen eksemplarer av CVen din og oppsøker flere arbeidsgivere og ber om å få prate med daglig leder.

Arbeidsgivere setter nemlig pris på folk med initiativ og de har en mulighet til å vurdere deg med en gang, har du en positiv femtoning, en grei CV og arbeidsgiveren en ledig sommerjobb skal du ikke se bort fra at det er nettopp deg som får sommerjobben.

Les flere tips om ledige sommerjobber her.