Tjen ekstra penger med fotografering

fotografering
Ta bilder og tjen penger.

Det er mulig å tjene endel ekstra penger på dine bilder på nettet. Årsaken er at det hele tiden er etterspørsel etter fotografier for å bruke i reklamer, på nettsider, magasiner, aviser og lignende. Du trenger ikke være proff fotograf for å lage deg en ekstrainntekt med fotografering, du trenger faktisk ikke engang et dyrt kamera. Som de fleste andre har du sikkert en smarttelefon og du kan bruke den til å tjene ekstra penger med.

Det finne mange nettsider som selger bilder på nettet, og om du laster opp dine bilder på disse kan du få inntekter hver gang dine bildene selges. Og om du har mange bilder og bildene kjøpes og lastes ned ofte kan du tjene mye penger.

Men hvilke nettsider kan man laste opp og selge bildene på? Her er mer informasjon om hvordan du tjener penger på fotografering.

Det finnes mange online bildebyråer og nettsider som selger fotografier online. Men hvor mye kan man tjene på bilder?

Man kan f.eks. tjene $2 for en nedlastning av et bilde, tar du 100 flotte bilder som lastes ned en gang pr. dag kan du tjene $200 hver dag. Det er en inntekt på bildesalg på rundt 4.000,- kr. i måneden for disse bildene. Og slik kan du fortsette å ta bilder og tjene mer penger på fotograferingen din.