Tjen penger på markedsundersøkelser

Ønsker du å gjøre privatøkonomien litt romsligere med minimal innsats? Bedrifter og organisasjoner bruker ofte markedsundersøkelser og spørreundersøkelser i forbindelse med markedsføring og meningsmålinger. Men alle slike undersøkelser trenger publikum for å ta seg tid til å svare på spørsmålene.

intervju

 

Noen slike underøkelser er frivillige – men mange er faktisk betalte. Har du tid til å svare på spørsmål på online markedsundersøkelser og spørreundersøkelser som er betalte kan du tjene ekstra penger.

Du kan faktisk tjene rundt 50-100 kroner for å svare på spørsmål online i 15-30 minutter. Du kan gjennomføre flere forskjellige betalte markedsundersøkelser om dagen – og dermed kan du tjene mye penger online på spørreundersøkelsene.

Det er flere typer som kan gi deg en god ekstrainntekt. En type er fokusgrupper med personlig oppmøte hvor du gir din mening om spesielle produkt eller en tjenester. Dette kan være bedre betalt enn markedsundersøkelser over internett, du får f.eks. ofte vareprøver og kjøregodtgjørelse. De nettbaserte betalte undersøkelsene er likevel de beste for da kan du tjene mye penger online raskt.

Se denne siden som forklarer deg om hvor og hvordan du tjener penger på markedsundersøkelser.