Refinansier kredittkortene og spar penger

Er du lei av dyr kredittkortgjeld som (nesten) ikke reduseres. Søk refinansiering av kredittkort gjennom Axo Finans og få penger til overs!

Axo Finans forbereder og sender din søknad om refinansiering til flere banker slik at du enklere skal få det beste tilbudet. Det eneste du må gjøre er å sette av 5 minutter til å fylle ut vårt søknadsskjema. Resten håndterer vi. Det er enkelt og uforpliktende å søke lån gjennom Axo Finans. I tillegg koster det ingenting.

Hvor mye du kan spare avhenger av hvor mye gjeld du har, hvor mange kredittkort du betaler på og hvilken rente du får innvilget. Vi refinansierer gjeld inntil 400.000 kroner, maks nedbetalingstid er 15 år. Under ser du hvor mye du kan spare ved å refinansiere kredittkortgjeld på 50.000 kroner.

Hvis du har 50.000 kroner i kredittkortgjeld er den månedlige kostnaden cirka 1450 kroner. Om du bare betaler minstebeløpet som faktureres hver måned vil det ta rundt 15 år før du er ferdig med å nedbetale de 50.000 kronene.

MEN, hvis du refinansierer disse 50.000 kronene i et lån uten sikkerhet med 8 års nedbetaling kan den nye månedlige kostnaden bli så lav som:

  • 770 kroner med laveste lånerente (7,9 %)
  • 915 kroner med middels lånerente (14 %)
  • 1035 kroner med høy lånerente (18 %)

I tillegg til å redusere de månedlige kostnadene vil den totale kostnaden også reduseres. Det gjør du fordi et kredittkort ikke har en bestemt nedbetalingstid. Det vanlige er at du mottar en regning på 3% av utestående kredittkortgjeld. Når vi så vet at gjennomsnittlig rente ofte er over 20 % så sier det seg selv at det vil ta en stund før gjelden er ferdig nedbetalt.

Lån fra 10.000 til 400.000 kroner med valgfri nedbetaling inntil 15 år. Du kan når som helst betale ekstra eller innfri lånet i sin helhet. Renten er individuell, fra 7,9 %.