Visa Europe sponser Eurovision Song Contest 2016

zelmerlof eurovision
Vinner av Eurovision 2015, Zelmerof.

Visa Europe er annonsert som offisiell partner av Eurovision Song Contest 2016. Visa vil bli foretrukket betalingspartner for arrangementet som finner sted i Stockholm i mai.

Visa vil skape en kontaktløs betalingsopplevelse for publikum som skal delta på finalen og semifinalene i konkurransen, så vel som besøkende til Eurovision Village på Kungsträdgården i Stockholm.

Martin ten Houten, sjef for Norden og Baltikum i Visa Europe, sier: «Eurovision Song Contest er et meget populært arrangement over hele Europa med flere hundre millioner TV-seere, og er et stort trekkplaster for besøkende til vertsbyen.»

«Vi er glade for å kunne sponse årets Eurovision Song Contest, og at de som deltar i Stockholm får oppleve farten og bekvemmeligheten med kontaktløs betaling. Sammen med sentrale interessenter vil Visa Europe lage kontaktløs aksept på Eurovision-arenaene, samtidig som vi viser frem teknologien av kontaktløs betaling og andre kontaktløse opplevelser.»

Jon Ola Sand, Executive Supervisor av Eurovision Song Contest, legger til: «Vi er glade for å ønske verdens største betalingsleverandør, Visa, som sponsor av 2016 Eurovision Song Contest. Visa Europe har en etablert banerekord i å sponse noen av de største begivenhetene i verden, noe som gjør oss enda mer stolte av å ha dem om bord.»

Eurovision Song Contest 2016 markerer 61-årsdagen for den første konkurransen, og er satt ut for å være det største arrangementet hittil, som når 200 millioner TV-seere over hele verden. Eurovision Song Contest 2016 åpner med semifinaler 10. og 12. mai. Finalen blir avholdt 14. mai i Globen i Stockholm.