Syns du 8 uker er lenge å vente for behandlingstid på lån?

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, men når det kommer til behandlingstid på lån, synes vi 8 uker er hinsides lenge.

Ifølge DinSide.no har Skandiabanken 8 ukers behandlingstid på lån om dagen på grunn av stor pågang.

Rekordmange Nordmenn bytter bank for å få billigere lån og mange får en ny bank i tillegg til sin hovedbank. I følge bank- og finanskonsulentselskapet Cicero Consulting skal enda fler bytte bank i 2013. Dette gjør at bankene nå skjelver i buksene og de ansatte på Skandiabanken blir svette i panna på grunn av mye jobb.

De siste årene har konkurransen blitt større og folk er blitt mer observante på hvor mye penger de kan spare bare ved å se seg litt omkring. Folk krever at bankene leverer, ikke bare et høyt service nivå, men også lave priser og i tillegg er ikke folk flest så lojale mot sin lokale bank lenger.

Er du usikker på om du har gode betingelser på ditt lån, så kan du jo begynne med å ta en titt på Finansportalens liste over landes billigste banker å se om din bank er en av dem.

Nettavisen NA24 har pulisert en liste over Norges billigste banker her.

Bestemmer du deg for å flytte forbrukslånet til en bank med bedre betingelser, bør du la Axo Finans gjøre jobben for deg. Der er det garantert ikke 8 ukers behandlingstid. De søker kjapt og effektivt i 5 banker og der får du i tillegg lån uten sikkerhet, i motsetning til landets billigste bank som i tillegg til lang ventetid krever sikkerhet på lånet.

 behandlingstid på lån