Inspirasjon p nettet

Hva gjorde man i gamledager uten internett og Google?

Selv om det ikke er s mange r siden, er det lett glemme hvordan ting fungerte fr mobiltelefoner, iPods og Wi-Fiens tid.I dag henter vel nesten alle inspirasjon p nettet?

Det virker jo som en evighet siden man faktisk slo opp i et leksikon for lese om Egypts historie, revens matvaner eller Finnmark for eksempel. Da ble man jo ikke fristet p samme mte som n til surfe videre heller, det er jo litt begrenset hvor lenge du gidder lese om alle emner som starter p F , nr du har lest om Fluefiske og om den rde eller hvite Fluesoppen er mest giftig, lukket man pent igjen boken og satte den p sin faste plass i bokhyllen.

I disse dager, med alt som finnes av inspirerende artikler, web sider, nettbutikker, bilder, og blogger er det s lett vikle seg inn i nettets uendelige trder. Med bare et lite klikk, pses det ut informasjon og fr du vet ord av det velter det over deg med inntrykkP godt og vondt.

I dag for eksempel, da jeg satt med min daglige, normaltraske, runde av nettaviser og blogger ble jeg plutselig avledet fra Finansavisen til InterirMagasinet..

Jeg drmmer jo om pusse opp hjemme, s da er det godt med litt inspirasjon. S litt ubevisst klikket jeg meg videre da jeg egentlig bare skumleste siste nytt p forsiden til Hegnar. Helt nederst p Finansavisen linkes det nemlig til andre samarbeidendemagasiner.

inspirasjon p nett
Lar du deg lett bli revet med og surfe p «nettblgen»?

S fr jeg viste ord av det lot jeg meg oppsluke av vakre stuer og ryddige hjem.

Her var det jo nok av ideer ta fra, s etter ha lest om hvordan arkitektene har bygget om en gammel Oslo villa, om hvordan Stordalens hotell p Tjuvholmen har blitt til og latt meg inspirere av hagebyarkitektur fra 1920-tallet, dukket jeg en time senere opp fra denne fantastiske blgen av inspirasjon jeg hadde surfet p. Jeg inns raskt at jeg fikk ta lunsjen foran PCn i dag og innfre leksikon p jobben for unng for mange sene og mrke hstkvelder p kontoret fremover.

sa3-032
Bildet er lnt fra InterirMagasinet:
http://interiormagasinet.hegnar.no

Men fr jeg stenger maskinen min helt ned og returnerer tilbake til den reelle virkeligheten, skal jeg sjekke hvor mye lneformidleren Axo Finans er villige til lne meg av penger til dette lille oppussingsprosjektet jeg drmmer om. Det blir nok ikke like fancy som The Thief eller Holtet Hageby, men med bare litt ekstra pengehjelp skal det nok bli lyst og fint, spesielt n som jeg har ftt s mange fine ideer.

Finner du inspirasjon p nettet? Eller savner du den «gode gamle» leksikon perioden?