Slik får du billig forbrukslån

Det er utrolig praktisk med forbrukslån, det er kjekt med ekstra penger tilgjengelig til uforutsette utgifter og lignende. Men enkelte forbrukslån kan være kostbare. Det er forskjellen i renten som avgjør og du har et dyrt eller billig forbrukslån.

Forbrukslån
Billig forbrukslån.

Så hvordan går man frem for å få et billig forbrukslån? Den vanligste måten er å søke i flere banker og finansieringsselskap og velge det billigste forbrukslånet. Men det er enklere sagt enn gjort. Det er mange plasser du kan søke om å få forbrukslån – og det tar mye tid å fylle ut søknad etter søknad. Hele søknadsprosessen kan være komplisert, med mange banker, forskjellige nettsider og ulike krav om informasjon til lånesøknaden.

Men det er også en enkel måte å få seg et billig forbrukslån på. Axo Finans er et ledende finansselskap i Norge og lar deg søke i seks banker og finansieringsselskap med bare en søknad. Du søker i ledende banker og finansieringsselskap som DnB, Komplett Bank og Norwegian Bank samtidig – kort tid etterpå sender Axo Finans deg det billigste forbrukslånet. Kjempeenkelt. Og du kan spare tusenvis av kroner.