Apple sparer penger på skatt ved å låne 98 milliarder kroner

Apple sparer penger på skatt ved å låne penger til rekordlave renter og gi pengene tilbake til aksjonærene, skriver dagbladet.no

Du kan lese hele artikkelen HER.

Apple sparer penger

Ingen av oss “vanlige dødelige” behøver å låne 98 milliarder kroner for å spare penger på skatt, men vi bør absolutt se og lære av det store bedrifter som Apple gjør nå. De som er smarte sparer penger ved å refinansiere gammel gjeld og smålån med et billig forbrukslån.

Via en låneforhandler som Axo Finans kan du låne opp til 360.000 kroner til å spare skatt eller annet formål. De stiller ingen spørsmål til hva du skal bruke pengene til.

Men kan det virkelig lønne seg å ta opp et forbrukslån da?

Ja, det kan det på mange måter. Mange Nordmenn foretrekker av en eller annen grunn å ha kredittgjeld. Det er super lett å dra kredittkortet, og minimumsbeløpet du må betale tilbake per måned er så lite at det knapt merkes.

Men dette er jo faktisk helt krise, for det er nettopp det du gjør; betaler lite og gjelden stiger uten at du tenker over det. Med den sykt høye renten kredittkortselskapene opererer med, vil du på den måten betale og betale til det gror mose på deg og i lengden blir det veldig dyrt.

Gjør heller som Apple

Vi synes heller du skal gjøre som Apple, ta opp billig lån for å spare penger. Ved å samle sammen gammel kredittgjeld og dyre smålån i et billigere forbrukslån blir du ferdig med gjelden, under ordnede former, en gang for alle.

Et forbrukslån vil du få til en lav rente og de små avdragene betales ned over en avtalt tid. Men du kan også om du ønsker betale ned hele lånet om du plutselig skulle vinne i lotto eller arve penger fra en rik onkel Amerika.

Har du noen gang regnet på hvor mye du kunne spart på å refinansiere?