Er du usikker på om du kan få lån? Sjekk ut LåneScore!

Mange er usikre på om de er gode nok kandidater til å få lån, og mange synes det er flaut å eventuelt få avslag på søknaden.

Om du kjenner deg igjen her eller er du bare rett og slett nysgjerrig på om du er en attraktiv kunde for bankene, må du bare sjekke ut dette supre verktøyet:

www.Lånescore.no

Sjekk om du kan få lån

Her kan du enkelt å greit hjemme i din egen stue sjekke ut sannsynligheten for om du vil få innvilget en lånesøknad eller ikke.

Du bare legger inn enkle opplysninger om deg selv, som bl.a. alder, inntekt og sivilstatus, og på null komma niks får du en «score» som normalt ligger mellom 20 og 80.

sjekk om du kan få lån

Jo høyere score, jo større er sannsynligheten for å få innvilget et lån. Det skal nevnes at dette kun er en indikator, og gir ingen garanti for få et lån ved en reel søknad.

Forutsetningene for beregning av scoren er at du er fylt 25 år, er i fast jobb med en inntekt på over 250.000,- i året og at du ikke har noen betalingsanmerkninger.

Det er også viktig å poengtere at skulle du score lavt, må du ikke fortvile. Det vil ikke automatisk bety at du ikke vil kunne få lån. Det finnes også måter å bedre sjansene for å få et ja, ved for eksempel å ha en medsøker.

LåneScore er utviklet av Axo Finans og sannsynligheten er beregnet på reelle søknader med reelle data de har behandlet gjennom årenes løp.

Sjekk din LåneScore, det tar kun fem minutter og koster ingenting!

Hva ble din LåneScore?