Hva er en forbrukslån kalkulator?

lånekalkulator
Bruk en online kalkulator for å beregne forbrukslån.

Vi kjenner alle til kalkulatorer fra tiden i skolen som yngre, og kanskje også mer avanserte kalkulatorer i videre utdanning. Noen bruker også kalkulatorer i arbeidslivet for beregninger av for eksempel lønn, bygging og så videre. Men hva med forbrukslån kalkulatorer, eller lånekalkulatorer som det også ofte kalles, hva er det?

Det finnes noen få nettsider som tilbyr denne funksjonen, og ikke så mange bruker lånekalkulatorer, men flere burde sikkert bruke tjenesten for den kan spare deg for mye penger. De aller, aller fleste nordmenn har ett eller flere lån, men de færreste bruker lånekalkulatorer og går dermed glipp av pengene man kunne spart.

Man kan spare penger på en forbrukslån kalkulator fordi man sammenligner lånerentene fra de ulike bankene som tilbyr lån. Dermed kan man velge det beste lånetilbudet, og i mange tilfeller kan man spare flere tusen kroner.

En annen fordel med en forbrukslån kalkulator er at man kan tilpasse lånet etter månedsbeløp, nedbetalingstid, lånebeløp og så videre.

Lyst til å prøve? Klikk her for å prøve Axo Finans forbrukslån lånekalkulator.