Nå kan du bruke Vipps på Kolonial.no

dagligvarer
Bruk mobilen når du kjøper mat.

Stadig flere gjør sine daglige innkjøp på nettet, og nå tar kolonial.no i bruk Vipps som betalingsløsning som en av de første i landet. Kolonial.no blir dermed den første dagligvarebutikken som tar i bruk Vipps.

– Det er slutt på den tiden når kundene godtar å bruke masse tid på bestillingen med unødvendige tasteklikk og utfylling av kortinformasjon. De forventer at handelen skal gå enkelt og sømløst, sier Mats André Kristiansen hos Kolonial.no.

Bestilling og betaling via mobilen er nok en viktig del av shopping i fremtiden, og Kolonial.no har nå tatt en ledende rolle i denne utviklingen. Også DNBs Vipps-sjef tror dette bare er begynnelsen.

– På et år har Vipps endret måten vi gjør opp på, og nå skal vi revolusjonere hverdagsbetalingen. Kolonial.no er et godt eksempel på en tjeneste som matcher perfekt med Vipps. De gjør livet enkelt for sine kunder og løser et hverdagsproblem på en genial måte – akkurat som Vipps. Dette er bare begynnelsen av en rekke spennende kunder som skal begynne å bruke Vipps som betalingsmetode fremover, sier Vipps-sjef Rune Garborg.