Pant din gamle mobil – iPhone 7-salget er i gang

iphone7
Pant din gamle mobil og få deg en iPhone 7. (Foto: Apple).

Da er det den tiden igjen: iPhone-mania er kommet. I dag klokken 0800 starter salget av Apple sitt nyeste flaggskip, iPhone 7. For første gang starter salget likt i Norge som i USA og flere tusen er allerede forhåndsbestilt.

Telia sine brukerdata viser at mange ville kunne utnyttet 4G-nettet enda bedre dersom de bytter til iPhone 7. I Telias mobilnett er det nær en kvart million mobilabonnenter som bruker en Apple-modell som er av typen iPhone 5 eller eldre.

Så får å få full utnyttelse av det moderne mobilnettet vi har i landet er det på tide å bytte mobil slik at man kan surfe kjemperaskt.

– Telia har i 2016 vunnet gjentatte dekningstester og blitt kåret til Norges beste mobilnett. Flere eldre mobilmodeller klarer ikke å ta i bruk den nyeste teknologien i nettet vårt, noe som ofte er grunnen til at dekning og hastighet kan variere på ett og samme sted, sier Karl Fredrik Lund, leder for Telia Privat.

Og har du en gammel mobil så har du muligheten til å få pant for den slik at din nye smarttlefon blir billigere hos Telia.

– Det har ikke noe å si om en person er kunde hos Telia eller hos en annen mobiloperatør. Alle som eier en eldre mobiltelefon kan levere den til pant gjennom vår Mobilpant-ordning og samtidig spare tusener av kroner ved kjøp av en ny iPhone 7. Og det er viktig å påpeke at man kan pante både Apple-, Samsung-, Nokia- og Sony-telefoner hos oss, i tillegg til iPads og nettbrett.

– Vi ønsker å bevare Norge sin plass i den digitale verdenstoppen. Det er utvilsomt ordninger som Mobilpant med på å sørge for, avslutter Lund.