Refinansiere kredittkortgjeld?

Refinansiering av ett eller flere kredittkort vil si at du får et lån for å samle kredittkortgjelden og spare penger. På samme måte som du kan refinansiere huslånet ditt med et nytt lån som har lavere rente, kan du også refinansiere dyr kredittkortgjeld med et nytt lån som har lavere rente.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Refinasiering av kredittkort.

Refinansiering av kredittkortgjeld vil ikke fjerne gjelden, men du kan få lavere renteutgifter, færre og mindre gebyrer og i tillegg få en bedre oversikt over din privatøkonomi. Dessuten kan du få en lengre nedbetalingstid slik at avdragene blir lavere.

Du kan faktisk spare tusenvis av kroner hver måned med refinansiering av kredittkort. Med å refinansiere dyre smålån og kostbar kredittkortgjeld blir det enklere å holde oversikten over privatøkonomien siden du bare har en kreditor og en innbetaling å forholde deg til hver måned isteden for et flere fakturaer og kreditorer.

Med en refinansiering av smålån og kredittkortgjeld reduserer du renteutgifter og gebyrer, dette gir deg en lavere totalkostnad på gjelden. Den lavere lånekostnaden gir deg mulighet til å kvitte deg med gjeld raskere om du bruker pengene du sparer til ekstra innbetalinger på lånet. Alternativt kan du bruke de ekstra pengene du har spart på andre ting du ønsker eller trenger.

Ved å fylle ut skjemaet på Axo Finans kan du få finansieringstilbud fra 6 ulike banker.