Slik realiserer du drømmene dine

Det er enklere enn du tror å finne løsningen.

Hvilken reise ville du unnet deg og familien om du hadde femti tusen kroner ekstra på bok? Hva ville du gjort med det gamle kjøkkenet hjemme for hundre tusen?

Mange bærer på en hverdagsdrøm som aldri blir sann, fordi de aldri får lagt til side pengene som må til. Drømmeferien må ofte vente, det nye kjøkkenet likeså. Det kommer alltid noe annet i veien. Men det finnes trygge og effektive løsninger som du kan bruke på kort varsel.

ID-100115484
Realiser drømmen med et billig forbrukslån. Axo Finans hjelper deg å finne de gunstigste lånene.

Ikke gå i kredittfella

En solid bank kan gi deg et enkelt forbrukslån som lar deg realisere drømmen uten å gå i kredittfella. Du trenger nemlig ikke betale skyhøye kredittkortrenter for å sikre deg penger når du trenger dem. AXO Finans hjelper deg med å finne banken som gir deg de beste betingelsene på lånet ditt.

Har du drømt om en lett og rask terrengsykkel som vil gjøre markaturene til en lek? Eller det komplette skiutstyret som du i årevis har hatt lyst på? Treningsutstyr kan ofte kjøpes for en billigere penge utenom sesong – men da må du også ha mulighet til å slå til når prisene er lavest.

Bankens lån uten sikkerhet koster deg langt mindre enn butikkenes «kjøp nå – betal senere»-løsninger. Søknaden kan du sende via mobilen på to minutter.

 Nyt fruktene av investeringen nå

Kanskje du har planer om å legge nytt tak på hytta eller bygge et hyggelig anneks i hagen? Mange av oss vil gjerne gjøre jobben selv, og venter bare på å få tid. Er du som de fleste av oss, har du nok ventet lenge allerede.

Noen ganger er det smartere å la fagfolk gjøre jobben for deg. Da blir det faktisk gjort, og du kan glede deg over resultatet – i stedet for å gremmes over alt du ikke får tid til. Husk at jo raskere jobben er gjort, jo lenger kan du nyte fruktene av arbeidet.

En av fordelene med å ta opp forbrukslånet i banken, er at du får en fast nedbetalingsplan – i motsetning til hos kredittkortselskapene. Du får dermed full oversikt, og en dato for når lånet er gjort opp. Det hjelper deg å betale for lånet hver måned, mens du allerede nyter godt av investeringen du har gjort.