Du kan spare tusener på å samle smålån.

Har du gjort mange smarte kjøp på avbetaling eller kredittkort? Vær like smart når du betaler tilbake. Du kan spare flere tusen i måneden ved å samle smålån i ett gunstig forbrukslån. Svært mange av oss benytter seg av mulighetene som kredittkort og kredittkjøp gir. Enten du er på ferie med familien, får store og uventede utgifter på bilen eller har gjort mange gode spontankjøp: Kredittløsninger lar deg ordne opp kjapt og enkelt.

 

Du kan spare masse penger på å samle smålån.
Du kan spare masse penger på å samle smålån.

 

 

 

 

 

 

 

 

Men den raske løsningen kan fort bli kostbar. Mange velger å drøye nedbetalingen en stund, noe som er fristende når den månedlige fakturaen er ferdig utfylt med et lavt minimumsbeløp. Men regningene skjuler store utgifter: Den nominelle kredittrenten er i snitt på 22-23 prosent, men disse lånene har ingen fast løpetid. Og når du ikke må betale inn mer av gangen, så er det fristende å la være. Særlig når det dukker opp flere slike kredittregninger i løpet av en måned. Da kan det også bli krevende å holde oversikten.

Du kan spare flere tusen i måneden ved å samle mange smålån i ett gunstig forbrukslån. Ta kontakt med en seriøs låneformidler som Axo Finans, de kan hjelpe deg å samle dyre smålån i et gunstig forbrukslån. På den måten kan du spare flere tusen i måneden.