Vipps klar for bedrifter, lag og foreninger

vipps app
Vipps appen.

Vipps har lansert en enklere betalingsløsning for bedrifter, lag og foreninger i Norge. Et par tastetrykk er det som skal til for å kunne ta betalt, f.eks. ved kiosksalg, loppemarked eller innsamling til det lokale idrettslaget.

Et stadig mer kontantløst samfunn kan by på utfordringer for mange, men med Vipps på laget kan bedrifter, korps, idrettslag og andre frivillige organisasjoner ta betalt med kun et par tastetrykk på mobilen.

– Vi har opplevd en enorm interesse spesielt fra idrettslag, foreninger og ideelle organisasjoner som ønsker hjelp med enklere betalingsløsninger. Nå er løsningen på plass, og forhåpentligvis vil Vipps revolusjonere måten lag og foreninger får inn penger på, sier Rune Garborg, direktør for Vipps i DNB.

De i overkant av 100.000 lagene og foreningene som finnes i Norge kan nå se frem til et mer effektivt salg, og allerede står 1,2 millioner brukere klare til å betale med Vipps.

– Lag og foreninger trenger ikke holde styr på kontanter eller leie betalingsterminaler når pengene kan vippses rett inn på en registrert konto. Ikke minst blir det enklere for kundene, som slipper å tenke på å ha kontanter tilgjengelig. Her skal Vipps løse et problem for alle, sier Garborg.

Kirkens Nødhjelp er en av de første som har tatt i bruk Vipps.