Her kan du finne gratis ferier!

ferie
Lyst på en gratis ferie?

Om økomien ikke strekker til for å bestille en ferie for familien er det faktisk mange alternativer for likevel å få oppleve noen flotte ferieminner. På nettet kan du faktisk finne en helt gratis ferie. De gratis ferietilbudene vi har funnet online passer perfekt for barnefamilier med mange morsomme opplevelser for de minste og en hyggelig stund for resten av familien.

UNICEF har en norsk nettside for barnefamilier der de lister opp en rekke gratis ferietilbud. Du finner mange flotte gratis ferier på Feriesentralen.no.

Det er også massevis av gratis ferietilbud på en annen nettside. Opplevelseskortet er et samarbeid mellom private aktører, NAV og kommunene som gir barn og unge gratis adgang til kultur- og fritidsaktiviteter.

Nettsiden Familieverden.no har en oversikt med mange artige gratis ferieaktiviteter. Der kan du finne mange tips om hvorden du kan arrangere morsomme og gratis ferieaktiviteter for barna.

Sjekk også lokale aviser og nettsidene til kommuner for flere gratis ferietilbud. Om du likevel velger å bruke noen penger på en ferie men kunne trengt et lite lån, bør du sjekke denne lånekalkulatoren. Her finner du ut hvor mye du kan låne, månedskostnad, nedbetalingstid og så videre.

Uansett: god ferie!