Slik lager du en billig Halloween feiring

Lag egne Halloween dekorasjoner og spar penger.
Lag egne Halloween dekorasjoner og spar penger.

Det er snart tid for Halloween feiringen. Allehelgensaften, på engelsk kalt Halloween, er dagen før allehelgensdag, og feires 31. oktober. Mange har også Halloween party for barna med invitasjonskort, dekorasjoner og kostymer. Mange barn bruker også å ringe på hos naboer for en såkalt «trick or treat» der barna vanligvis får godterier.

Vanlige halloween-figurer er spøkelser, skjelett, hekser, zombier, demoner, røde smådjevler, svarte katter, edderkopper, vampyrer og kjente figurer som Dracula og Frankenstein.

Med invitasjoner, dekorasjoner, kostymer og alt mulig annet kan prislappen fort bli høy. Men en Halloween fest trenger ikke koste masse penger, her er tipsene for å spare penger med en billig Halloween feiring.

Lag egne invitasjonskort

Du trenger ikke kjøpe dyre invitasjonskort til de andre barne i barnehagen, skole eller dine venner og kjente. Du kan lage dem selv ved å bruke fonter som er gratis på nettet. Klikk her for å laste ned gratis horror fonter.

Lag egne dekorasjoner

Du kan kjøpe et gresskar og dekorere det selv, samt printe ut bilder, symboler for å gjøre feiringen til noe ekstra. Og så kan du jo skru av noen lys og bruke stearinglys for å gjøre det litt skummelt.

Lag egne kostymer

Du kan enkelt sy kostymer eller gjenbruke barnas andre kostymer og gjøre dem skumle med ansiktsmaling. Det billigste kostymet er sikkert et hvitt laken og vips så er ungen et spøkelse.

Til slutt kan man jo se på en skummel film eller leste en skummel historie til de minste.

Happy Halloween!