Stor liste: billige julegaver

julegaver
Spar penger med billige julegaver.

Når julen nærmer seg og man begynner å tenke på rengjøring og julepynt er det definitivt på tide å også tenke på julegavene. Selv om man ikke skal gi gaver til mange kan selv en moderat liste med slekt, venner, kolleger, naboer og så videre bli ganske kostbar.

Gaveartikler bruker gjerne være dyre, og julegaver er intet unntak. Ofte blir en julegaveliste med bare 10-20 stykker på noen tusen kroner.

Og ofte blir julegavene så dyre sammen med alt det andre julefeiringen koster at man kjøper julegaver til bare noen få av sine nærmeste. Men vi i Axo Finans har gjort en stor innsats for deg slik at du enkelt kan finne billige julegaver som alle vil sette stor pris på, og slik at du kan kjøpe fine julegaver til flere.

Her er listen med billige julegaver:

Innrammede bilder
Du kan ta bilder og lage bilde collager, å printe ut et bilde og kjøpe en bilderamme er billig. Dette er også en festlig og personlig julegave.

Malerier
Om du har et talent for å male kan du kjøpe et bilde lerret og male enkle motiver eller visdomsord. Dette er også en personlig og billig julegave, særlig om du lager flere.

Egne gavekort
Lag dine egne gavekort som gir mottakeren rett til f.eks. massasje, kino, middag eller andre koselige opplevelser med deg. Også en personlig og billig julegave.

Lag egne gavekurver
Gavekurvene som er i butikkene er populære julegaver, men ofte dyre. Du kan selv kjøpe tingene i kurven og kurver er også billige.

Mix CD
De fleste har ennå CD spillere og om du har en CD brenner kan du kjøpe CD-plater og lage musikk som du vet mottakeren liker. Du kan også lage et fint CD cover selv.

Øredobber
Øredobber er ofte det billigste en gullsmed har, og øredobber i sølv eller gull koster ikke så mye. Enkelte øredobber er så billige at du kan kjøpe mange sett til flere og spare mye penger på julegavene.

Kortholdere
En kortholder brukes nå mer enn tradisjonelle lommebøker. Og kortholdere er også billige. Kjøp en kortholder som julegave til både han og henne.

Lodd
Du kan kjøpe lodd hos lokale foreninger. Dette er en fin måte å støtte en god sak på og samtidig gi et ekstra spenningsmoment til julefeiringen.

Julekaker
Kan du tenke deg noe mer hyggelig enn en krukke med hjemmelagde julekaker, flott dekorert med sløyfe og em julehilsen på? Å bake julekaker selv er billig og en personlig gave.

Julekort
Du trenger ikke gi julegaver til alle. Du kan lage egne jule kort og bruke tid på å skrive noe meningsfullt til slekt og venner som julegave.

Husk at det er tanken som gjelder. Om gaven fra gullsmeden koster tusenvis eller bare noen hundre kroner er som regel ikke det viktigste.