Topp 10 linker for å spare penger

spar penger
Det er ingen skam å spare penger.

Det er mange nyttige nettsider vi alle bruker, noen bruker vi ofte som for eksempel Facebook og andre nettsider bruker vi sjeldnere, selv om de også er nyttige.

Noen sider er bedre enn andre, men de beste linkene er kanskje til nettsidene som hjelper deg å spare penger.

Noen linker kan hjelpe deg spare noen hundrelapper i året, andre linker vil hjelpe deg spare flere tusen kroner i året, og i endel tilfeller vil noen av linkene hjelpe deg spare flere tusen kroner i måneden. Og det er vel ikke så ille?

Vi har trålet internett og samlet de 10 beste linkene for å spare penger, vi begynner med 10. plassen og avslutter med vinneren:

 • Recondition Battery
  10. plassen går til en nettside om batterier. Batterier kan være kostbare, nettsiden viser deg hvordan du kan resirkulere batterier og spare penger.
 • InkClub.no
  Vi har alle en printer og vet at de kan være dyre i drift. Denne nettbutikken selger billige blekkpatroner og lasertonere. De passer i alle merker men koster mye mindre.
 • Billig middag
  8. plassen hander om mat. Kjempebra blogg med oppskrifter på billig og god middag. Her kan du søke på pris og alt mulig annet. Nydelig mat trenger ikke koste mye.
 • FontDaddy.com
  Fonter bruker vi ofte, f.eks. til lage dekorasjoner, scrapbooking, designe tatoveringer, lage dørskilt, kort, jobbsøknader og alt mulig annet. Denne nettsiden har titusenvis av gratis fonter.
 • Refinansiering
  Spar penger på å få billigere rente på lån og kredittkort gjeld. Du kan spare tusenvis av kroner på noen minutter.
 • Expedia.no
  Solid 5. plass. Spar penger på flybilletter, hotellrom og leiebiler. Veldig enkel og populær nettside som kan spare deg for mye penger uten at ferien blir dårligere.
 • Forsikringsselskap.org
  Glimrende nettside som lar deg spare penger på forsikringer som boligforikring, bilforsikring, innboforsikring og alle andre typer forsikringer. Fortjent 4. plass.
 • Billig forbrukslån
  Spar penger på å finne det billigste forbrukslånet. Bruk noen minutter på å spare deg selv for tusenvis av kroner og bruk heller pengene på noe annet. Solid bronsjeplass.
 • Gratisstart.no
  Andreplassen går til denne. Starside med masse gratis ting. Med massevis av gratis ting du kan få på nettet blir det ekstra enkelt å spare penger.
 • Gjerrigknark.com
  Norges største spare-side. Her kan du finne tusenvis av ting som er helt eller nesten gratis. Få toalettartikler, klær og mye annet helt gratis. Også tilbud og vareprøver. Klar førsteplass.

Det var hele topp 10 listen med linker for å spare penger. Bokmerk gjerne denne siden og tips venner og gjente om linkene så de også kan spare penger!