Vippsstarter: En helt ny måte å samle inn penger

vipps
Bruker du Vipps?

I dag skrives et nytt kapittel i Vipps-eventyret. Vippsstarter er en nyskapende tjeneste som gjør pengeinnsamlingen til en lek.

– Vi har fått tilbakemeldinger på at lag og foreninger og ideelle organisasjoner savner et godt og enkelt verktøy for pengeinnsamling. Derfor har vi utviklet Vippsstarter som gjør det enkelt å lage digitale innsamlingsaksjoner, sier Vipps-sjef, Rune Garborg.

Hva er Vippsstarter?
Alle organisasjoner driver med innsamling til ett eller annet. Før betydde det loddsalg, «tiggerunder» på telefon, kakelotteri og dorullsalg. Fra i dag kan alle som samler penger til noe, gå inn på vippsstarter.no, opprette et prosjekt, dele det med så mange som mulig, lene seg tilbake og – forhåpentligvis – se pengene strømme inn.

Det kan sammenlignes med en digital innsamlingsaksjon, og poenget er at du spør folk om å bidra med penger til et konkret prosjekt – enten det er lite eller stort.

Det kan være nye fotballnett, korpsuniformer, klassetur, eller nytt redningshelikopter. Hva som helst egentlig. Kun fantasien setter grenser!

På vippsstarter.no kan du enkelt søke støtte til ditt lag, din forening eller din frivillige organisasjon.

– De færreste går rundt med kontanter i dag, men svært mange ønsker å bidra til det lokale idrettslaget, korpset eller til veldedige organisasjoner. Vårt mål er å lage enkle digitale løsninger som ligger i forkant av utviklingen, og vi er ikke i tvil om at fremtidens innsamlinger kommer til å skje i Vippstarter, sier Garborg.