Forbrukslån

Med et forbrukslån får du økonomisk fleksibilitet. Axo Finans sammenligner ulike forbrukslån, og finner det beste tilbudet - kostnadsfritt og uforpliktende.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet
!
Mente du ? Ja Nei
Neste

Søke om forbrukslån via en finansagent

Det er enkelt å søke lån via en finansagent som Axo Finans. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det elektroniske søknadsskjemaet, så tar vi oss av resten. Vi sammenligner noen av de beste forbrukslån på markedet, og finner det beste tilbudet for nettopp deg. Det er kostnadsfritt å bruke vår tjeneste, og søknaden er helt uforpliktende. Hvis du ender opp med å takke ja til et tilbud, er det den aktuelle banken som betaler for vår tjeneste. Vi tjener altså bare penger hvis vi finner et tilbud som du syns er godt nok til å takke ja til, og dét er din beste garanti for at vi jobber hardt for å finne de beste vilkårene for deg. 

Les mer: "Forbrukslån med lav rente"

Et forbrukslån er et fleksibelt lån. Du trenger ikke å oppgi noen grunn til hvorfor du søker om å låne penger, og kan derfor bruke midlene på akkurat det du ønsker. I tillegg kan du nedbetale lånet raskere enn avtalt dersom du får mulighet til det, eller innfri lånet i sin helhet før fristen. Det er ingen ekstra kostnader forbundet med dette. Axo Finans er en finansagent som ikke bare hjelper deg med å søke om forbrukslån, men som gjør alt for å finne det aller beste lånet blant våre samarbeidsbanker.

Finn det beste lånet

Finn det beste lånet

Axo Finans sammenligner flere forbrukslån samtidig for å finne det beste tilbudet. Du trenger bare å sende inn en søknad, og sparer dermed tid som du ellers måtte ha brukt på å kontakte hver enkelt bank. Bankene på sin side vet at de er flere som konkurrerer om å få den samme kunden, og strekker seg derfor langt for å tilby det beste lånet. Når vi sammenligner ulike forbrukslån som bankene tilbyr ser vi blant annet på følgende:

 • Hvor lav renten er
 • Hvor stort lånebeløpet er
 • Hvor fleksibel og realistisk nedbetalingsplanen er
 • Hva slags gebyrer som inngår i avtalen

Det er altså ikke bare renten som avgjør hvilket forbrukslån som er best, men mange andre faktorer som spiller inn. Det hjelper ikke å få en lav rente hvis du skulle ende opp med skyhøye termingebyrer og dyre forsinkelsesgebyrer. Våre erfarne saksbehandlere vet hva de skal se etter for å finne det beste lånet, og hvor de skal lete etter skjulte gebyrer.

For at Axo Finans skal være ledende i Norge innen formidling av forbrukslån er det nødvendig at vi samarbeider med noen av de beste aktørene i bransjen. Du finner en oppdatert liste over våre samarbeidspartnere her. Alle våre banker og utlånere er profesjonelle aktører, og vi jobber kontinuerlig med å forhandle frem bedre vilkår. Vi følger Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis og det offentlige lovverket i Norge.

Axo Finans - formidler av forbrukslån

Axo Finans samarbeider med en rekke banker og finansinstitusjoner. Vår fremste oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av en lånesøknad, til flere banker samtidig. Dette er viktig fordi renten på forbrukslån varierer fra bank til bank. For å finne ut av hva slags renter du kan få tilbud om, må det derfor sendes inn en søknad om lån til en eller flere banker. Dersom bankene må kontaktes en etter en, vil denne prosessen ta svært lang tid. Her kommer Axo Finans inn i bildet. Vi sender den samme søknaden om forbrukslån til mange banker samtidig. Så fort alle bankene har vurdert lånesøknaden, vil vi kontakte deg og presentere det beste tilbudet på forbrukslån.

Dette er de største fordelene med å velge Axo Finans som din finansagent når du er ute etter et godt tilbud på forbrukslån:

Fleksibelt forbrukslån på opptil 500 000 kroner

Du kan søke om å låne så lite som 10 000 kroner, eller så mye som 500 000 kroner. Vi spør deg ikke hva du trenger penger til, og du trenger ikke å oppgi noen grunn til hvorfor du søker. Et forbrukslån er et fleksibelt lån, og du kan sette over ekstra innbetalinger i ditt eget tempo hvis du har mulighet til det. Det er også mulig å innfri lånet i sin helhet før fristen.

Det koster deg ingenting

Som finansagent kan vi kun motta godtgjørelse fra bankene vi samarbeider med. Dette betyr at vår tjeneste ikke koster noe som helst for deg som kunde, uansett om du takker ja til et forbrukslån eller ikke. Du kan velge å føre over ekstra innbetalinger eller innfri lånet tidligere enn avtalen sier, og dette er helt uten ekstra kostnad.

Det er uforpliktende å motta tilbud

Det er helt uforpliktende å sende inn en søknad via Axo Finans. Vi sender søknaden din til behandling hos alle våre samarbeidsbanker, og presenterer det beste tilbudet på forbrukslån for deg. Det er opp til deg om du vil takke ja til et tilbud eller ikke.

Du får presentert det beste tilbudet

Vi sender søknaden din til behandling hos flere banker samtidig, og bankene vet at de konkurrerer om å få den samme kunden. Derfor vil de strekke seg lengre for å utarbeide et godt tilbud. Det er viktig å undersøke tilbud hos flere banker, fordi renten kan variere mye. Årsaken til dette er at bankene gjør hver sin individuelle vurdering av risikoen forbundet med å få deg som kunde - i tillegg har bankene interne retningslinjer og regler å forholde seg til. Straks alle bankene har behandlet søknaden om forbrukslån, tar vi kontakt med deg for å presentere det beste tilbudet.

Fordeler med et lån uten sikkerhet

Slik beregnes renten

Lurer du på om et forbrukslån egentlig er noe for deg? I likhet med alle andre låneavtaler er et forbrukslån et stort finansielt ansvar, og avgjørelsen om å ta opp et forbrukslån er ikke noe man bør ta for lett på. Det er tross alt et lån som skal betales tilbake, og du må vite at du kan håndtere terminbeløpene ved siden av de vanlige regningene dine.

Et forbrukslån er det samme som et lån uten sikkerhet, noe som innebærer at du ikke trenger å tilby utlåneren noen form for garanti for at de skal få pengene sine tilbake. Dette skiller et forbrukslån fra for eksempel et boliglån hvor man stiller boligen som garanti. En stor fordel med et forbrukslån er derfor at du kan bruke pengene på akkurat det du vil. Trenger du penger til en etterlengtet ferie? Har vaskemaskinen takket for seg? Eller har du funnet et godt tilbud som du bare må slå til på, men ønsker ikke å tømme sparekontoen? I slike tilfeller kan et lån uten sikkerhet gi deg den økonomiske fleksibiliteten du har behov for. Noen av de vanligste grunnene til at kunder søker om forbrukslån via oss er:

 • Uforutsette utgifter
 • Oppussing eller renovering
 • Refinansiering av annen gjeld

Andre fordeler med forbrukslån varierer fra bank til bank, og avhenger av hvilke vilkår du ser på som viktige. Noen aktører satser sterkt på personlig oppfølging og kundeservice, andre tilbyr spesielt gunstige renter mens andre igjen tilbyr svært fleksible nedbetalingsplaner.

Ulemper med et lån uten sikkerhet

Som med det meste her i livet er det forhold som taler både for og imot forbrukslån. Den største ulempen med å ta opp et forbrukslån er lånets kostnad, og da snakker vi om renter og gebyrer. Ettersom låntakeren ikke trenger å tilby banken noen form for sikkerhet, gjør banken opp for dette ved å sette en høyere risikopremie på lånet. Derfor er et forbrukslån dyrere enn for eksempel et boliglån, hvor banken har mulighet til å ta pant i boligen i tilfelle lånet blir misligholdt. 

Desto viktigere er det å gjøre en grundig sammenligning av flere banker for å finne det billigste lånet. Selv om du har bestemt deg for at et forbrukslån er en god løsning for deg, er det ingen grunn til å betale mer enn du må. Her kommer en finansagent som Axo Finans inn i bildet.

Selv om et forbrukslån koster mer enn et boliglån er det fortsatt billigere enn å bruke kredittkort eller ta opp dyre smålån. Hvis du plutselig står overfor økonomiske utgifter som du ikke kan bære, er det derfor økonomisk fornuftig å velge et forbrukslån framfor kredittkortet. Da får du en fleksibel avtale om å låne penger utstedt av en profesjonell aktør, og personlig oppfølging hvis uhellet skulle være ute.

Les mer: Refinansiering av kredittkort

Kundeomtaler

Den absolutt beste og mest troverdige markedsføringen er våre kunder og deres omtaler. Vi tilpasser oss hver enkelt kunde, og tilbyr alle som søker forbrukslån personlig oppfølging fra start til slutt. Alle kunder er like viktige, uansett om lånebehovet er stort eller lite. Vi tar alle henvendelser seriøst, og behandler alle søknader om forbrukslån på en enkel, rask og trygg måte. Her har vi samlet noen av omtalene som kundene våre har lagt ut på Trustpilot.

Rask behandling av henvendelser

Axo Finans er raske til å svare, uansett om du har sendt inn en søknad på forbrukslån eller bare har et enkelt spørsmål. Vi yter alltid personlig service, noe kundene våre setter pris på:

 • Sara-Kristine, 9. november 2018:

  Rask og sikker kundebehandling. Jeg vil absolutt anbefale denne bedriften til hvem som helst.

 • Heidi, 31. oktober 2018:

  Service, service, service. De var fantastisk raskt ute med tilbudet og når jeg ikke hadde tid til å svare over en tid, sendte de meg mail. Jeg har faktisk aldri opplevd å få utbetalt lån så raskt som Axo.

 • Svein Arne, 4. oktober 2018:

  Fantastisk rask og god service - leverte ganske umiddelbart på eksakt forespørsel fra vår side. Også meget god oppfølging i ettertid. Kan anbefales på det sterkeste.

Bidrar til å løse vanskelige situasjoner

Vi syns det er hyggelig å være hyggelig, men vår tjeneste går først og fremst ut på å hjelpe folk i økonomisk knipe med å finne det beste tilbudet på forbrukslån. Vi har hjulpet mange mennesker i vanskelige situasjoner:

 • Helge, 21. november 2018:

  Jeg kom i en krise og trengte litt ekstra å rutte med i en kort periode. Fikk økonomisk hjelp veldig raskt, enkelt og trygt, fra Axo Finans! Det var lett å søke om hjelp og fikk svar med en gang og ikke masse styr med unødvendige dokumentasjoner, eller e-poster frem og tilbake. Nå er ting på stell igjen og hele lånet blir tilbakebetalt denne uka.

 • Ole Morten, 4. oktober 2018:

  Trivelig og god kundebehandling og imøtekommende. Jeg er fornøyd og det er en lettelse å se at månedlige utgifter reduseres og det blir godt å forholde seg til en låneregning istedenfor flere.

 • Geir, 25. september 2018:

  Syns jeg fikk god hjelp, var på etterskudd etter lang tid med sykdom og ble mottatt som en kunde og ikke som et offer. Raskt og effektivt. Tusen hjertelig takk for hjelpen.

Profesjonell hjelp med forbrukslån

Et forbrukslån er et stort økonomisk ansvar å påta seg, og det er viktig å sørge for at banken du inngår en avtale med er en profesjonell og sikker aktør. Axo Finans samarbeider kun med profesjonelle långivere, slik at du kan være sikker på at du inngår en trygg avtale:

 • Christian, 14. november 2018:

  Veldig profesjonell og veldig bra opplyst kundebehandler. Fikk meget god informasjon om produktet jeg ønsket tilbud på.

 • Nils Petter, 11. oktober 2018:

  Dere er raske og profesjonelle. Jeg fikk et raskt og godt svar fra dere. Banken hadde et konkurransedyktig rentenivå.

 • Helen, 19. september 2018:

  Kjapp respons og veldig god oppfølging fra saksbehandler! Kan virkelig anbefale Axo Finans! Dette er en seriøs aktør som virkelig er her for å hjelpe. Jeg har endelig fått redusert utgiftene mine, noe som betyr at jeg har mulighet til å betale mer på avdrag enn det som er avtalt! Helt fantastisk!


Muligheter for økt kapital

Et forbrukslån er selvfølgelig ikke den eneste måten å øke sin egen betalingsevne på. I utgangspunktet skiller man mellom to typer lån: Lån uten sikkerhet og lån med sikkerhet. Sistnevnte inkluderer tradisjonelle lån som for eksempel boliglån eller billån, hvor du stiller med egenkapital. I tillegg har banken mulighet til å ta pant i boligen dersom lånet skulle bli misligholdt. Et studielån havner mellom disse to kategoriene, ettersom deler av lånet er et omgjøringslån. Dette innebærer at du må bestå eksamen for å få omgjort en viss prosentandel av lånet til stipend.

Innen finansieringsmuligheter hvor du ikke trenger å stille med sikkerhet eller egenkapital, er det i utgangspunktet tre valg:

 • Kredittkort
 • Smålån
 • Forbrukslån

Alle disse faller under kategorien mindre lån, og er gjerne tilknyttet forbruk. Den største forskjellen mellom de tre er kostnaden, og spesielt sammenlignet med et smålån vil det være gunstigere å velge forbrukslån. Som følge av den enkle tilgangen og lave krav til kredittsjekk på smålån, har disse en langt høyere rente enn et forbrukslån.

Handler man på kreditt eller nedbetaling bør man være svært nøye med å betale tilbake innenfor den rentefrie perioden, som vanligvis er på fire eller seks uker. Dersom du har et utestående beløp etter at den rentefrie perioden er over, vil kostnadene vokse raskt. En annen ulempe med kredittkort er at man ikke får en nedbetalingsplan av utstederen, noe som øker risikoen for å glemme en innbetaling.

Axo Finans sin tjeneste handler om å finne det billigste og beste lånet, og derfor undersøker vi kun forbrukslån. En avtale om å nedbetale et forbrukslån vil alltid være konkret, men også fleksibel, og renten vil alltid være lavere enn den er på et gjennomsnittlig smålån. Et forbrukslån vil derfor alltid stå igjen som vinneren dersom man er ute etter et lån uten sikkerhet med lavest mulig rente. Axo Finans tar jobben med å sammenligne bankene, for å hjelpe forbrukere med å finne et godt tilbud på forbrukslån.

Når uhellet er ute

Livet er ikke alltid en dans på roser, og de aller fleste har opplevd å få en regning i postkassen som de ikke hadde forventet. Uhell kan skje den beste, og det er ikke alltid man får forhindret det - enten det er kjøleskapet som har sagt takk for seg, eller du blir nødt til å dra til tannlegen på grunn av en uforutsett skade. Dette er typiske utgifter som blir mye større enn man hadde sett for seg, og det er ikke alle som har penger oppspart til å bære utgiftene når de plutselig dukker opp.

Enkelte skader på bygg og eiendeler kan man leve med. Du kan for eksempel vente til neste lønning før du reparerer en ripe i lakken, erstatter den gamle sofaen eller kjøper en ny kaffetrakter. Andre skader kan ikke vente. Dersom bilen må på service og du er helt avhengig av å kjøre til jobb, kan et forbrukslån bli løsningen. Andre har opplevd at det plutselig begynner å lekke fra rørene på badet. Slike skader kan potensielt medføre enda større ødeleggelser på boligen, og derfor kan man heller ikke vente med å ringe rørleggeren.

Dette er typiske tilfeller der løsningen blir å søke om forbrukslån. De fleste banker tilbyr en eller annen form for lån uten sikkerhet, og det er som regel ikke vanskelig å få innvilget forbrukslån hos sin faste bank. Å få det beste lånet er en annen sak. Bankenes rentesatser kan variere voldsomt, og hvis du er ute etter det billigste lånet kreves det derfor et grundig forarbeide. Dette kan Axo Finans gjøre for deg - og er du ikke fornøyd med tilbudet, er det bare å takke nei.

Når du ikke har tid til å spare penger

Når du ikke har tid til å spare penger

En annen vanlig årsak til å søke om forbrukslån er at man trenger å betale for noe, men ikke har tid eller anledning til å spare nok penger. Dette er for eksempel ganske vanlig i forbindelse med oppussingsprosjekter, som ofte blir dyrere enn man hadde sett for seg. De fleste som starter å pusse opp har en viss kapital, men etter hvert kan man oppleve at regningene begynner å hope seg opp. Da har man valget mellom å sette prosjektet på pause, eller søke om ekstra kapital i form av et forbrukslån.

Realisering av drømmer og planer er også en vanlig årsak til å søke om forbrukslån. Skal du endelig dra på den etterlengtede ferien som du har drømt om så lenge? Eller har designervesken du ønsker deg endelig kommet på salg? Vi spør aldri om årsak her hos Axo Finans - hva pengene går til er fullstendig opp til deg. For at du skal få innvilget et forbrukslån via Axo Finans må du imidlertid oppfylle våre vilkår:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt på minst 200 000 kroner per år
 • Du kan ikke ha noen aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger
 • Du må ha bodd i Norge i minimum tre år
 • Du må ha fylt 25 år

Ikke betal mer enn du må

Dersom du har kommet fram til at et forbrukslån kan være en god løsning for deg, er du sikkert på utkikk etter en aktør som tilbyr en lav rente. Det er ingen som ønsker å betale mer enn de må, og med Axo Finans slipper du å lure på om du gikk glipp av et godt tilbud på forbrukslån.

Vår tjeneste er utviklet for å finne det beste lånet, i et mylder av lånetilbud. Du har sikkert sett utallige reklamer for forbrukslån fra aktører som alle hevder å ha den laveste renten og de beste vilkårene. Det er lett å se seg blind på slike tilbud, og dessverre viser mange seg å være for gode til å være sanne. Våre dyktige medarbeidere hos Axo Finans vet hvor de skal lete etter teksten i liten skrift. Vi er finansagenten som hjelper deg med å finne de beste tilbudene på forbrukslån, slik at du skal slippe å betale mer enn du må.

Les mer: "Billig forbrukslån"

Slik beregnes renten på forbrukslån

En rentesats er kostnaden for å leie kapital av en utsteder. Dette innebærer en godtgjørelse for å stille kapital til disposisjon, altså en risikopremie for utlåneren. Når du låner penger av en bank må du betale for å ta i bruk bankens kapital - på samme måte vil banken betale deg renter for at du setter inn penger på konto hos dem. Når vi snakker om forbrukslån er det to rentebegreper det er viktig å vite noe om:

 • Nominell rente
 • Effektiv rente

Den nominelle renten er lånets grunnkostnad, som regel oppgitt i en årlig prosentsats. Den effektive renten utgjør nominell rente pluss alle gebyrer og kostnader på lånet. For å se hvor mye lånet faktisk vil koste deg, må du derfor se på den effektive renten.

Når du søker om lån eller forbrukslån hos hvilken som helst bank, gir banken et personlig rentetilbud til deg. Renten blir bestemt på bakgrunn av dine personlige opplysninger og økonomiske situasjon. Utlåneren ser blant annet på betalingsevne, alder og inntekt. I tillegg har bankene interne retningslinjer og offentlig lovverk å forholde seg til. De fleste banker forsøker å tilby en så lav rente som mulig, men renten kan likevel variere sterkt. Derfor er det viktig å sammenligne ulike tilbud for å finne den beste tilbyderen av forbrukslån.

Refinansiering av annen gjeld

Refinansiering av annen gjeld

Refinansiering av eksisterende gjeld er en svært god måte å spare penger på. Dette innebærer å ta opp et forbrukslån for å slette gammel gjeld, og er spesielt gunstig for de som betaler ned på to eller flere gjeldsavtaler samtidig. Via Axo Finans kan du søke om refinansiering av gjeld på opptil 500 000 kroner, og vi undersøker hva bankene tilbyr for deg.

For at det skal lønne seg å refinansiere eksisterende gjeldsavtaler, er det spesielt viktig at du får tilbud om en lavere rente enn den du har nå. Slik skaffer du deg oversikt:

 • Gå igjennom alle de eksisterende nedbetalingsplanene dine
 • Skriv ned hvor mye utestående gjeld du har hos de forskjellige kreditorene
 • Skriv ned hvor mye du betaler i renter og gebyrer

Når du har kommet fram til et beløp for din totale utestående gjeld, skriver du det inn i en spare- eller lånekalkulator. Dette er et digitalt verktøy hvor du kan fylle inn hvor mye du trenger å refinansiere, og hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Du kan søke om en nedbetalingstid på opptil 15 år. Deretter vil lånekalkulatoren gi deg et estimert svar på hva refinansieringslånet vil koste deg i måneden. På den måten blir det enkelt for deg å finne ut av om det lønner seg å refinansiere gjelden eller ikke. Trenger du personlig assistanse til å beregne refinansiering er det bare å ta kontakt med en av våre dyktige kundebehandlere.

Les mer: Hvordan spare penger?

Spørsmål og svar om forbrukslån

Ao Finans er kjent for å ha personlig kontakt med alle som benytter vår tjeneste, og i årenes løp har vi naturlig nok fått mange spørsmål om forbrukslån. Derfor har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene her. Lurer du på noe annet er det selvfølgelig bare å ta kontakt.

 • Hva er et forbrukslån?

  Et forbrukslån faller inn under kategorien lån uten sikkerhet, noe som innebærer at du ikke trenger å tilby banken noen form for sikkerhet eller garanti. Av den årsak er det opp til deg å bestemme hva pengene skal brukes til. Via Axo Finans kan du søke om et forbrukslån mellom 10 000 og 500 000 kroner med en nedbetaling på opptil 15 år.

 • Tilbyr Axo Finans forbrukslån?

  Nei, Axo Finans er ikke en utsteder av forbrukslån, men en finansagent. Det vil si at når du sender inn en søknad via vår nettside søker du ikke forbrukslån hos Axo Finans, men hos en av våre samarbeidsbanker. Vi arbeider for deg og mot bankene, for å finne det beste lånet.

 • Hvem kan søke om forbrukslån?

  Alle kan benytte seg av våre tjenester, men for at du skal få tilbud om forbrukslån er det visse vilkår som må oppfylles. Du må ha bodd i Norge i minimum tre år, du må ha en inntekt på minst 200 000 kroner per år og du kan ikke ha noen løpende inkassosaker eller betalingsanmerkninger. I tillegg må du ha fylt 25 år. Dersom du ikke oppfyller alle disse punktene vil søknaden din om forbrukslån sannsynligvis bli avslått.

 • Kan jeg søke forbrukslån sammen med en annen?

  Du kan søke om forbrukslån alene eller sammen med en annen. Å søke sammen med en medlåntaker vil vanligvis øke muligheten for å få et lån med enda bedre vilkår. Vi anbefaler de som er gift eller samboere om å søke sammen for å øke muligheten for innvilgelse av lån og lavere rente. Du kan også søke sammen med et annet familiemedlem.

 • Hvordan søker jeg forbrukslån?

  Det enkleste måten å søke om forbrukslån er å bruke vårt elektroniske søknadsskjema. Om du ikke har elektronisk ID kan vi også motta søknaden din over telefon, og dokumenter kan sendes med post. Du treffer vårt kundesenter på 22 86 74 00.

 • Hvor lang tid tar det før jeg får svar?

  Søknader om forbrukslån som er mottatt før klokken 16:00 (mandag til fredag), behandles vanligvis samme dag. Du kan få tilbakemelding på SMS, telefon og e-post. Hvis en eller flere banker bruker lengre tid blir du informert. Vi venter med å sende tilbud til deg, til alle bankene har behandlet søknaden. Dette gjør vi for å sikre det beste tilbudet.

 • Hvilken rente får jeg på forbrukslån?

  Alle som søker om forbrukslån får et personlig tilbud om rente. Renten blir bestemt basert på din økonomiske situasjon og personlige forhold. For å finne lavest mulig nominell rente og effektiv rente sender vi søknaden din til behandling hos flere banker samtidig. Hvis du har mulighet til å søke sammen med en medlåntaker vil du vanligvis få tilbud om en lavere rente.

 • Hva slags dokumentasjon kreves?

  Sammen med signerte lånepapirer må du legge ved følgende dokumentasjon:

  • Siste lønnsslipp
  • Siste selvangivelse

  Det godtas ikke likning, skatteoppgjør eller søknad om skattekort. Har du ekstrainntekter i form av utleie eller barnebidrag må dette også dokumenteres. Er du selvstendig næringsdrivende kan du istedenfor lønnsslipp sende inn siste næringsoppgave og/eller oppdatert regningskap for gjeldende år. Dette må i så fall være godkjent av regnskapsfører eller revisor.

 • Når blir et forbrukslån utbetalt?

  Hvis du benytter deg av elektronisk søknadsskjema og elektronisk ID, kan pengene være på konto hos deg allerede dagen etter at du sendte inn søknaden til Axo Finans. Forutsetningen er at alle dokumenter blir signert og returnert i henhold til bankens krav. Ikke alle banker tilbyr elektronisk legitimering, og i så fall vil det kunne ta opptil fem virkedager før pengene er på konto.

 • Kan jeg betale inn ekstra eller innfri forbrukslånet når jeg vil?

  Ja, det er fullt mulig å betale ned på lånet enda raskere enn avtalen sier. Du kan også innfri lånet i sin helhet dersom du ønsker det. Det er ingen ekstra kostnader forbundet med dette. Et forbrukslån er et fleksibelt lån.

 • Hvorfor burde jeg velge Axo Finans?

  Hos Axo Finans vektlegger vi kundeservice og kvalitet. Dette er for at du som kunde skal føle deg godt ivaretatt, og motta det aller beste tilbudet på forbrukslån. Vi oppnår vår målsetning ved å samarbeide med flere av de ledende långiverne i bransjen, som alle vet at de konkurrerer om den samme kunden. Du sender kun én søknad om forbrukslån, og vi søker for deg hos de forskjellige tilbyderne. Vår virksomhet er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet for forsvarlig utlånspraksis. Dette innebærer blant annet at vi ikke har anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre bankpartnere. Derfor er tjenestene våre helt gratis for alle våre kunder som søker forbrukslån.


Fordeler med å refinansiere

Fordeler med å refinansiere

Det er selvfølgelig store økonomiske fordeler ved å refinansiere, men det forutsetter at du finner den billigste avtalen om refinansiering. Klarer du det kan du se fram mot lysere, økonomiske tider. Dette er noen av fordelene:

 • Ta tilbake kontrollen over økonomien
 • Senke månedlige utgifter
 • Bli gjeldsfri raskere

Å leve i økonomisk usikkerhet kan være svært stressende og gå ut over livskvaliteten. Det er belastende å ikke vite om man har råd til å betale regningene neste måned. Hvis du har store problemer med økonomien kan du for eksempel kontakte NAV Gjeldsrådgivning.

Et refinansieringslån er et forbrukslån som kan bidra til å senke de månedlige utgiftene dine, slik at du kan gjenvinne kontroll over økonomi og helse. På den måten er det mulig å få bedre oversikt over økonomien og bli kvitt gjelden raskere. Søk om refinansiering av forbruksgjeld i dag, og se selv hva slags avtale Axo Finans kan skaffe deg. Vi presenterer det beste tilbudet for deg, helt kostnadsfritt og uforpliktende.

Axo Finans er enkelt og effektivt

Med Axo Finans får du enkelt og effektivt hjelp når du har behov for et forbrukslån. Vi sammenligner noen av de beste bankene og långiverne på markedet, og sender deg det beste tilbudet på forbrukslån i retur. Du får svar innen kort tid, vanligvis på dagen. Trenger du hjelp er det bare å spørre - vi kontakter deg uansett for å høre hvordan vi kan bistå. Slik fungerer det:

Enkelt å søke forbrukslån

Du trenger verken å møte opp personlig eller sende masse brev i posten. Hele søknadsprosessen foregår elektronisk, slik at du faktisk ikke trenger å gå ut av ditt eget hus når du skal søke forbrukslån. I søknadsskjemaet fyller du inn hvor stort lån du vil ha, og hvor lang nedbetalingstid du ønsker. For å signere søknaden og eventuelle lånepapirer, benytter du elektronisk ID.

Dersom du ikke har elektronisk ID eller ikke ønsker å bruke det, kan vi også ta imot din søknad om forbrukslån over telefon. Du treffer vårt kundesenter på 22 86 74 00. Eventuelle dokumenter kan sendes med post. Merk at søknadsprosessen da vil ta noe lengre tid. Hvis du har behov for hjelp for å fylle ut søknaden, kan en av våre dyktige medarbeidere bistå.

Effektivt å få oversikt

Det er viktig å sammenligne de ulike tilbudene på markedet for å finne det beste lånet, men det tar lang tid å gjøre jobben selv - spesielt for privatpersoner som ikke er helt fortrolige med bankens terminologi og regler for utlån. Med en formidlingstjeneste som Axo Finans blir det effektivt å få oversikt over forbrukslån.

Vi tar oss av jobben med å sammenligne forbrukslån for deg, slik at det å låne penger blir en effektiv prosess. Du får den oversikten du trenger, og kan ta en informert avgjørelse. Vår sammenligningstjeneste er effektiv og rask, og alle tilbud vi formidler er helt uforpliktende.

Kostnadsfritt og uforpliktende

For deg som kunde er det helt kostnadsfritt å søke lån uten sikkerhet. Dersom du velger å akseptere et tilbud om å låne penger, er det den aktuelle banken som betaler for våre tjenester. Du betaler altså ikke en krone, og får den beste oversikt over forbrukslån i retur. Axo Finans tjener kun penger hvis vi klarer å finne et tilbud på forbrukslån som du syns er godt nok til å akseptere, og søknaden resulterer i en avtale mellom deg og utlåner. Dét er din beste garanti for at vi finner det beste tilbudet for nettopp deg.

Forbrukslån er fleksibelt

Et forbrukslån er fleksibelt fordi du kan bruke pengene på akkurat det du ønsker. Du trenger ikke å oppgi noen grunn til banken om hvorfor du søker forbrukslån, og så fort lånepapirene er underskrevet får du pengene raskt på konto.

Det er fullt mulig å nedbetale et forbrukslån raskere enn hva som er bestemt i avtalen. Hvis du har overskudd på kapital og ønsker å gjøre en ekstra innbetaling, er det bare å gjøre det. Du kan også innfri lånet i sin helhet når som helst hvis du har mulighet. Det er ingen ekstra kostnader forbundet med ekstra innbetaling eller innfrielse før fristen - et forbrukslån er et fleksibelt lån.

Se hvor mye du kan låne

Du velger selv hvor mye du ønsker å låne, og hvor lang nedbetalingstid du vil ha. Deretter vil du få et rentetilbud på forbrukslån fra en av våre samarbeidsbanker. Da får du raskt og enkelt vite hvor mye du kan låne, og hvor lang nedbetalingstid banken kan akseptere. På den måten blir det enklere å finne ut av hvor mye lånet kommer til å koste deg i måneden. Det er viktig å huske på at et lån uten sikkerhet er et lån som skal betales tilbake, med renter. Du må ha kontroll på at du kan bære terminbeløpene ved siden av de vanlige utgiftene dine.

Flere banker tilbyr forbrukslån

I dag er det en rekke aktører på markedet som tilbyr forbrukslån til privatpersoner. Slike aktører kan være banker, institusjoner eller andre former for bedrifter som driver med utlånsvirksomhet. Det er derfor ikke rart at mange ser seg blinde på tilbud som tilsynelatende er veldig gode, og slår til på en avtale som viser seg å være ugunstig i det lange løp.

Dette prøver Axo Finans å gjøre noe med. Vi vet at det ikke bare er renten som avgjør om du får et godt tilbud på forbrukslån. Vi ser på gebyrer, vilkår, nominell rente, effektiv rente og låneavtalen som helhet, for å finne ut hvilken avtale som i realiteten er det beste lånet. Det hjelper ikke å finne et lån med lav rente, hvis du ender opp med skyhøye forsinkelsesgebyrer og en streng nedbetalingsplan uten rom for fleksibilitet. Axo Finans undersøker alle forhold som er relevante for din økonomiske situasjon, og presenterer et tilbud deretter.

Lånekalkulator for lån uten sikkerhet

Lånekalkulator for lån uten sikkerhet

Hvis du er usikker på om et forbrukslån egentlig er noe for deg eller vil vite hva lånet kan komme til å koste deg i måneden, er løsningen en lånekalkulator. Dette er et digitalt verktøy som lar deg planlegge lånet før du inngår en avtale med en bank eller annen utlåner. Det er lurt å planlegge lånet godt på forhånd, slik at du kan være sikker på hvor stor låneevne du faktisk har. På den måten får du et forbrukslån som passer din personlige økonomi og livssituasjon.

Her finner du vår lånekalkulator.

Kalkulatoren deler kostnadene forbundet med forbrukslån inn i rentekostnader, avdrag, gebyrer og samlede omkostninger, slik at du får full oversikt. Du vil få oppgitt en oversikt over effektiv rente og nominell rente, og kan enkelt sammenligne rentesatsen hos ulike banker. Slik bruker du kalkulatoren:

 • Velg et lånebeløp mellom 10 000 og 500 000 kr
 • Velg nedbetalingstid mellom 1 år og opptil 15 år
 • Velg lånerente lav, middels eller høy

Husk at svaret du får oppgitt er en estimert oversikt over kostnaden på forbrukslån. Endelig kostnad vil bli fastsatt når lånesøknaden behandles hos banken og du får et tilbud om å låne penger. Vi anbefaler deg å teste ut de forskjellige rentesatsene lav, middels og høy slik at du kan teste din egen nedbetalingsevne. På den måten får du en mest mulig realistisk oversikt før du søker om forbrukslån.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2004 brukervurderinger
Forbrukslån
Søk lån på inntil 500.000 Søk her