Forbrukslån på dagen

Trenger du et forbrukslån på dagen? Axo Finans sammenligner bankene for deg, slik at du får det beste tilbudet.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet
Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Et forbrukslån på dagen innebærer ikke nødvendigvis at du får pengene samme dag, men du får svar på om søknaden blir innvilget - så lenge søknaden sendes innen 16.00. Så fort du har sendt inn en søknad hos oss, sender vi den videre til våre samarbeidsbanker. Dette sikrer deg den beste lånerenten tilpasset din økonomi.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan du låne fra 10 000 til 500 000 kroner, uten sikkerhet.

Hvilke lånemuligheter har jeg?

Strekker ikke økonomien til? Et lån uten sikkerhet kan for mange gi dem den økonomiske fleksibiliteten de trenger der og da.

Innen kategorien lån uten sikkerhet har man i utgangspunktet følgende valg:

  • Smålån
  • Forbrukslån
  • Kredittlån

Men hvilket alternativ lønner deg?

Smålån

Mange velger å handle på kreditt når det oppstår uventede eller akutte behov for finansiering. Fordelen med kredittkort er at man kan kjøpe noe her og nå, selv når man ikke har penger tilgjengelig på konto. Betaler man i tillegg innen den rentefrie perioden slipper man å betale renter på lånet. Ulempen derimot er skyhøye renter etter den rentefrie perioden er over. Klarer man ikke å skaffe pengene innen tiden, eller har en ustrukturert økonomi, kan et kredittlån fort bli langt dyrere enn nødvendig.

Kredittlån

Et annet lån som er kjent for sine skyhøye renter er smålån. Et smålån er et lån uten sikkerhet av mindre størrelse, og gjerne svært enkelt å få tak i. Ofte kan man få innvilget et smålån - uten at det har blitt foretatt en kredittsjekk av deg. Renten ligger gjerne på så mye som 20-30 prosent.

Forbrukslån

Dersom du har behov for et lån uten sikkerhet, anbefaler vi et forbrukslån. Et forbrukslån har langt lavere rente enn både smålån og kreditter. Banken stiller ingen krav til pant og du slipper å stille med sikkerhet i eiendeler. Her er det inntekt og tidligere betalingshistorikk som bestemmer hva du får i lån. Dermed står du fritt til å selv bestemme hva pengene brukes til, enten det er oppussing av bad, ny bil eller reparasjon av vaskemaskinen.

Et forbrukslån på dagen er gunstig når...

Et forbrukslån på dagen er gunstig når...

I utgangspunktet kan man bruke et forbrukslån til det man selv ønsker, men som med alle lån med påfølgende renter bør man ta en vurdering av hva lånet skal brukes til på forhånd. Er lånet helt nødvendig, og ikke minst - har jeg råd til å betale tilbake lånet?

Noen ganger dukker det opp uforutsette utgifter i hverdagen som er helt nødvendig å dekke. Samtidig er det ikke alltid vi har dekning for utgiftene på sparekontoen. Kanskje er økonomien ekstra trang etter ferien, eller du har nylig gjennomgått et samlivsbrudd? I slike tilfeller kan et forbrukslån på dagen hjelpe deg å komme ovenpå for en midlertidig periode.

Nedenfor finner du en rekke vanlige årsaker til at folk søker forbrukslån på dagen gjennom Axo Finans.

Du skal pusse opp

Nordmenn bruker over 70 milliarder i året på oppussing, og troner på toppen av oppussingsstatistikken i Europa. Ofte er oppussing også et evigvarende prosjekt. Når det ene rommet ferdigstilles, går man gjerne videre til det neste. Mange velger å pusse opp når de kjøper ny bolig for å øke trivselen. Andre ganger er oppussing en investering som skal gjøre boligen mer attraktiv for salg og heve verdien på boligen.

Uansett hvilken motivasjon du har til å pusse opp hjemme, kan det fort koste mer enn sparepengene dekker. Bare et baderom koster fort over 150.000 kroner. Et forbrukslån på dagen gir deg mulighet til å realisere drømmehjemmet, uten at du trenger å vente i mange år.

Du har behov for å refinansiere gammel gjeld

En annen vanlig årsak til at folk tar opp et forbrukslån på dagen er for å refinansiere gammel eller dyr kredittkortgjeld. Du kan spare tusenvis av kroner hver måned på å samle all gjeld i et felles lån med lavere rente. Vi kjenner alle til den skyhøye renten som følger med kredittlån dersom lånet ikke betales innen den rentefrie perioden.

All erfaring viser at man refinansiering av smålån er en gunstig løsning. Det er flere grunner til at man har behov for å bake gammel gjeld inn i et nytt lån. Kanskje har du skaffet deg flere dyre smålån som løper løpsk hver for seg? Eller kanskje du har mistet oversikten over privatøkonomien? Noen har også betalingsanmerkninger som gjør det vanskelig å skaffe seg boliglån i tradisjonell bank, til tross for tilstrekkelig sikkerhet i fast eiendom. I alle disse tilfellene kan et forbrukslån gi deg både lavere rente og bedre oversikt over den økonomiske situasjonen.

Det dukker opp uforutsette utgifter

Vi kjenner alle til den uforutsette regningen som kommer på verst tenkelige tidspunkt. Ekstra kjedelig er det når et av husets viktigste maskiner, som kjøleskapet og vaskemaskinen, bestemmer seg for å takke for seg. Dette er utstyr vi alle er avhengige av til daglig, men som fort koster mer enn man har liggende tilgjengelig.

Man kan velge å finansiere et nytt kjøleskap med kredittkortet, men er sannsynligheten for å få betalt ned beløpet innen to måneder liten, blir dette fort en dyr affære. Hos Axo Finans får du et forbrukslån på dagen med langt lavere rente. Vi samarbeider også med de beste bankene i Norge og Skandinavia, noe som gir deg de gunstigste rentene på markedet tilpasset din økonomiske situasjon.

Les mer: Forbrukslån med lav rente

Hvem kan søke om forbrukslån på dagen?

Hvem kan søke om forbrukslån på dagen?

Hos Axo Finans kan du enkelt søke forbrukslån på dagen. For å få innvilget lånet stilles det likevel noen krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt.
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker.
  • Du må ha fylt 23 år.

Oppfyller du disse kravene er du hjertelig velkommen til å søke lån. Hvis ikke kan du prøve igjen ved en senere anledning, dersom livssituasjonen din skulle endre seg. Et alternativ er å låne penger hos oss med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Hvorfor velge Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler lån, refinansiering og forbrukslån på dagen. Gjennom våre bankpartnere kan du låne fra 10 000 til 500 000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Vi samarbeider med flere store norske, nordiske og internasjonale, alle med lang erfaring innen forbrukslån.

Ved å velge Axo Finans som din finansagent får du flere fordeler. Du trenger kun å sende inn én søknad og sparer dermed mye tid på låneprosessen. Vi tar på oss jobben med å sammenligne bankene for deg. Videre får du det beste tilbudet fra flere av landets største og beste banker. Lånetilbudet er uforpliktende og tjenesten er gratis. Som finansagent får vi i stedet kommisjon fra bankene vi samarbeider med.

Vi i Axo Finans ønsker å hjelpe deg i låneprosessen på en trygg og effektiv måte. Derfor tilbyr vi personlig oppfølging gjennom hele prosessen.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Send inn en uforpliktende søknad i dag!

Send inn en uforpliktende søknad i dag!

Å søke lån gjennom Axo Finans er enkelt. Når du sender inn en lånesøknad til oss, sender vi den videre til samtlige av våre samarbeidsbanker. Dette gjør vi for å sikre deg en konkurransedyktig rente og det beste lånetilbudet.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har klar siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID. Ved å velge elektronisk signering gjennom BankID vil du også korte ned ventetiden fra du søker til pengene faktisk er inne på konto. Normalt svarer vi på søknaden innen to timer. Dersom din lånesøknad blir innvilget, tar det opptil 1-3 virkedager før pengene er inne på kontoen din.

Har du andre spørsmål knyttet til våre lån, eller forbrukslån på dagen, kan du når som helst kontakte vår kundeservice på mail eller på telefon +47 22 86 74 00. Vi bistår mer enn gjerne med det du måtte lure på!

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2098 brukervurderinger
Forbrukslån på dagen
Søk lån på inntil 500.000 Søk her