Forbrukslån på dagen

Trenger du et forbrukslån på dagen? Hos Axo Finans sammenligner vi bankene for deg slik at du får det beste tilbudet.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet
!
Mente du ? Ja Nei
Neste

Gjennom Axo Finans kan du enkelt få et forbrukslån på dagen. Så fort du har sendt inn søknaden hos oss, sender vi den videre til våre samarbeidsbanker. Dersom lånet blir innvilget, kan du få lånedokumentene allerede samme dag og pengene er som regel inne på konto allerede etter én arbeidsdag.

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Banken stiller ingen krav til pant og du slipper å stille med sikkerhet i eiendeler. Her er det inntekt og tidligere betalingshistorikk som bestemmer hva du får i lån. Dermed står du fritt til å selv bestemme hva pengene brukes til, enten det er oppussing av bad, ny bil eller reparasjon av vaskemaskinen.

Denne friheten kommer imidlertid med en risiko for banken. Når de ikke stiller krav til pant, har de ingen verdier å ta pengene fra dersom låntaker ikke betaler ned lånet. Derfor er renten på et lån uten sikkerhet høyere enn renten på et boliglån. Denne renten bestemmes individuelt ut fra en helhetsvurdering av din lånesøknad.

Samtidig er det verdt å merke seg at et forbrukslån hos oss har langt lavere renter enn dyre kredittkort, som i dag er den vanligste måten for forbrukere å låne penger på. Jo høyere sum du trenger å finansiere, desto mer lønnsomt er det å låne penger gjennom et forbrukslån.

Hva er fordelen med et forbrukslån på dagen?

De fleste av oss kjenner seg igjen i det å spare til et konkret mål i hva som føles som en evighet. Enten det er en etterlengtet ferietur eller et oppussingsprosjekt tar det tid å spare penger og noen ganger kan drømmen virke nærmest umulig. For mange blir et forbrukslån redningen.

Fordelen med et forbrukslån er først og fremst friheten til å kunne bruke pengene på akkurat det du ønsker. Renten på et forbrukslån er langt lavere enn dyre kredittkortrenter, noe som gjør forbrukslån til et godt alternativ dersom du trenger penger til finansiering av et oppussingsprosjekt. Søknadsprosessen går raskt og du trenger ikke vente lenge før pengene er inne på konto. Husk likevel at et forbrukslån har dyrere rente enn tradisjonelle boliglån.

Gjennom Axo Finans får du også tilbud fra de beste bankene på markedet, noe som gir gunstige renter og et lånetilbud tilpasset din økonomiske situasjon. Her kan du lese mer om våre forbrukslån.

Forbrukslån på nett

I dag er det blitt stadig mer vanlig å skaffe seg forbrukslån på nett. Dette gjøres ofte gjennom såkalte lånemeglere, som jobber med å formidle informasjon mellom lånesøkere og bankene. Det har gjort søknadsprosessen svært rask og enkel. Du trenger bare å sende inn én søknad til din låneagent, så sender de den videre til sine samarbeidsbanker.

Takket være nettbasert signering gjennom BankID kan lånemeglere komme med raskt svar til lånesøker. Når du sender inn en lånesøknad gjennom en lånemegler må du fylle ut personopplysninger og ønsket lånebeløp. Denne informasjonen blir videresendt til lånemeglerens samarbeidspartnere. Slik sammenligner vi bankene for deg og du som låntaker får det mest gunstige tilbudet på markedet. Dermed har det aldri vært lettere å skaffe seg forbrukslån på dagen.

Skal du pusse opp?

Nordmenn bruker over 70 milliarder i året på oppussing og troner på toppen av oppussingsstatistikken i Europa. Ofte er oppussing også et evigvarende prosjekt. Når det ene rommet ferdigstilles går man videre til det neste. Mange velger å pusse opp når de kjøper ny bolig for å øke trivselen. Andre ganger er oppussing en investering som skal gjøre boligen mer attraktiv for salg og heve verdien på boligen.

Uansett hvilken motivasjon du har til å pusse opp hjemme, kan det fort koste mer enn sparepengene kan dekke. Bare et baderom koster fort over 150.000 kroner. Et forbrukslån på dagen gir deg mulighet til å realisere drømmehjemmet, uten at du trenger å vente i mange år.

Refinansiering av gammel gjeld?

En annen vanlig årsak til at folk tar opp forbrukslån på dagen er for å refinansiere gammel eller dyr kredittkortgjeld. Du kan spare tusenvis av kroner hver måned på å samle all gjeld inn i et felles lån med lavere rente. Vi kjenner alle til den skyhøye renten som følger med kredittkortlån dersom lånet ikke betales innen den rentefrie perioden.

All erfaring viser at man refinansiering av smålån er en gunstig løsning. Det er flere grunner til at man har behov for å bake gammel gjeld inn i et nytt lån. Kanskje har du skaffet deg flere dyre smålån som løper løpsk hver for seg? Eller kanskje du har mistet oversikten over privatøkonomien? Noen har også betalingsanmerkninger som gjør det vanskelig å skaffe seg boliglån i tradisjonell bank, til tross for tilstrekkelig sikkerhet i fast eiendom.

I alle disse tilfellene kan et forbrukslån gi deg både lavere rente og bedre oversikt over den økonomiske situasjonen.

Uforutsette utgifter og tom lommebok?

Vi kjenner alle til den uforutsette regningen som kommer på verst tenkelige tidspunkt. Ekstra kjedelig er det når et av husets viktigste maskiner, som kjøleskapet og vaskemaskinen, bestemmer seg for å takke for seg. Dette er utstyr vi alle er avhengige av til daglig, men som fort koster mer enn man har liggende tilgjengelig.

Man kan velge å finansiere nytt kjøleskap med kredittkortet, men er sannsynligheten for å få betalt ned beløpet innen to måneder liten, blir dette fort en dyr affære. Hos Axo Finans får du et forbrukslån på dagen med langt lavere rente. Vi samarbeider også med de beste bankene i Norge og Skandinavia, noe som gir deg de gunstigste rentene på markedet.

Hvem kan søke om forbrukslån på dagen?

Hos Axo Finans kan du enkelt søke forbrukslån på nett. For å få innvilget lånet stilles det likevel noen krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt.
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker.
  • Du må ha fylt 23 år.

Oppfyller du disse kravene er du hjertelig velkommen til å søke lån. Hvis ikke kan du prøve igjen ved en senere anledning, dersom livssituasjonen din skulle endre seg. Et alternativ er å låne penger hos oss med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Hva koster et forbrukslån på dagen?

I dag finnes det utallige lånemuligheter og renten avgjør hvilket lån du bør gå for. Renten på et forbrukslån er individuell og varierer normalt fra 7,9% til 21,9% nominell rente. Alle lånesøknader blir behandlet individuelt og baserer seg på din betalingsevne og økonomi.

Når du sender inn en lånesøknad hos oss i Axo Finans vil vi foreta en kredittvurdering av deg. Så raskt bankene har behandlet søknaden vil du motta et uforpliktende tilbud fra oss. Her får du også oppgitt rentesats og månedlige kostnader.

Hvor mye kan jeg låne?

Sammen med våre bankpartnere kan vi i Axo Finans tilby lån fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Bruk vår lånekalkulator og se hvor mye et lån vil koste. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne samt ønsket betalingstid. Fra lånekalkulatoren kan du enkelt gå videre til søknadsskjemaet.

Vi tilbyr lån med en nedbetalingstid på 1-15 år. Hele gjeldsbeløpet kan selvsagt betales ned tidligere dersom du ønsker det. Du kan også sammenligne våre priser med priser fra andre finansinstitusjoner på Finansportalen.no.

Hvordan søker jeg forbrukslån på dagen?

Å søke forbrukslån hos Axo Finans er enkelt. Du fyller bare ut vårt søknadsskjema på nett. Deretter foretar vi en kredittsjekk av deg som vi sender videre til alle våre samarbeidsbanker. Dermed kan du være sikker på at du får det absolutt gunstigste lånetilbudet på markedet.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har klar siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID. Ved å velge elektronisk signering gjennom BankID vil du også korte ned ventetiden fra du søker til pengene faktisk er inne på konto. Normalt svarer vi på søknaden innen to timer.

Dersom din lånesøknad blir innvilget, tar det opptil 1-3 virkedager før pengene er inne på kontoen din. Det er altså en rask prosess å låne penger gjennom Axo Finans.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Gjennom våre bankpartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Vi samarbeider med flere store norske, nordiske og internasjonale banker som har lang erfaring med forbrukslån.

Våre samarbeidspartnere er i dag Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, re:member, BN Bank, yA Lånet - en del av Resurs Bank, Resurs Bank, Express Bank og Bluestep Finans. Flere av disse bankene havnet på topplisten over beste forbrukslån i en kåring gjort av Dinero i 2017. Vi er i dag representert i Norge og Sverige.

Hvorfor velge Axo Finans?

Ved å velge Axo Finans som din lånemegler får du flere fordeler. Du trenger kun å sende inn én søknad og dermed spare mye tid på låneprosessen. Vi tar på oss jobben med å sammenligne bankene for deg. Videre får du det beste tilbudet fra flere av landets største og beste banker. Lånetilbudet er uforpliktende og tjenesten er gratis. Som finansagent får vi kommisjon fra bankene vi samarbeider med.

Vi i Axo Finans ønsker å hjelpe deg i låneprosessen på en trygg og effektiv måte. Derfor tilbyr vi personlig oppfølging gjennom hele prosessen, og du kan når som helst kontakte vårt kundesenter på 22867400.

Er det trygt å låne penger på nettet?

Selv om de fleste i dag er vant med å bruke internett som en daglig plattform og kjøpeportal for tingene de trenger, er det fortsatt en del som er noe skeptisk til å dele sensitiv informasjon på nett. For ikke snakke om å inngå en så stor forpliktelse som et lån. Det finnes useriøse aktører overalt. Særlig når man skal låne penger bør man være litt skeptisk og sikre at lånegiver er en trygg aktør. Les derfor nøye gjennom vilkår og betingelser. Sørg også for å få god informasjon om lånegiver. Seriøse aktører har som regel klar og tydelig informasjon på hjemmesiden.

Vi i Axo Finans tilbyr forbrukslån under trygge rammer til våre kunder. I tillegg til å bli kåret “best i test” av Trustpilot, er vi også stemplet som en trygg lånegiver av Kredittesten.no. Vårt ønske er å hjelpe folk etter beste evne når de skal låne penger. Derfor følger våre finansagenter deg tett gjennom hele prosessen. Du kan når som helst ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 22867400 dersom du skulle lure på noe.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.2|1627 brukervurderinger
Forbrukslån på dagen
Søk lån på inntil 500.000 Søk her