Lånekalkulator forbrukslån

Med en lånekalkulator for forbrukslån kan du enkelt regne ut kostnaden på lånet og finne det lånet som passer deg best.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet
!
Mente du ? Ja Nei
Neste

Hos Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 uten sikkerhet.

Hva er en lånekalkulator?

Med en lånekalkulator for forbrukslån kan du enkelt regne ut hvor mye et lån vil koste deg i måneden. Kalkulatoren deler kostnadene inn i rentekostnader, avdrag, gebyrer og samlede omkostninger. Du vil også få oppgitt en oversikt over effektiv og nominell rente, slik at du enkelt kan sammenligne lånetilbud hos ulike banker.

Som regel kan du velge mellom annuitets- og serielån. Hvilken lånekalkulator som brukes avhenger av hvilke lån banken tilbyr. Vi tilbyr annuitetslån, og du kan velge mellom lav, middels og høy lånerente. Dermed kan du teste ut ulike rentesatser for en mest mulig realistisk oversikt.

Planlegg lånet med en lånekalkulator

Før du tar opp et forbrukslån kan det være lurt å bruke en lånekalkulator for forbrukslån. En slik kalkulator er enkel å bruke og gir deg oversikt over alle kostnader knyttet til lånet. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid, så regner kalkulatoren ut avdrag, gebyrer og rentekostnader på lånet.

Med en full oversikt over potensielle månedlige kostnader er det lettere å planlegge økonomien fremover. Den er også nyttig når du skal finne ut hvor stor låneevne du faktisk har, slik at du får et lån som passer din økonomi og livssituasjon.

Husk at kalkulatoren kun gir deg en estimert oversikt. Endelige kostnader blir fastsatt når lånesøknaden behandles hos banken og du får et lånetilbud.

Når skal jeg bruke en lånekalkulator for forbrukslån?

man looking at phone

Det er flere grunner til at man ønsker å ta opp et lån. Noen ganger dukker det opp uforutsette utgifter hvor man ikke har muligheten til å spare opp beløpet først. Andre ganger har man kanskje behov for et lån til å ferdigstille boligen før et eventuelt salg, i håp om å få igjen på salget. Et forbrukslån kan også være gunstig dersom du ønsker å refinansiere dyre smålån og kreditter.

Uansett hvilken grunn du har til å ta opp et lån, vil det alltid lønne seg å bruke lånekalkulatoren til å få en oversikt over eventuelle kostnader. Dersom du skal refinansiere gammel gjeld, vil det også være lurt å få en oversikt over samlet gjeld du sitter på. Denne informasjonen er viktig når du skal finne et lån med billigere rente.

Finn et billig refinansieringslån med en forbrukslånkakulator

Som nevnt ovenfor kan et forbrukslån være et godt alternativ når du skal refinansiere dyr gjeld. Forutsetningen er såklart at renten på lånet er lavere enn på lånet du allerede har.

En ting er at renten varierer, så et lån du tok opp for to år siden har kanskje ikke den mest gunstige renten lenger. Kreditter og smålån er også blant de dyreste lånene på markedet - så her vil du nesten alltid få et billigere lån ved å refinansiere med et forbrukslån.

Sitter du i tillegg på flere dyre lån vil en refinansiering være ekstra lønnsom. Ved å samle all gjeld til ett felles lån vil du redusere rentekostnadene, i tillegg til at du slipper å betale dobbelt opp med termingebyr, renter og avdrag på hvert enkelt lån. Du forholder deg kun til ett lån, noe som gjør det lettere å få oversikt over dine gjeldsposter. Les mer om hvordan du kan spare penger gjennom refinansiering her.

Bruk en forbrukslånkalkulator når det uforutsette skjer

Alle vil før eller siden oppleve at det dukker opp en regning du ikke helt hadde planlagt. Det kan være at en av hvitevarene i hjemmet ryker, en uventet stor regning du ikke hadde tatt høyde for eller at du må reparere bilen eller andre viktige bruksgjenstander som du ikke klarer deg uten i hverdagen.

Det er aldri hyggelig når man opplever at økonomien ikke helt strekker til. I slike tilfeller kan et forbrukslån gi deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger for å komme deg over kneika. Samtidig er det viktig at du vurderer behovet og ikke låne etter evne. Du skal tross alt leve godt i tiden etter låneinngåelsen også og et lån må ta høyde for viktige utgiftsposter som husleie, strøm og mat.

Med en forbrukslånkalkulator kan du sjekke hvor stor låneevne du har og sikre deg et lån som passer din økonomiske situasjon.

Planlegg oppussingsprosjektet med en lånekalkulator

Mange velger å bruke et forbrukslån når de skal pusse opp, med et ønske om å få igjen avkastning på enten et boligsalg eller verdiheving av boligen. Faktisk ligger nordmenn på toppen når det gjelder oppussing i Europa.

Skal du selge boligen, men trenger å gjøre noen endringer for å få mest mulig igjen på salget? Ofte er det kjøkkenet og badet som setter standarden på boligen. Dette er også de dyreste rommene å pusse opp, da de krever dyre materialer og faghjelp. Et baderom kan fort koste opp mot 150.000 kroner. Til tross for at et forbrukslån koster deg ekstra i renter, kan du fort få dette igjen ved at boligen øker i verdi.

Hvem kan søke om lån?

Couple holding hands

Alle kan bruke vår forbrukslån lånekalkulator. For å få innvilget lånet må du i tillegg oppfylle følgende vilkår:

 • Ha en registrert liknet inntekt
 • Ha fylt 25 år
 • Ingen aktive inkassosaker

Dersom du ikke oppfyller disse vilkårene, vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle økonomien eller livssituasjonen endre seg, er du hjertelig velkommen til å søke igjen ved en senere anledning. Eventuelt kan du søke sammen med med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Hvor mye kan jeg låne gjennom Axo Finans?

Gjennom våre bankpartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Vi anbefaler deg å bruke vår lånekalkulator. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne samt ønsket nedbetalingstid. Axo Finans tilbyr lån med 1-15 års nedbetalingstid. Ved hjelp av lånekalkulatoren vår kan du enkelt regne ut hva månedsbeløpet på ditt lån blir.

Søk forbrukslån online

Du enkelt søke forbrukslån hos oss online. Du fyller bare ut søknadsskjemaet, så sender vi den videre til behandling hos våre samarbeidsbanker. Renten på lån varierer fra bank til bank. Ved å sammenligne lånetilbudene hos flere banker kan vi gi deg det beste tilbudet.

Axo Finans gjør alltid en kredittsjekk av kunden før lånesøknaden sendes videre til bankene. Dette er for å sikre gode rammer for lånet, slik at du som kunde får et lån du kan leve med. Det er bankene som foretar selve kredittvurderingen og beslutter om kunde kan få lån eller ikke. De sjekker blant annet at kunden er i stand til å betjene lånet og at gjeldsgraden ikke blir for høy. Finanstilsynet har nylig kommet med nye retningslinjer som bankene må følge. En av disse retningslinjene er at kundens samlede gjelde ikke bør utgjøre mer enn fem ganger brutto årsinntekt. Ønsker du å lese mer om Finanstilsynets retningslinjer, kan du lese om disse her.

Når alle bankene har behandlet søknaden, kan vi gi deg det beste tilbudet fra våre samarbeidsbanker. Lånetilbudet er helt uforpliktende og er gyldig i 30 dager. For å godta lånetilbudet signerer du med BankID og sender inn nødvendig dokumentasjon, som selvangivelse og siste lønnslipp. Normalt vil pengene være inne på konto i løpet av 1-3 virkedager.

Bruk vår lånekalkulator for å sammenligne flere banker

Axo Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har behandlet søknaden din, kan vi sende deg det beste lånetilbudet.

Våre samarbeidsbanker er:

 • Bank Norwegian
 • Santander
 • Nordax Bank
 • Easybank
 • Komplett Bank
 • Gjensidige
 • re:member
 • BN Bank
 • yA Lånet - en del av Resurs Bank
 • Resurs Bank
 • Express Bank
 • Bluestep Bank
 • Monobank
 • Thorn
 • Optin Bank
 • Svea Finansk

Gjennom våre samarbeidsbanker kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten sikkerhet eller pant. Vi samarbeider med flere store norske og internasjonale banker, som alle har lang erfaring med forbrukslån. Dette gjør oss i stand til å å tilby deg et av markedets beste forbrukslån, tilpasset din økonomiske situasjon.

Hvorfor søke forbrukslån gjennom Axo Finans?

Når du velger Axo Finans som din finansagent får du flere fordeler. Siden vi tar på oss jobben med å sammenligne tilbudene fra bankene, trenger du kun å sende inn en søknad. Det sparer deg for verdifull tid. Samtidig får du det beste lånetilbudet fra flere av de største norske og internasjonale bankene.

Du får personlig kundeservice fra søknaden er sendt inn til pengene er utbetalt. Lånetilbudet du mottar er uforpliktende og har en gyldighet på 30 dager. Tjenesten vi tilbyr er også helt gratis for deg som forbruker. Som finansagent får vi i stedet en kommisjon fra bankene vi samarbeider med. Å søke forbrukslån gjennom oss vil altså spare deg for både tid og ressurser, slik at du kan få et lån raskest mulig til de beste vilkårene.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2162 brukervurderinger
Lånekalkulator
Søk lån på inntil 500.000 Søk her