Blankolån

Søk om blankolån i 23 banker samtidig og motta det beste tilbudet. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut lånesøknaden, så sammenligner vi lånetilbudene for deg.

Søk om blankolån i 23 banker samtidig og motta det beste tilbudet. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut lånesøknaden, så sammenligner vi lånetilbudene for deg.

Få et tilbud på lån

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
Nedbetalingstid over 5 år krever at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

 • Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.
 • Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.
 • Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.
 • Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.
 • Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,28%, lånebeløp kr kr 130.000 med nedbetaling over 8 år, kostnad kr 75 981, totalt kr 205 981.
 • Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Hva er et blankolån?


Gjennom Axo Finans kan du søke om lån fra 10.000 opptil 600.000 kroner. For å sikre at du får det beste lånet tilpasset din økonomiske situasjon, sammenligner vi bankene for deg. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Et blankolån er det vi i dagligtalen kaller et forbrukslån uten sikkerhet. Det innebærer at du ikke trenger å stille med sikkerhet i eiendeler eller eiendom.

Et lån uten sikkerhet gir deg friheten til å bruke lånet til det du selv ønsker, men utgjør samtidig en høyere risiko for banken fordi banken ikke vet hva pengene brukes til.

Når bør jeg ta opp et blankolån?

blankolån via axo finans

Det er mange grunner til at man har behov for et lån. Fra tid til annen dukker det for eksempel opp uforutsette utgifter. Et blankolån kan gi deg økonomisk frihet når du trenger det. Før man vurderer å ta opp et lån bør man imidlertid vurdere behovet og være sikker på at du velger en lånesum du faktisk kan leve med.

Det finnes likevel noen behov vi ser går igjen. Vanlige årsaker til å ta opp et blankolån er:

 • Uforutsette utgifter
 • Refinansiering
 • Oppussing

Refinansiering av gammel gjeld

Dersom du sitter på dyre smålån og kreditter kan det være lurt å refinansiere gjelden i et refinansieringslån. En refinansiering vil si å ta opp et nytt blankolån for å innfri gammel gjeld. Fordelen med dette er at du får en lavere rente og dermed et billigere lån. Samtidig kan du øke nedbetalingstiden for å få lavere månedlige utgifter. Du får også en fast nedbetalingsplan å forholde deg til.

Renten på lån endres jevnlig og varierer fra bank til bank. Det betyr at det er store sjanser for at du kan få en bedre rente. Sitter du i tillegg på flere dyre smålån og kredittkortgjeld, kan du kutte ut unødvendige og doble gebyrer. Det kan redusere den månedlige lånesummen betraktelig.

Økonomisk frihet når det uforutsette skjer

Alle opplever tider hvor økonomien ikke helt strekker til. Det kan være en regning som plutselig dukker opp i posten, en vaskemaskin som ryker og må erstattes eller andre behov som man ikke har mulighet til å spare opp penger til. Et blankolån kan være en fin løsning når du skal dekke slike uforutsette utgifter.

Med et blankolån gjennom Axo Finans får du et lån med gode vilkår og en nedbetalingsplan som er enkel å forholde seg til.

Fleksibelt lån til oppussing

Nordmenn elsker å pusse opp hjemmene sine, og mange velger å ta opp et blankolån for å dekke utgiftene. Å pusse opp kan fort bli en dyr affære, særlig hvis du skal gå i gang med renovering av kjøkken og bad. De færreste har tilstrekkelig penger tilgjengelig på sparekontoen, og et blankolån blir for mange den beste løsningen.

En oppussing kan også være en lønnsom investering. En oppgradering av hjemmet vil i de fleste tilfeller heve verdien på boligen. Dersom du har planer om å flytte, kan det for eksempel lønne seg å gjøre enkelte oppgraderinger på huset for å få mest mulig igjen på salget.

Hvem kan søke om blankolån?

blankolån

I utgangspunktet kan alle søke om forbrukslån via oss. For å få innvilget lånesøknaden må du imidlertid oppfylle visse kriterier:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ikke ha aktive inkassosaker
 • Du må ha fylt 23 år

Skulle du få avslag, er du selvsagt hjertelig velkommen til å søke igjen ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Eventuelt kan du søke sammen med medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine til å få innvilget lånet.

Hvor mye kan jeg låne?

Axo Finans samarbeider med 23 av Skandinavias største og beste banker. Gjennom våre samarbeidspartnere kan du låne mellom 10.000 og 600.000 kroner, uten krav om sikkerhet.

For å sjekke hvor mye lånet kan komme til å koste deg, anbefaler vi at du bruker lånekalkulatoren vår. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne samt ønsket nedbetalingstid. Lånekalkulatoren vil så gi deg en oversikt over alle kostnader knyttet til lånet. Det er verdt å merke seg at lånekalkulatoren kun gir deg en estimert oversikt, men denne er likevel nyttig når du skal planlegge økonomien.

Søk lån gjennom Axo Finans

Når du velger Axo Finans som din låneagent får du flere fordeler. Siden vi tar på oss jobben med å sammenligne tilbudene fra bankene, trenger du kun å sende inn én søknad. Det sparer deg for verdifull tid. Samtidig får du det beste lånetilbudet blant 23 av de beste nordiske bankene.

Du får personlig kundeservice fra søknaden er sendt inn til pengene er utbetalt. Lånetilbudet du mottar er uforpliktende og gyldig i 30 dager.

Tjenesten vi tilbyr er helt gratis for deg som kunde. Som låneagent får vi i stedet en kommisjon fra bankene vi samarbeider med. Å søke forbrukslån gjennom oss vil altså spare deg for både tid og penger, og du får et lån med de beste vilkårene.

Send inn en uforpliktende søknad i dag - vi hjelper deg i jungelen av banker og lånetilbud.

Gå til lånesøknad »

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" >
preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
Avida logo
>
Få tilbud på forbrukslån
Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned