Blankolån

Søk om blankolån i 23 banker samtidig og motta det beste tilbudet. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut lånesøknaden, så sammenligner vi lånetilbudene for deg.

  • Gratis og uforpliktende
  • Motta det beste tilbudet
  • Få svar med det samme
  • Spar penger med refinansiering

Trustscore 4.8 | 4033 anmeldelser

Få et tilbud på lån

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

2.250,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?

Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.

Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.

Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.

Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,71%, lånebeløp kr 100 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 35 914 totalt kr 135 914.

Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

Du får svar med en gang

Tilbudene du mottar er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene

1 dager siden

I Johansen

Fikk raskt og konstruktiv…

Fikk raskt og konstruktiv tilbakemelding fraAxoFinans med god oppfølgin i etterkant. ett lite minus var, det jeg vill kalle for useriøse lånetilbydere med opptil 145% omkostning/renter fra enkelte tilbydere. Inge

Les mer
2 dager siden

Kim

Knirkefritt

Raskt,enkelt og trygt.

2 dager siden

Norbert

Jeg er fornøyd

Jeg er fornøyd

2 dager siden

Venkata J R Samineni

Fast and easy process

Great experience!

5 dager siden

Yngve

Axo Finans var tidlig på banen og kom…

Axo Finans var tidlig på banen og kom med sine tilbud på løpende bånd. Fra en lånetaker side er det slik en ønsker at en skal bli mottatt. Meget god kundeoppfølging. Tommelen OPP

Les mer
5 dager siden

EDGAR ROALD MAGNAR KVERNEVIK

Raskt og effektivt

Raskt og effektivt. Gode betingelser

5 dager siden

HENNING GRANUM

Raskt og enkelt.

Raskt og enkelt.

6 dager siden

Gunnar Wespestad

Super kundeservice.

Kan anbefale Axo Finans på det varmeste. Smidig og rask behandling av min lånehenvendelse.

6 dager siden

Per

Raskt svar og oppfølging😊

Raskt svar og oppfølging😊

6 dager siden

Aleksandra Zamaro

Enkelt og greit å ta kontakt,fort…

Enkelt og greit å ta kontakt,fort tilbakemelding

7 dager siden

MAGNUS

Ryddig, kjapt og enkelt

Ryddig, kjapt enkelt. God hjelp uansett om du bare ønsker å undersøke mulighetene for lån eller kort.

8 dager siden

Dhanu Kemathas

Raske svar og gode resultater

Hadde Jeyakrishna som saksbehandler og jeg følte jeg ble godt ivaretatt. Gir nyttig og god informasjon og svarer raskt. Anbefaler på det sterkeste.

9 dager siden

HC

Rask tilbakemld

Rask tilbakemld

10 dager siden

Magne Ege Dahl

Raskt og akseptable tilbud fra flere

Raskt og akseptable tilbud fra flere

11 dager siden

Randi Solbjørg

Ble godt informert av saksbehandler…

Ble godt informert av saksbehandler både Mail og oppringning

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg

Komplett logo TF Bank logo
<p>Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.</p>
By Morten Armand Johansen

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Hva er et blankolån?

Et blankolån er rett og slett et lån der banken eller långiver ikke krever pant i eiendeler, slik som kreves for et boliglån. I dagligtalen kaller vi dette for et forbrukslån. Et forbrukslån innvilges uten at du som kunde må stille noen form for sikkerhet ovenfor banken. Dersom lånet blir misligholdt har banken ingenting å selge for å dekke sitt tap. Derfor gjør bankene en grundig kredittsjekk før lånet kan innvilges, og det er også derfor renten er en del høyere. Til gjengjeld er renten på et blankolån langt lavere enn om du tar opp gjeld på et kredittkort.

Gjennom Axo Finans kan du søke om blankolån fra 10.000 opptil 600.000 kroner. For å sikre at du får det beste lånet tilpasset din økonomiske situasjon, sender vi dine lånesøknad til flere banker samtidig. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har vurdert din søknad kan du velge det lånetilbudet som passer deg og ditt behov best.

Når bør jeg ta opp et blankolån?

Det er mange grunner til at man har behov for et lån. Fra tid til annen dukker det for eksempel opp uforutsette utgifter. Et blankolån kan gi deg økonomisk frihet når du trenger det. Før man vurderer å ta opp et lån bør man imidlertid vurdere behovet og være sikker på at du velger en lånesum du faktisk kan leve med.

Det finnes likevel noen behov vi ser går igjen. Vanlige årsaker til å ta opp et blankolån er: uforutsette utgifter, refinansiering, oppussing.

Refinansiering av gammel gjeld

Dersom du sitter på dyre smålån og kreditter kan det være lurt å refinansiere gjelden i et refinansieringslån. En refinansiering vil si å ta opp et nytt blankolån for å innfri gammel gjeld. Fordelen med dette er at du får en lavere rente og dermed et billigere lån. Samtidig kan du øke nedbetalingstiden for å få lavere månedlige utgifter. Du får også en fast nedbetalingsplan å forholde deg til.

Renten på lån endres jevnlig og varierer fra bank til bank. Det betyr at det er store sjanser for at du kan få en bedre rente. Sitter du i tillegg på flere dyre smålån og kredittkortgjeld, kan du kutte ut unødvendige og doble gebyrer. Det kan redusere den månedlige lånesummen betraktelig.

Økonomisk frihet når det uforutsette skjer

Alle opplever tider hvor økonomien ikke helt strekker til. Det kan være en regning som plutselig dukker opp i posten, en vaskemaskin som ryker og må erstattes eller andre behov som man ikke har mulighet til å spare opp penger til. Et blankolån kan være en fin løsning når du skal dekke slike uforutsette utgifter.

Med et blankolån gjennom Axo Finans får du et lån med gode vilkår og en nedbetalingsplan som er enkel å forholde seg til.

Fleksibelt lån til oppussing

Nordmenn elsker å pusse opp hjemmene sine, og mange velger å ta opp et blankolån for å dekke utgiftene. Å pusse opp kan fort bli en dyr affære, særlig hvis du skal gå i gang med renovering av kjøkken og bad. De færreste har tilstrekkelig penger tilgjengelig på sparekontoen, og et blankolån blir for mange den beste løsningen.

En oppussing kan også være en lønnsom investering. En oppgradering av hjemmet vil i de fleste tilfeller heve verdien på boligen. Dersom du har planer om å flytte, kan det for eksempel lønne seg å gjøre enkelte oppgraderinger på huset for å få mest mulig igjen på salget.

Hvem kan søke om blankolån?

I utgangspunktet kan alle søke om forbrukslån via oss. For å få innvilget lånesøknaden må du imidlertid oppfylle visse kriterier: du må ha en registrert liknet inntekt, du må ikke ha aktive inkassosaker, du må ha fylt 23 år.

Skulle du få avslag, er du selvsagt hjertelig velkommen til å søke igjen ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Eventuelt kan du søke sammen med medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine til å få innvilget lånet.

Hvor mye kan jeg låne?

Axo Finans samarbeider med 23 av Skandinavias største og beste banker. Gjennom våre samarbeidspartnere kan du låne mellom 10.000 og 600.000 kroner, uten krav om sikkerhet.

For å sjekke hvor mye lånet kan komme til å koste deg, anbefaler vi at du prøver vår lånekalkulator. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne samt ønsket nedbetalingstid. Lånekalkulatoren vil så gi deg en oversikt over alle kostnader knyttet til lånet. Det er verdt å merke seg at lånekalkulatoren kun gir deg en estimert oversikt, men denne er likevel nyttig når du skal planlegge økonomien.

Søk lån gjennom Axo Finans

Når du velger Axo Finans som din låneagent får du flere fordeler. Siden vi tar på oss jobben med å sammenligne tilbudene fra bankene, trenger du kun å sende inn én søknad. Det sparer deg for verdifull tid. Samtidig får du det beste lånetilbudet blant 23 av de beste nordiske bankene.

Du får personlig kundeservice fra søknaden er sendt inn til pengene er utbetalt. Lånetilbudet du mottar er uforpliktende og gyldig i 30 dager.

Tjenesten vi tilbyr er helt gratis for deg som kunde. Som låneagent får vi i stedet en kommisjon fra bankene vi samarbeider med. Å søke lån gjennom oss vil altså spare deg for både tid og penger, og du får et lån med de beste vilkårene.

Send inn en uforpliktende søknad i dag - vi hjelper deg i jungelen av banker og lånetilbud.

Motta et uforpliktende tilbud