Hva er forbrukslån?


Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet hvor du selv bestemmer hva pengene skal brukes til. Gjennom Axo Finans kan du søke om forbrukslån uten sikkerhet inntil 500 000 kroner med nedbetaling inntil 15 år. Søknaden legger du inn i vårt elektroniske søknadsskjema og du får tilbakemelding senest påfølgende virkedag.

For å søke om forbrukslån og lån uten sikkerhet må hovedsøker og eventuell medsøker ha bodd i Norge i minimum 3 år, tjene minimum 200.000 kroner per år og ikke ha løpende inkasso eller betalingsanmerkning. Vi anbefaler at de som er gift/samboere om å søke sammen da det øker muligheten for innvilgelse og lavere rente.

Den enkleste måten å søke forbrukslån på er å benytte vårt elektroniske søknadsskjema. Om du ønsker veiledning for utfylling eller ikke har tilgang til internett kan vi også ta i mot søknader over telefon. Vårt kundesenter treffer du på 2286 7400. Enten du bruker internett eller ringer oss er det viktig at du har tilgang på alle opplysninger om husholdningens inntekt og gjeld. Den eller de bankene som innvilger din søknad vil be om inntektsdokumentasjon og selvangivelse for å verifisere dine søknadsdata. Husk derfor å føre opp alle gjeldsposter, også de som ikke ønskes innfridd.

Søknader om forbrukslån som er mottatt innen klokken 16:00 (mandag til fredag) behandles normalt samme dag og du får tilbakemelding per SMS, e-post og telefon. Hvis en eller flere banker bruker lenger tid blir du informert og vi venter med å sende tilbud til alle bankene har vurdert din søknad. Dette gjør vi for å sikre at du får det beste tilbudet.

Renten er individuell og kan først presenteres når en eller flere banker har innvilget din søknad om lån. Det er helt uforpliktende å søke lån gjennom Axo Finans. For å enklere finne den beste renten sender vi din søknad til flere banker. Hvis du har mulighet til å søke lånet sammen med din samboer eller ektefelle kan du oppnå lavere rente enn om du søker alene. Husk at renten på våre lån er langt lavere enn typisk kredittkort rente.

Det som alltid må returneres sammen med signerte lånepapirer er siste LØNNSSLIPP og siste SELVANGIVELSE. For eksempel godtas ikke likning, skatteoppgjør eller søknad om skattekort. Har du ekstrainntekter i form av utleie eller barnebidrag må også dette dokumenteres. Er du selvstendig næringsdrivende kan du istedenfor lønnsslipp sende inn siste næringsoppgave og/eller oppdatert regnskap hittil i år. Dette må være godkjent av regnskapsfører eller revisor.

Hvis du benytter deg av elektronisk legitimering og signering kan pengene være på konto allerede dagen etter at du sendte inn din søknad til oss. Forutsetningen er at alle dokumenter blir returnert og signert i henhold til bankens krav. Ikke alle banker tilbyr elektronisk legitimering og signering og det vil da kunne ta inntil 5 virkedager før pengene er på konto.

Ja, det er fullt mulig å nedbetale lånet raskere enn avtalt eller innfri det i sin helhet når du ønsker. Det er ingen ekstra kostnader forbundet med dette. Et forbrukslån er et fleksibelt lån.

I Axo Finans vektlegger vi kundeservice og kvalitet for at du som kunde skal få det beste tilbudet. Dette oppnår vi ved å samarbeide med flere ledende og seriøse banker, som alle vet at de konkurrerer om å få deg som kunde. Du sender kun en søknad og vi søker for deg hos de forskjellige bankene. Alt på ett sted! Vår virksomhet er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet. Dette innebærer blant annet at vi ikke har anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre bankpartnere. Derfor er våre tjenester gratis for våre kunder!

Få tilbud på forbrukslån