Forbrukslån med lav rente

Hos Axo Finans kan du få et forbrukslån med lav rente fra 10.000 til 500.000 kroner. Vi jobber for deg og sender søknaden til 21 banker.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Et forbrukslån med lav rente kan gi deg økonomisk fleksibilitet når du trenger det. Gjennom Axo Finans kan du få et lån uten sikkerhet fra 7,90% nominell rente.

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke behøver å stille med eiendeler som sikkerhet til banken. Långiver kan ikke bestemme hva lånet skal brukes til, dermed står du fritt til å bruke pengene på akkurat det du vil.

Et lån uten sikkerhet utgjør derimot en større risiko for banken, og er grunnen til at slike lån har høyere rente enn for eksempel boliglån. Et forbrukslån med lav rente er likevel en bedre løsning enn dyre smålån.

Endelig rente bestemmes av banken ut fra en helhetsvurdering av lånesøknaden. Det er likevel verdt å merke seg at et forbrukslån gjennom oss har langt lavere rente enn dyr kredittkortgjeld og smålån. Derfor lønner det seg å refinansiere slik gjeld i et forbrukslån med lav rente kontra dyre smålån.

Hva brukes et forbrukslån til?

forbrukslån med lav rente

Det er flere grunner til at man har behov for et lån. Ettersom alle lån er en forpliktelse som skal betales tilbake, bør du bruke lånet på noe som gir merverdi for deg. Hva det er, er selvsagt helt opp til deg.

Vanlige årsaker til at folk tar opp et forbrukslån med lav rente er:

  • Refinansiering
  • Oppussing
  • Uforutsette utgifter

Uansett hva du velger å bruke lånet på, bør du aldri låne over evne. Du skal ha mulighet til å betjene lånet, samtidig som du klarer å dekke andre utgifter.

Refinansiering

Et forbrukslån med lav rente kan være et lønnsomt lån, som både gir deg økonomisk fleksibilitet og en oversiktlig nedbetalingsplan.

Dette gjelder særlig hvis du sitter på dyre smålån og kredittkortgjeld. Slike lån har ofte svært høy rente, og en refinansiering i et forbrukslån med lav rente kan hjelpe deg med å redusere de totale lånekostnadene betraktelig. Refinansiering vil si å ta opp et nytt og billigere lån for å betale ned dyr gjeld. Siden renten varierer hele tiden, er det ikke lenger sikkert at renten på lånet er i din favør.

Har du i tillegg flere dyre lån kan du spare enda mer. Ved å refinansiere all gjeld i ett lån, slipper du å betale termingebyrer, avdrag og renter på hvert enkelt lån eller kredittkort. Du får også bedre oversikt over økonomien.

Uforutsette utgifter

Fra tid til annen hender det at ting går i stykker eller at det dukker opp uventede regninger i posten. Det er ingenting som er så kjedelig som å få en faktura du ikke har råd til å betale. Uventede kostnader kommer som regel også på verst tenkelig tidspunkt. Bilen ryker rett etter at du kommer hjem fra en dyr ferietur, eller kjøleskapet tar kvelden når økonomien allerede er trang.

Noen ting er man også helt avhengige av i hverdagen. Dersom kjøleskapet ryker, har man ikke tid til å spare opp pengene dersom man ikke allerede har dem tilgjengelig. Da vil et forbrukslån gjennom Axo Finans være en billigere løsning enn å handle på avbetaling.

Oppussing og renovering

Få er så glad i å pusse opp hjemmet som oss nordmenn, og oppussing er derfor et vanlig låneformål. Avhengig av hvilket rom som skal pusses opp kan det bli kostbart, men det kan også være en god investering fordi boligen øker i verdi.

Hos Axo Finans kan du søke om forbrukslån med lav rente på opptil 500.000 kroner uten sikkerhet.

Dette bør du tenke på når du skal søke lån

forbrukslån med lav rente

Når du skal finne et forbrukslån med lav rente, er det lurt å sammenligne ulike lånetilbud for å finne den laveste renten. Det er den effektive renten som avgjør hvor mye lånet koster. Den varierer også fra bank til bank, derfor kan du spare mye på å finne det beste lånetilbudet.

Sørg for at du har råd til lånet

Før man tar opp et lån er det viktig å tenke gjennom om man faktisk har mulighet til å betjene lånet. Husk at du fortsatt skal ha råd til å betale nødvendige utgifter som strøm, husleie, boliglån og mat. Et forbrukslån skal ikke gå på bekostning av disse utgiftspostene.

Det kan være lurt å sette opp et budsjett med oversikt over alle inntekter og utgifter. Med full oversikt er det enklere å regne ut hvor stort lån du har råd til.

Finn ditt ideelle lån med en lånekalkulator

forbrukslån med lav rente

En lånekalkulator er et nyttig verktøy når du skal finne et forbrukslån med lav rente. Kalkulatoren gir deg en totaloversikt over alle kostnader knyttet til lånet, inkludert renter, avdrag og andre omkostninger.

Med en lånekalkulator får du et estimert månedsbeløp på lånet. Dette kan hjelpe deg med å sammenligne renter og gebyrer før du søker.

Lånekalkulatoren vår viser tre ulike rentesatser - lav, middels og høy. Endelig rente blir først satt etter at søknaden er behandlet. Lånekalkulatoren gir deg likevel en god pekepinn på hva du kan forvente deg, noe som gjør det lettere å planlegge økonomien i tiden fremover - og ikke minst finne et lån som du faktisk kan leve godt med.

Hvor mye kan jeg låne?

Hvor mye du kan få innvilget i lån avhenger av en rekke ulike faktorer og varierer fra person til person. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby forbrukslån fra 10.000 til 500.000 kroner, uten sikkerhet.

Dersom lånebeløpet er større enn 500.000 kroner, kan vi også tilby dette gjennom låneproduktet refinansiering med sikkerhet. Da må du stille med sikkerhet i form av bolig. Ønsker du denne låneformen sammenligner vi ikke lånetilbudene blant alle våre samarbeidspartnere, men du velger én bank som vi videreformidler søknaden til.

De viktigste tingene banken ser på når du søker lån er økonomi, alder og gjeldsgrad. Du må kunne betjene lånet du søker om og du må ikke ha betalingsanmerkninger og inkassosaker på deg.

Hvor mye koster et forbrukslån med lav rente?

Renten på forbrukslån varierer hele tiden, og den er forskjellig fra bank til bank. I tillegg vil den endelige renten baseres på en helhetsvurdering av din søknad. Hos Axo Finans tilbyr vi lån uten sikkerhet med en nominell rente fra 7,90%.

Individuell rente

Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Fordi renten varierer er det viktig å la alle bankene behandle søknaden ferdig, før vi presenterer et tilbud.

Det er bankene som foretar selve kredittvurderingen og beslutter om en kunde kan få lån eller ikke. De sjekker blant annet at kunden er i stand til å betjene lånet og at gjeldsgraden ikke blir for høy.

Hvem kan søke forbrukslån med lav rente?

Når du søker forbrukslån med lav rente hos Axo Finans, er det personlig økonomi og sikkerhet som avgjør hva du kan låne. Du trenger med andre ord ikke stille med pant. Det stilles likevel noen krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Dersom du ikke skulle få godkjent lånesøknaden, kan du selvsagt forsøke igjen på et senere tidspunkt når din personlige økonomi og livssituasjon har endret seg. Det er også mulig å søke med en medlåntaker. Det vil normalt øke sjansene for å få innvilget lånet.

Hvordan søker jeg?

forbrukslån med lav rente

Søk lån via Axo Finans ved å fylle ut vår elektroniske lånesøknad. Vi sender søknaden videre til våre 21 samarbeidspartnere og informerer deg straks det er kommet ett eller flere lånetilbud. Alle bankene vi samarbeider med vet at de konkurrerer om å få deg som kunde. Nettopp derfor kan vi tilby såpass gode lånevilkår, og du kan være sikker på at du får det beste lånetilbudet blant våre 21 bankpartnere.

Når alle bankene har behandlet søknaden din, presenterer vi det beste tilbudet for deg. Du mottar en lenke fra oss på SMS og e-post hvor du kan gå videre og se på lånetilbudet. Alle lånetilbud er uforpliktende og gyldig i 30 dager.

For å benytte deg av tilbudet må du følge instruksen du mottar fra banken, og du bruker BankID for å signere og legitimere tilbudet.

Fordelen med å søke lån gjennom Axo Finans

Når du benytter deg av en finansagent, kan du sikre deg et godt tilbud blant flere banker med kun én søknad. Det gjør at du sparer verdifull tid da det fort kan bli en tidkrevende oppgave å sammenligne bankene på egenhånd. Renten kan variere mye fra bank til bank og derfor kan du også spare mye penger ved å søke gjennom en finansagent.

Hos Axo Finans får du personlig kundeservice fra søknaden er sendt inn til pengene er utbetalt. Lånetilbudet du mottar er uforpliktende og har en gyldighet på 30 dager.

Tjenesten vi tilbyr er helt gratis for deg som kunde. Som finansagent får vi i stedet en kommisjon fra bankene vi samarbeider med. Å søke forbrukslån gjennom oss vil altså spare deg for både tid og ressurser, slik at du kan få et lån med de beste vilkårene.

Søk lån via Axo Finans - vi sammenligner bankene for deg!

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg

bbbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs""
ya lanet
svea
Lån med lav rente
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit