Gjeldsregister innsyn

Du har fullt innsyn i egne opplysninger i Gjeldsregisteret. Få oversikt før du refinansierer forbrukslån og kredittkort.

Du har fullt innsyn i egne opplysninger i Gjeldsregisteret. Få oversikt før du refinansierer forbrukslån og kredittkort.

Du kan bruke lånet til det du trenger. Gjennom Axo sammenligner du 22 banker og mottar det beste tilbudet. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet.

Hvis du har 150.000 kroner i kredittkortgjeld, kan du redusere rentekostnadene med 30.000 kroner gjennom refinansiering. I dette eksempelet vil månedskostnaden reduseres med 1500 kroner det første året.

Gjeldsregisteret gir både deg og bankene du søker lån hos innsyn i gjeld som lån eller kreditt. Du kan enkelt sjekke selv ved å logge inn med BankID. Har du utestående gjeld, kan du spare penger på å refinansiere denne.

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?


Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 7,9% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Motta et tilbud på
forbrukslån


Hvor mye ønsker du å låne? Ønsket nedbetalingstid

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 7,90% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
For å kunne søke om lån gjennom Axo Finans AS må du godkjenne vår personvernerklæring. Hvis du ikke vil godkjenne denne, eller hvis du har noen spørsmål, kan du kontakte oss på 22867400, så hjelper vi deg

Søknaden vurderes av 22 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Axo Finans hjelper deg å redusere kostnaden


Ønsker du å redusere utgiftene knyttet til gjelden din, bør du starte med å refinansiere eksisterende lån og kredittgjeld. Det er mange fordeler med å gjøre dette:

  • Du kan senke de månedlige rentekostnadene betraktelig
  • Du kan kvitte deg med unødvendige og doble gebyrer
  • Du får kun én faktura og én nedbetalingsplan

Gjeldsregistrene vil hjelpe privatpersoner med å få bedre kontroll på egen økonomi, og bankene vil få bedre innsikt i økonomien til de som ønsker et lån.

Den vanligste renten på kredittkort i Norge har en nominell rente på 21,96%, hvilket er svært høyt sammenlignet med andre typer lån. Vi samarbeider med 22 ulike banker som tilbyr rente fra 7,9-19,9%. Ved å sende søknaden din til flere banker samtidig, øker du sjansen for å få et lån med lav rente.

Du mottar det beste tilbudet innen kort tid. Tjenesten vår er helt gratis for deg som kunde, og tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvem har innsyn i Gjeldsregisteret?

Både du og bankene kan sjekke opplysningene i Gjeldsregisteret. Dersom du søker om lån, vil banken kredittvurdere deg og får slik innsyn i dine gjeldsopplysninger. Med andre ord har det blitt enklere for både kunde og bank å sjekke gjeld.

Logg inn i Gjeldsregisteret

Refinansiere gjeld

I Gjeldsregisteret har du innsyn i usikret gjeld som forbrukslån og kredittkort. Denne typen gjeld er vanlig å refinansiere, fordi det er mulig å senke rentekostnaden og dermed spare penger. Axo Finans hjelper deg med å finne det beste refinansieringslånet blant 22 banker og långivere.

For at vi kan sjekke om du kan få en lavere rente, må du sende inn en søknad om refinansiering på våre nettsider. Søknaden vurderes av bankene vi samarbeider med. Slik gjør du det:

  • Få oversikt over usikret gjeld - det enkleste er å logge inn i Gjeldsregisteret med BankID - og se saldo for dine forbrukslån og kredittkort.
  • Noter det totale gjeldsbeløpet ditt.
  • Send inn en søknad om å refinansiere den totale gjelden.
  • Vi videresender søknaden til 22 banker og långivere, og gir deg det beste tilbudet i retur.

Ved å videresende søknaden din, sørger vi for at bankene konkurrerer med hverandre om å få deg som kunde - og ikke motsatt. Dermed strekker de seg ekstra langt for å få deg som kunde. Det er den beste måten å sikre at du får tilbud om lavest mulig rente.

Få oversikt over usikret gjeld i Gjeldsregisteret, og refinansier gjelden i dag for å spare penger. Axo Finans finner det beste lånet for deg.

Vi sammenligner disse 22 bankene for deg


bbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
bank2
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
bank norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs bank
ya lånet
svea

Axo Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden – til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har vurdert lånesøknaden vil vi ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Fordi renten kan variere er det viktig å la alle bankene behandle søknaden ferdig, før vi presenterer et tilbud.

Som finansagent kan vi kun motta godtgjørelse fra bankene vi samarbeider med. I tillegg har ikke bankene anledning til å tilby en høyere rente gjennom vår tjeneste. Det er derfor viktig for oss at vi til enhver tid samarbeider med de beste bankene i markedet. På den måten sparer kundene våre både tid og penger.

Ta kontakt med oss i dag, eller send oss en lånesøknad, så skal vi hjelpe deg med å finne det beste tilbudet.

Få tilbud på forbrukslån