Gjeldsregister innsyn

Du har fullt innsyn i egne opplysninger i Gjeldsregisteret. Få oversikt før du refinansierer forbrukslån og kredittkort.

Du har fullt innsyn i egne opplysninger i Gjeldsregisteret. Få oversikt før du refinansierer forbrukslån og kredittkort.

Du kan bruke lånet til det du trenger. Gjennom Axo sammenligner du 23 banker og mottar det beste tilbudet. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet.

Hvis du har 150.000 kroner i kredittkortgjeld, kan du redusere rentekostnadene med 30.000 kroner gjennom refinansiering. I dette eksempelet vil månedskostnaden reduseres med 1500 kroner det første året.

Gjeldsregisteret gir både deg og bankene du søker lån hos innsyn i gjeld som lån eller kreditt. Du kan enkelt sjekke selv ved å logge inn med BankID. Har du utestående gjeld, kan du spare penger på å refinansiere denne.

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?


Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 4,9% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Motta et tilbud på
forbrukslån


Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Axo Finans hjelper deg å redusere kostnaden


Ønsker du å redusere utgiftene knyttet til gjelden din, bør du starte med å refinansiere eksisterende lån og kredittgjeld. Det er mange fordeler med å gjøre dette:

  • Du kan senke de månedlige rentekostnadene betraktelig
  • Du kan kvitte deg med unødvendige og doble gebyrer
  • Du får kun én faktura og én nedbetalingsplan

Gjeldsregistrene vil hjelpe privatpersoner med å få bedre kontroll på egen økonomi, og bankene vil få bedre innsikt i økonomien til de som ønsker et lån.

Den vanligste renten på kredittkort i Norge har en nominell rente på 21,96%, hvilket er svært høyt sammenlignet med andre typer lån. Vi samarbeider med 23 ulike banker som tilbyr rente fra 4,9-19,9%. Ved å sende søknaden din til flere banker samtidig, øker du sjansen for å få et lån med lav rente.

Du mottar det beste tilbudet innen kort tid. Tjenesten vår er helt gratis for deg som kunde, og tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvem har innsyn i Gjeldsregisteret?

Både du og bankene kan sjekke opplysningene i Gjeldsregisteret. Dersom du søker om lån, vil banken kredittvurdere deg og får slik innsyn i dine gjeldsopplysninger. Med andre ord har det blitt enklere for både kunde og bank å sjekke gjeld.

Logg inn i Gjeldsregisteret

Refinansiere gjeld

I Gjeldsregisteret har du innsyn i usikret gjeld som forbrukslån og kredittkort. Denne typen gjeld er vanlig å refinansiere, fordi det er mulig å senke rentekostnaden og dermed spare penger. Axo Finans hjelper deg med å finne det beste refinansieringslånet blant 23 banker og långivere.

For at vi kan sjekke om du kan få en lavere rente, må du sende inn en søknad om refinansiering på våre nettsider. Søknaden vurderes av bankene vi samarbeider med. Slik gjør du det:

  • Få oversikt over usikret gjeld - det enkleste er å logge inn i Gjeldsregisteret med BankID - og se saldo for dine forbrukslån og kredittkort.
  • Noter det totale gjeldsbeløpet ditt.
  • Send inn en søknad om å refinansiere den totale gjelden.
  • Vi videresender søknaden til 23 banker og långivere, og gir deg det beste tilbudet i retur.

Ved å videresende søknaden din, sørger vi for at bankene konkurrerer med hverandre om å få deg som kunde - og ikke motsatt. Dermed strekker de seg ekstra langt for å få deg som kunde. Det er den beste måten å sikre at du får tilbud om lavest mulig rente.

Få oversikt over usikret gjeld i Gjeldsregisteret, og refinansier gjelden i dag for å spare penger. Axo Finans finner det beste lånet for deg.

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


>
>
preserveAspectRatio="xMidYMid" >
Få tilbud på forbrukslån