Gjeldsregister kredittkort

Hos Gjeldsregisteret AS finner du opplysninger om usikret gjeld, som kredittkort og forbrukslån.

Hos Gjeldsregisteret AS finner du opplysninger om usikret gjeld, som kredittkort og forbrukslån.

Har du planer om å refinansiere kredittkort eller forbrukslån, trenger du først oversikt over den totale gjelden din. Det får du enkelt ved å logge inn i Gjeldsregisteret med BankID. Når du har funnet den totale gjelden, kan du søke om refinansiering

Har du 150.000 i kredittkortgjeld kan du redusere rentekostnadene med 30.000 kroner ved å refinansiere i et lån uten sikkerhet. I dette eksempelet vil den månedlige kostnaden reduseres med 1500 kr det første året.

Gjennomsnittlig rente på kredittkort ligger på rundt 21,96%. Gjennom Axo Finans tilbyr vi refinansieringslån fra 10.000 opptil 500.000 kroner uten sikkerhet, til en nominell rente fra 4,9%. Det betyr at du kan spare mye på å refinansiere gjelden.

Eksempel på besparelse


Har du 150.000 i kredittkortgjeld kan du redusere rentekostnadene med 30.000 kroner ved å refinansiere i et lån uten sikkerhet. I dette eksempelet vil den månedlige kostnaden reduseres med 1500 kr det første året.

Start her!

Motta et tilbud på
forbrukslån


Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Gjeldsregisteret gir deg oversikt over usikret gjeld


Gjeldsregisteret er en norsk portal med informasjon om nordmenns forbruksgjeld. Det inkluderer lån uten sikkerhet og kredittkort, i tillegg til varer kjøpt på avbetaling eller kreditt hos en butikk. Sikret gjeld som boliglån og billån vises ikke i registeret.

Alle kan logge seg inn i Gjeldsregisteret med BankID og sjekke gjeldsopplysninger om seg selv. Her finner du informasjon om hva du har i usikret gjeld, som for eksempel forbrukslån eller kredittkort. Det er lurt å skaffe oversikt over gjelden, spesielt hvis du går med planer om å refinansiere.

Formålet med Gjeldsregisteret er å hjelpe privatpersoner med å få bedre kontroll på økonomien sin. I tillegg vil bankene få enklere og bedre innsikt i den økonomiske statusen til deg som søker lån. Med andre ord er dette et flott verktøy, både for banken og deg.

Refinansiere kredittkort

Går du med planer om å refinansiere kredittkortet? Eller har du hørt om refinansiering, og lurer på om det er noe for deg? Da bør du lese videre.

Refinansiering innebærer å ta opp et nytt lån med lavere rente for å slette eksisterende usikret gjeld. I praksis betyr det at man løser ut den gamle forbruksgjelden, og erstatter denne med et nytt lån. Ved å få en lavere rente på refinansieringslånet, kan du senke kostnadene dine betraktelig.

Slik kan Axo Finans hjelpe deg

Axo Finans er en finansagent som hjelper deg med refinansiering. Når du sender inn en søknad om å refinansiere kredittkort på våre nettsider, sender vi den videre til våre samarbeidende banker. I dag samarbeider vi med totalt 23 banker, og listen blir stadig lengre.

Ved å sende den samme søknaden til flere banker samtidig, sørger vi for at det er bankene som konkurrerer om å få deg som kunde - og ikke motsatt. Da vil bankene strekke seg ekstra langt for å være den långiveren med lavest rentetilbud. Det betyr at du får et tilbud med gode vilkår og lav rente.

Slik søker du om refinansiering via Axo Finans:

  • Få oversikt over usikret gjeld - det enkleste er å logge inn i Gjeldsregisteret med BankID og se status for dine forbrukslån og kredittkort.
  • Noter det totale gjeldsbeløpet ditt.
  • Send inn en søknad om å refinansiere den totale gjelden.
  • Vi videresender søknaden til våre samarbeidende långivere, og gir deg det beste tilbudet i retur.

Dersom du takker ja til et tilbud, er det den aktuelle långiveren som tar seg av jobben med å løse ut den gamle gjelden din. Det betyr minst mulig hodebry for deg. For deg som kunde er det også helt kostnadsfritt å benytte tjenesten til Axo Finans, og tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager. Da har du god tid på å bestemme deg for om du vil takke ja eller nei.

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


>
>
preserveAspectRatio="xMidYMid" >
Få tilbud på forbrukslån