Hvor mye gjeld har jeg?

Lurer du på hvor mye gjeld du har? Sjekk din gjeld i gjeldsregistrene for å få oversikt over hvor mye du har i usikrede lån.

Lurer du på hvor mye gjeld du har? Sjekk din gjeld i gjeldsregistrene for å få oversikt over hvor mye du har i usikrede lån.

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Tjenesten vår er gratis for deg som kunde. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?


Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 7,90% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Motta et tilbud på
forbrukslån


Hvor mye ønsker du å låne? Ønsket nedbetalingstid

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 7,90% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
For å kunne søke om lån gjennom Axo Finans AS må du godkjenne vår personvernerklæring. Hvis du ikke vil godkjenne denne, eller hvis du har noen spørsmål, kan du kontakte oss på 22867400, så hjelper vi deg

Søknaden vurderes av 22 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Tre nye gjeldsregistre


Dersom du sitter på flere lån, bør du samle disse i et refinansieringslån. Axo Finans tilbyr refinansiering uten sikkerhet fra 10.000 til 500.000 kroner. Vi sender lånesøknaden din til 22 banker, slik at du er sikret det beste refinansieringslånet.

Lurer du på hvor mye gjeld du har? Da kan du sjekke et av de nye gjeldsregistrene.

Tre selskaper har fått konsesjon fra Finanstilsynet til å etablere norske gjeldsregistre. Disse er Finans Norge som har opprettet Norsk Gjeldsinformasjon AS, Evry som har opprettet Gjeldsregisteret AS og Experian som står bak Experian Gjeldsregister AS.

De nye gjeldsregistrene gir innsyn i nordmenns forbruksgjeld og gir banker en fullverdig oversikt over nordmenns reelle gjeld. Det har dermed blitt enklere å gjøre gode kredittvurderinger når de behandler lånesøknader fra privatpersoner.

Ved å se hvor mye gjeld søkere har, er også risikoen for å innvilge lån som forbrukere ikke er i stand til å betjene redusert. Dette kommer både långivere og låntakere til gode.

Sjekk gjelden i gjeldsregisteret

Lurer du på hvor mye gjeld du har? Det har aldri vært lettere å finne svaret. Privatpersoner har mulighet til å logge inn i et av gjeldsregistrene ved bruk av BankID. Her får du opp all usikret gjeld som står i ditt navn.

Du kan kun sjekke din egen gjeld. Dersom du har mye usikret gjeld registrert på ditt navn, kan det bli vanskelig å få innvilget lån senere. Ta kontroll og få bedre oversikt ved å refinansiere gjelden.

Les mer om refinansiering

Bedre oversikt over egen gjeld

Gjeldsregistrene viser hvor mye jeg du har samlet, og alle opplysninger knyttet til de ulike gjeldspostene, inkludert kreditt, forbrukslån, faktureringskort og handlekonto. Dersom du har kjøpt en vare og utsatt betalingen, vil dette komme fram i gjeldsregistrene.

Noen typer lån og gjeld er ikke oppgitt i registrene, og dette gjelder blant annet:

  • Lån med sikkerhet som boliglån eller billån
  • Startlån til å kjøpe bolig
  • Studielån

Sikret gjeld med pant i bolig eller bil får finansforetakene oversikt over gjennom Kartverkets grunnbok og løsøreregisteret.

Hvor mye disponibel kreditt har jeg?

Gjeldsregistrene inneholder også informasjon om kredittramme. Dette innebærer kreditt som du har fått innvilget, og som du ikke nødvendigvis har benyttet deg av. Kredittkort er et eksempel på disponibel kreditt - her har eieren av kortet mulighet til å bruke en viss kredittsum, uten ytterligere godkjennelse fra kreditor.

Reduserer risikoen for å ha for mye gjeld

Glad familie i solnedgang som har redusert sin risiko for gjeld

Med de nye gjeldsregistrene har finansforetak fått et elektronisk verktøy for å sjekke gjeld og disponibel kreditt hos privatpersoner som søker lån. Dermed minimeres risikoen for å innvilge lån til låntakere som allerede har mye gjeld.

I Norge må bankene følge retningslinjer som sier at forbrukerne ikke skal låne mer enn 5 ganger årsinntekt. Det inkluderer alle typer lån samt disponibel kreditt. Gjeldsregistrene kan bidra til å stoppe veksten i nordmenns forbruksgjeld.

Hva hvis jeg har for mye gjeld?

Dersom du har mye kreditt- eller forbruksgjeld registrert på ditt navn, kan det bli vanskelig å få innvilget lån i fremtiden. Dette kan Axo Finans hjelpe deg med. Vi tilbyr refinansiering fra 10.000 til 500.000 kroner uten sikkerhet.

Refinansier lån og kredittgjeld

Refinansiering av lån og kredittgjeld innebærer at man tar opp et nytt lån og bruker dette til å slette de gamle gjeldsavtalene. Dermed får man bare ett lån å forholde seg til, istedenfor mange. Ved å samle lån kutter man alle doble og unødvendige utgifter som faktura- og termingebyr, og dermed også kostnadene som er knyttet til lånet.

Les også: Hvordan spare penger?

Søk om refinansiering av inntil 500.000 kroner uten sikkerhet hos Axo Finans i dag, uforpliktende og kostnadsfritt. Vi videresender søknaden din til 22 av markedets beste banker og finner det billigste refinansieringslånet for deg.

Søk nå »

Vi sammenligner disse 22 bankene for deg


bbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
bank2
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
bank norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs bank
ya lånet
svea

Axo Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden – til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har vurdert lånesøknaden vil vi ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Fordi renten kan variere er det viktig å la alle bankene behandle søknaden ferdig, før vi presenterer et tilbud.

Som finansagent kan vi kun motta godtgjørelse fra bankene vi samarbeider med. I tillegg har ikke bankene anledning til å tilby en høyere rente gjennom vår tjeneste. Det er derfor viktig for oss at vi til enhver tid samarbeider med de beste bankene i markedet. På den måten sparer kundene våre både tid og penger.

Ta kontakt med oss i dag, eller send oss en lånesøknad, så skal vi hjelpe deg med å finne det beste tilbudet.

Få tilbud på forbrukslån