Lånekalkulator forbrukslån

Med vår lånekalkulator for forbrukslån kan du enkelt se estimater på hva lånet vil koste, og velge det lånebeløpet som passer ditt behov.

Med vår lånekalkulator for forbrukslån kan du enkelt se estimater på hva lånet vil koste, og velge det lånebeløpet som passer ditt behov.

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Tjenesten vår er gratis for deg som kunde. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?


Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 4,9% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Motta et tilbud på
forbrukslån


Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Hva er en lånekalkulator?


Når du søker om lån hos oss, vil søknaden vurderes av 23 banker og du mottar det beste tilbudet. Det er gratis og uforpliktende å søke. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Vi anbefaler deg å bruke vår lånekalkulator for å sjekke hvor mye lånet kan koste deg. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne samt ønsket nedbetalingstid.

Med vår lånekalkulator for forbrukslån får du oversikt over hvor mye et lån kan koste deg i måneden. Kalkulatoren viser deg tre ulike månedskostnader, basert på lav, middels og høy rente. Dette er fordi bankene vi samarbeider med tilbyr individuell en rente. Bankene innvilger fra 4,90% rente.

Husk at månedsbeløpet er basert på tre forskjellige eksempler. Den endelige renten blir først presentert sammen med lånetilbudet.

Når du skal ta opp lån, kan du som regel velge mellom et annuitets- eller serielån. Axo Finans tilbyr et annuitetslån uten sikkerhet gjennom våre samarbeidspartnere. Rentekostnadene vises derfor som et annuitetslån.

Planlegg lånet med en lånekalkulator

beregn lånet med en lånekalkulator

Før du tar opp et lån kan det være lurt å bruke en lånekalkulator for forbrukslån. En slik kalkulator er enkel å bruke og gir deg oversikt over alle kostnader knyttet til lånet. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid, så viser kalkulatoren effektiv rente, kostnader og totale kostnader på lånet basert på tre forskjellige nominelle renter og den nedbetalingstiden du har valgt.

Med oversikt over potensielle månedlige kostnader er det lettere å planlegge økonomien fremover. En lånekalkulator er også nyttig når du skal finne ut hvor stor låneevne du faktisk har, slik at du får et lån som passer din økonomi og livssituasjon.

Finn et billig refinansieringslån med en forbrukslånkalkulator

Dersom du sitter på dyr kredittkortgjeld eller flere smålån, bør du vurdere å refinansiere gjelden. Dette kan spare deg for mye penger.

Renten varierer fra bank til bank, og over tid. Det betyr at et lån du tok opp for to år siden ikke nødvendigvis har den beste renten lenger. Kredittkort og smålån, eksempelvis produkter kjøpt på avbetaling, er også blant de dyreste lånene på markedet - så her vil du nesten alltid få et billigere lån ved å refinansiere gjelden.

Sitter du i tillegg på flere dyre lån og mottar flere fakturaer per måned, vil en refinansiering ikke bare spare deg for penger, men også gi deg bedre oversikt over månedlige kostnader. Ved å samle all gjeld i ett felles lån vil du redusere de totale rentekostnadene og motta kun én faktura per måned. Du forholder deg kun til ett lån, noe som gjør det lettere å holde oversikt over gjelden.

Få oversikt over gjelden med gjeldsregistrene

For å sjekke renten på dine forbrukslån og kredittkort, kan du logge deg inn i et av gjeldsregistrene. Disse gir deg en oversikt over all usikret gjeld - hva utestående saldo er og hvilken rente du betaler. Dermed blir det enda enklere å sammenligne renten du har i dag med den renten du kan få gjennom Axo Finans.

Sjekk gjelden din i Gjeldsregisteret »

Bruk en forbrukslånkalkulator når det uforutsette skjer

søk lån via axo finans

Med en forbrukslånkalkulator kan du sjekke hvor mye ditt lån vil koste, slik at du vet hvilke utgifter du står ovenfor.

Det er aldri hyggelig når man opplever at økonomien ikke helt strekker til. I slike tilfeller kan et forbrukslån gi deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger. Forbrukslån gjennom Axo Finans langt er langt rimeligere enn å bruke kredittkortet. Forbrukslånkalkulatoren kan brukes til å sjekke hvilken månedlig kostnad du kan få.

Planlegg oppussingsprosjektet med en lånekalkulator

Oppussing er et vanlig formål å bruke et forbrukslån på. Ofte vil man få igjen pengene ved et salg av boligen. Nordmenn ligger på topp når det gjelder å pusse opp, sammenlignet med andre land i Europa.

Skal du selge boligen, men trenger å gjøre noen endringer for å få mest mulig igjen på salget? Ofte er det kjøkkenet og badet som setter standarden på boligen. Dette er også de dyreste rommene å pusse opp, da de krever dyre materialer og faghjelp. Å pusse opp et baderom kan fort koste både titalls og flere hundre tusen kroner.

Hvem kan søke om lån?

Alle kan bruke vår lånekalkulator for forbrukslån. For å få søknaden vurdert av våre bankpartnere, må du i tillegg oppfylle noen grunnkriterier:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Dersom du ikke oppfyller disse vilkårene, vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle økonomien eller livssituasjonen endre seg, er du hjertelig velkommen til å søke igjen ved en senere anledning. Eventuelt kan du søke sammen med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet, du vil også kunne oppnå lavere nominell rente enn om du søker alene.

Søk forbrukslån online

søk lån via axo finans

For å søke forbrukslån hos Axo Finans må du fylle ut vårt online søknadsskjema, så sender vi den videre til behandling hos våre samarbeidspartnere. Renten på våre lån er individuell, og varierer fra bank til bank. Ved å sammenligne lånetilbudene hos flere banker kan vi gi deg det beste tilbudet.

Søk lån her »

Det er bankene som foretar selve kredittvurderingen og beslutter om en kunde får innvilget lån eller ikke. De sjekker blant annet at kunden er i stand til å betjene lånet og at gjeldsgraden ikke blir for høy. Endelig rente blir derfor presentert sammen med lånetilbudet.

Finanstilsynet har nylig kommet med nye retningslinjer som bankene må følge. Blant annet stilles det krav til at kundens samlede gjeld ikke bør utgjøre mer enn fem ganger brutto årsinntekt. Alle våre samarbeidspartnere følger Finanstilsynets retningslinjer.

Søk forbrukslån gjennom Axo Finans

Når du velger Axo Finans som din finansagent får du flere fordeler. Siden vi tar på oss jobben med å sammenligne tilbudene fra bankene, trenger du kun å sende inn en søknad. Det sparer deg for verdifull tid. Samtidig får du det beste lånetilbudet blant flere av de største norske og skandinaviske bankene.

Du får personlig kundeservice fra søknaden er sendt inn til pengene er utbetalt.

Lånetilbudet du mottar er uforpliktende og er gyldig i 30 dager. Tjenesten vi tilbyr er også helt gratis for deg som kunde. Som finansagent får vi i stedet en kommisjon fra bankene vi samarbeider med. Å søke forbrukslån gjennom oss vil altså spare deg for både tid og penger.

Gå til lånesøknad »

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


>
>
preserveAspectRatio="xMidYMid" >
Få tilbud på forbrukslån