Lånekalkulator forbrukslån

Med en lånekalkulator for forbrukslån kan du enkelt regne ut kostnaden på lånet og finne det lånet som passer deg best.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 opptil 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant.

Vi anbefaler deg å bruke vår lånekalkulator for å sjekke hvor mye lånet kan koste deg. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne samt ønsket nedbetalingstid.

Axo Finans tilbyr lån med 1-15 års nedbetalingstid.

Hva er en lånekalkulator?

Med vår lånekalkulator for forbrukslån får du oversikt over hvor mye et lån kan koste deg i måneden. Kalkulatoren viser deg tre ulike månedskostnader, basert på lav, middels og høy rente. Dette er fordi bankene vi samarbeider med tilbyr individuell en rente, fra 6,39% nominell per år.

Husk at månedsbeløpet er basert på tre forskjellige eksempler. Den endelige renten blir først presentert sammen med lånetilbudet.

Når du skal ta opp lån, kan du som regel velge mellom et annuitets- eller serielån. Axo Finans tilbyr et annuitetslån uten sikkerhet gjennom våre samarbeidspartnere. Rentekostnadene vises derfor som et annuitetslån.

Planlegg lånet med en lånekalkulator

beregn lånet med en lånekalkulator

Før du tar opp et lån kan det være lurt å bruke en lånekalkulator for forbrukslån. En slik kalkulator er enkel å bruke og gir deg oversikt over alle kostnader knyttet til lånet. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid, så viser kalkulatoren effektiv rente, kostnader og totale kostnader på lånet basert på tre forskjellige nominelle renter og den nedbetalingstiden du har valgt.

Med oversikt over potensielle månedlige kostnader er det lettere å planlegge økonomien fremover. En lånekalkulator er også nyttig når du skal finne ut hvor stor låneevne du faktisk har, slik at du får et lån som passer din økonomi og livssituasjon.

Finn et billig refinansieringslån med en forbrukslånkalkulator

Dersom du sitter på dyr kredittkortgjeld eller flere smålån, bør du vurdere å refinansiere gjelden. Dette kan spare deg for mye penger.

For det første varierer renten fra bank til bank, og over tid. Det betyr at et lån du tok opp for to år siden ikke nødvendigvis har den beste renten lenger. Kredittkort og smålån, eksempelvis kjøp du har gjort på avbetalingsmåter, er også blant de dyreste lånene på markedet - så her vil du nesten alltid få et billigere lån ved å refinansiere gjelden.

Sitter du i tillegg på flere dyre lån og mottar flere fakturaer per måned, vil en refinansiering ikke bare spare deg for penger, men også gi deg bedre oversikt over den månedlige økonomien. Ved å samle all gjeld i ett felles lån vil du redusere de totale rentekostnadene og motta kun én faktura per måned. Du forholder deg kun til ett lån, noe som gjør det lettere å holde oversikt over gjelden.

Få oversikt over gjelden med gjeldsregistrene

For å sjekke renten på dine forbrukslån og kredittkort, kan du logge deg inn i et av gjeldsregistrene. Disse gir deg en oversikt over all usikret gjeld - hva utestående saldo er og hvilken rente du betaler. Dermed blir det enda enklere å sammenligne renten du har i dag med den renten du kan få gjennom Axo Finans.

Bruk en forbrukslånkalkulator når det uforutsette skjer

søk lån via axo finans

Alle vil før eller siden oppleve at det dukker opp en regning de ikke hadde planlagt. Kanskje ryker en av hvitevarene i hjemmet, en uventet stor regning dukker opp i nettbanken eller kanskje må du reparere bilen eller andre viktige gjenstander som du ikke klarer deg uten i hverdagen.

Med en forbrukslånkalkulator kan du sjekke hvor mye ditt lån vil koste, slik at du vet hvilke utgifter du står ovenfor.

Det er aldri hyggelig når man opplever at økonomien ikke helt strekker til. I slike tilfeller kan et forbrukslån gi deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger. Forbrukslån gjennom Axo Finans langt er langt rimeligere enn å bruke kredittkortet. Samtidig er det viktig at du vurderer behovet og ikke låner over evne. Du skal tross alt leve godt i tiden etter låneopptaket også.

Planlegg oppussingsprosjektet med en lånekalkulator

Mange velger å bruke et forbrukslån når de skal pusse opp. Dette er stort sett enklere enn å øke boliglånet, og det er ikke sikkert at 150.000 kroner til oppussing skal betjenes over like lang nedbetalingstid som selve boliglånet. Ofte vil man også få igjen pengene ved et salg av boligen. Nordmenn ligger faktisk på topp når det gjelder å pusse opp, sammenlignet med andre land i Europa.

Skal du selge boligen, men trenger å gjøre noen endringer for å få mest mulig igjen på salget? Ofte er det kjøkkenet og badet som setter standarden på boligen. Dette er også de dyreste rommene å pusse opp, da de krever dyre materialer og faghjelp. Å pusse opp et baderom kan fort koste både titalls og flere hundre tusen kroner.

Hvem kan søke om lån?

Alle kan bruke vår lånekalkulator for forbrukslån. For å få søknaden vurdert av våre bankpartnere, må du i tillegg oppfylle noen grunnkriterier:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Dersom du ikke oppfyller disse vilkårene, vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle økonomien eller livssituasjonen endre seg, er du hjertelig velkommen til å søke igjen ved en senere anledning. Eventuelt kan du søke sammen med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet, du vil også kunne oppnå lavere nominell rente enn om du søker alene.

Søk forbrukslån online

søk lån via axo finans

For å søke forbrukslån hos Axo Finans må du fylle ut vårt online søknadsskjema, så sender vi den videre til behandling hos våre samarbeidspartnere. Renten på våre lån er individuell, og varierer fra bank til bank. Ved å sammenligne lånetilbudene hos flere banker kan vi gi deg det beste tilbudet.

Det er bankene som foretar selve kredittvurderingen og beslutter om en kunde får innvilget lån eller ikke. De sjekker blant annet at kunden er i stand til å betjene lånet og at gjeldsgraden ikke blir for høy. Endelig rente blir derfor presentert sammen med lånetilbudet.

Finanstilsynet har nylig kommet med nye retningslinjer som bankene må følge. Blant annet stilles det krav til at kundens samlede gjeld ikke bør utgjøre mer enn fem ganger brutto årsinntekt. Alle våre samarbeidspartnere følger Finanstilsynets retningslinjer.

Søk forbrukslån gjennom Axo Finans

Når du velger Axo Finans som din finansagent får du flere fordeler. Siden vi tar på oss jobben med å sammenligne tilbudene fra bankene, trenger du kun å sende inn en søknad. Det sparer deg for verdifull tid. Samtidig får du det beste lånetilbudet blant flere av de største norske og skandinaviske bankene.

Du får personlig kundeservice fra søknaden er sendt inn til pengene er utbetalt.

Lånetilbudet du mottar er uforpliktende og har en gyldighet på 30 dager. Tjenesten vi tilbyr er også helt gratis for deg som forbruker. Som finansagent får vi i stedet en kommisjon fra bankene vi samarbeider med. Å søke forbrukslån gjennom oss vil altså spare deg for både tid og penger.

Vi sammenligner disse 18 bankene for deg

Lånekalkulator
Søk lån på inntil 500.000 Søk her