Lånekalkulator forbrukslån

Med en lånekalkulator for forbrukslån kan du enkelt regne ut kostnaden på lånet og finne det lånet som passer deg best.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Hva er en lånekalkulator?

Med en lånekalkulator for forbrukslån kan du enkelt regne ut hvor mye et lån vil koste deg i måneden. Kalkulatoren deler kostnadene inn i rentekostnader, avdrag, gebyrer og samlede omkostninger.

Få en oversikt over effektiv og nominell rente, slik at du enkelt kan sammenligne lånetilbud hos ulike långivere.

Som regel kan du velge mellom annuitets- og serielån. Hvilken lånekalkulator som brukes avhenger av hvilke lån banken tilbyr. Vi tilbyr annuitetslån, og du kan velge mellom lav, middels og høy lånerente. Dermed kan du teste ut ulike rentesatser for en mest mulig realistisk oversikt.

Planlegg lånet med en lånekalkulator

sjekk kostaden på forbrukslån med en lånekalkulator

Før du tar opp et forbrukslån kan det være lurt å bruke en lånekalkulator for forbrukslån. En slik kalkulator er enkel å bruke og gir deg oversikt over alle kostnader knyttet til lånet. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid, så regner kalkulatoren ut avdrag, gebyrer og rentekostnader på lånet.

Husk at kalkulatoren kun gir deg en estimert oversikt. Endelige kostnader blir fastsatt når lånesøknaden behandles hos banken og du får et lånetilbud.

Med en full oversikt over potensielle månedlige kostnader er det lettere å planlegge økonomien fremover. En lånekalkulator er også nyttig når du skal finne ut hvor stor låneevne du faktisk har, slik at du får et lån som passer din økonomi og livssituasjon.

Når skal jeg bruke en lånekalkulator for forbrukslån?

Det er flere grunner til at man ønsker å ta opp et lån. Noen ganger dukker det opp uforutsette utgifter hvor man ikke har muligheten til å spare opp beløpet først. Andre ganger har man kanskje behov for et lån for å ferdigstille boligen før et eventuelt salg, i håp om å få igjen på salget. Et forbrukslån kan også være gunstig dersom du ønsker å refinansiere dyre smålån og kreditter.

Uansett hvilken grunn du har til å ta opp et lån, vil det alltid lønne seg å bruke lånekalkulatoren for å få en oversikt over eventuelle kostnader. Dersom du skal refinansiere gammel gjeld, vil det også være lurt å få en oversikt over all gjeld du sitter på. Denne informasjonen er viktig når du skal finne et lån med billigere rente.

Finn et billig refinansieringslån med en forbrukslånkakulator

sjekk kostaden på forbrukslån med en lånekalkulator

Som nevnt ovenfor kan et forbrukslån være et godt alternativ når du skal refinansiere dyr gjeld. Forutsetningen er såklart at renten på lånet er lavere enn lånerenten du allerede har.

For det første varierer renten. Det betyr at et lån du tok opp for to år siden ikke nødvendigvis har den mest gunstige renten lenger. Kreditter og smålån er også blant de dyreste lånene på markedet - så her vil du nesten alltid få et billigere lån ved å refinansiere med et forbrukslån.

Sitter du i tillegg på flere dyre lån vil en refinansiering være ekstra lønnsom. Ved å samle all gjeld i ett felles lån vil du redusere rentekostnadene, i tillegg til at du slipper å betale dobbelt opp med termingebyr, renter og avdrag på hvert enkelt lån. Du forholder deg kun til ett lån, noe som gjør det lettere å få oversikt over dine gjeldsposter.

Bruk en forbrukslånkalkulator når det uforutsette skjer

Alle vil før eller siden oppleve at det dukker opp en regning de ikke helt hadde planlagt. Det kan skyldes at en av hvitevarene i hjemmet ryker, en uventet stor regning du ikke hadde tatt høyde for eller at du må reparere bilen eller andre viktige bruksgjenstander som du ikke klarer deg uten i hverdagen.

Med en forbrukslånkalkulator kan du sjekke hvor stor låneevne du har, og sikre deg et lån som passer din økonomiske situasjon.

Det er aldri hyggelig når man opplever at økonomien ikke helt strekker til. I slike tilfeller kan et forbrukslån gi deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger for å komme deg over kneika. Samtidig er det viktig at du vurderer behovet og ikke låner over evne. Du skal tross alt leve godt i tiden etter låneinngåelsen også, og et lån må ta høyde for viktige utgiftsposter som husleie, strøm og mat.

Planlegg oppussingsprosjektet med en lånekalkulator

Mange velger å bruke et forbrukslån når de skal pusse opp, med et ønske om å få igjen pengene ved et boligsalg eller verdiheving av boligen. Faktisk ligger nordmenn på toppen når det gjelder oppussing i Europa.

Skal du selge boligen, men trenger å gjøre noen endringer for å få mest mulig igjen på salget? Ofte er det kjøkkenet og badet som setter standarden på boligen. Dette er også de dyreste rommene å pusse opp, da de krever dyre materialer og faghjelp. Et baderom kan fort koste opp mot 150.000 kroner.

Hvem kan søke om lån?

bruk en lånekalkulator og beregn ditt forbrukslån

Alle kan bruke vår forbrukslån lånekalkulator. For å få innvilget lånet må du i tillegg oppfylle følgende vilkår:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Dersom du ikke oppfyller disse vilkårene, vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle økonomien eller livssituasjonen endre seg, er du hjertelig velkommen til å søke igjen ved en senere anledning. Eventuelt kan du søke sammen med med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Hvor mye kan jeg låne gjennom Axo Finans?

Gjennom våre bankpartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Vi anbefaler deg å bruke vår lånekalkulator. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne samt ønsket nedbetalingstid. Axo Finans tilbyr lån med 1-15 års nedbetalingstid. Ved hjelp av lånekalkulatoren vår kan du enkelt regne ut hva månedsbeløpet på ditt lån blir.

Søk forbrukslån online

For å søke forbrukslån hos Axo Finans fyller du ut vårt søknadsskjema online, så sender vi den videre til behandling hos våre samarbeidspartnere. Renten på lån varierer fra bank til bank, og ved å sammenligne lånetilbudene hos flere banker kan vi gi deg det beste tilbudet.

Søk lån her

Axo Finans gjør alltid en kredittsjekk av kunden før lånesøknaden sendes videre til bankene. Dette er for å sikre gode rammer på lånet, slik at du som kunde får et lån du kan leve med. Det er bankene som foretar selve kredittvurderingen og beslutter om en kunde får innvilget lån eller ikke. De sjekker blant annet at kunden er i stand til å betjene lånet og at gjeldsgraden ikke blir for høy.

Nye retningslinjer

Finanstilsynet har nylig kommet med nye retningslinjer som bankene må følge. Blant annet stilles det krav til at kundens samlede gjeld ikke bør utgjøre mer enn fem ganger brutto årsinntekt. Alle våre samarbeidspartnere følger Finanstilsynets retningslinjer.

Bruk vår lånekalkulator for å sammenligne flere banker

lånekalkulator for forbrukslån

Axo Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har behandlet søknaden din, kan vi sende deg det beste lånetilbudet.

Gjennom våre samarbeidsbanker kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten sikkerhet eller pant. Vi samarbeider med flere store norske og internasjonale banker, som alle har lang erfaring med forbrukslån. Dette gjør oss i stand til å å tilby deg et av markedets beste forbrukslån, tilpasset din økonomiske situasjon.

Søk forbrukslån gjennom Axo Finans

Når du velger Axo Finans som din finansagent får du flere fordeler. Siden vi tar på oss jobben med å sammenligne tilbudene fra bankene, trenger du kun å sende inn en søknad. Det sparer deg for verdifull tid. Samtidig får du det beste lånetilbudet blant flere av de største norske og internasjonale bankene.

Du får personlig kundeservice fra søknaden er sendt inn til pengene er utbetalt.

Lånetilbudet du mottar er uforpliktende og har en gyldighet på 30 dager. Tjenesten vi tilbyr er også helt gratis for deg som forbruker. Som finansagent får vi i stedet en kommisjon fra bankene vi samarbeider med. Å søke forbrukslån gjennom oss vil altså spare deg for både tid og ressurser.

Vi sammenligner disse 17 bankene for deg

TrustScore 9.3|2373 brukervurderinger
Lånekalkulator
Søk lån på inntil 500.000 Søk her