Sammenligne forbrukslån

Via Axo Finans kan du sammenligne forbrukslån og låne opptil 500.000 uten sikkerhet. Vi hjelper deg med å finne det beste lånet.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Å sammenligne forbrukslån gir deg fordeler som lavere rente og bedre nedbetalingsplan. Spar penger ved å sammenligne forbrukslån fra flere banker, og finn det lånet som passer deg best.

Søker du lån via Axo Finans, sender vi din lånesøknad videre til 21 banker samtidig. Som finansagent sammenligner vi forbrukslån for deg, og kommer tilbake til deg med det beste tilbudet.

Finn det beste lånetilbudet

Sammenligne lån

Du har kanskje opplevd at du har fått lavere rente hos en bank og en høyere rente hos en annen? Lånesøknadene vurderes individuelt av banken, og derfor kan du spare mye penger på å sammenligne forbrukslån og tilbud blant flere långivere.

Både lånegebyr og rentebetingelser varierer fra bank til bank, og hver bank stiller også ulike krav til låntakeren. Dette kan for eksempel være krav knyttet til gjeld, årsinntekt og betalingshistorikk. Krav til alder kan også variere fra bank til bank.

Sammenlign renter

Også renten varierer. Der en kunde er litt eldre, har en plettfri betalingshistorikk, lav gjeldsgrad og en god årsinntekt, vil han eller hun kanskje oppleve å få den laveste renten banken har å tilby. Dette er fordi det innebærer en lavere risiko for at denne kunden vil misligholde lånet.

Axo Finans sammenligner renter og vilkår på dine vegne, slik at du får det beste lånet. Vi videreformidler søknaden din til alle våre samarbeidspartnere, og presenterer det beste tilbudet vi får for deg. Enklere blir det ikke.

Sammenlign gebyrer

I likhet med renter, varierer gebyrene fra bank til bank. Vanlige gebyrer er etablerings-, termin- og årsgebyr. Disse er inkludert i den effektive renten, så det enkleste er å sammenligne denne for å finne det beste lånet.

Sammenlign nedbetalingstid

Nedbetalingstid er en annen faktor som påvirker hvor mye lånet vil koste. Lengre nedbetalingstid gjør at den totale rentekostnaden går opp, og kortere nedbetalingstid gjør at det påløper mindre rentekostnader. Dessuten betaler du ned lånet raskere.

Alle lån gjennom Axo Finans har fleksibel nedbetalingsplan, slik at du når som helst kan innbetale mer eller hele beløpet i sin helhet - uten ekstra kostnader.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Effektiv og nominell rente

Når du sammenligner forbrukslån er det viktig at du får med deg alle lånets betingelser og vilkår, som den effektive og den nominelle renten.

Den nominelle renten er grunnrenten på lånet, og bestemmes på bakgrunn av en kredittsjekk og en vurdering av din økonomiske situasjon. Fordi den nominelle renten bestemmes individuelt og baseres på din søknad, må du søke for å vite hva du kan få. Det er gratis og uforpliktende å søke gjennom oss og tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Den effektive renten er grunnrenten pluss alle lånets kostnader. Det er denne som forteller deg hva lånet faktisk kommer til å koste deg.

Hvordan fungerer tjenesten?

Hvordan fungerer tjenesten?

For at du skal få innvilget søknad om lån via Axo Finans, må du oppfylle våre vilkår:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Tjenesten vår er helt uforpliktende og kostnadsfri å benytte. Du kan søke lån fra 10.000 og opptil 500.000 kroner. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut en søknad som vi videreformidler til våre samarbeidspartnere. Du vil få svar i løpet av kort tid, og da presenterer vi det beste tilbudet for deg.

Vi er godkjente av Finanstilsynet, og tjenesten er helt trygg å bruke. Vi er godkjente i henhold til loven om forsvarlig utlånspraksis for forbrukslån.

Søk lån via Axo Finans - vi sammenligner forbrukslån for deg!

Det lønner seg å sammenligne forbrukslån fra flere banker, fordi du kan få tilbud om en lavere rente. Axo Finans gjør denne jobben for deg.

Søk om lån uten sikkerhet opptil 500.000 kroner. Du behøver kun å fylle ut én elektronisk søknad, vi sender denne videre til alle bankene vi samarbeider med.

Når alle bankene har gitt oss sitt tilbud, sender vi det beste tilbudet til deg. Tilbudet du mottar er uforpliktende og står åpent i 30 dager. Dermed har du god tid til å bestemme deg for om du vil takke ja.

De beste bankene og långiverne i landet

Vi samarbeider med 21 av de beste og ledende bankene i landet, og jobber for at du som kunde skal få det beste tilbudet.

Tjenesten er helt uforpliktende og kostnadsfri - du taper med andre ord ingenting på å sammenligne forbrukslån gjennom Axo Finans.

Sammenligne forbrukslån i dag! Vi hjelper deg med å finne det beste tilbudet for deg.

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg

Billig forbrukslån
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit