Sammenligne forbrukslån

Via Axo Finans kan du sammenligne forbrukslån og låne opptil 500.000 uten sikkerhet. Vi hjelper deg med å finne det beste lånet.

Via Axo Finans kan du sammenligne forbrukslån og låne opptil 500.000 uten sikkerhet. Vi hjelper deg med å finne det beste lånet.

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Tjenesten vår er gratis for deg som kunde. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?


Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 4,9% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Motta et tilbud på
forbrukslån


Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Finn det beste lånetilbudet


Å sammenligne forbrukslån gir deg fordeler som lavere rente og bedre nedbetalingsplan. Spar penger ved å sammenligne forbrukslån fra flere banker, og finn det lånet som passer deg best.

Søker du lån via Axo Finans, sender vi din lånesøknad videre til 23 banker samtidig. Som finansagent sammenligner vi forbrukslån for deg, og kommer tilbake til deg med det beste tilbudet.

Sammenligne lån

Du har kanskje opplevd at du har fått lavere rente hos en bank og en høyere rente hos en annen? Lånesøknadene vurderes individuelt av banken, og derfor kan du spare mye penger på å sammenligne forbrukslån og tilbud blant flere långivere.

Både lånegebyr og rentebetingelser varierer fra bank til bank, og hver bank stiller også ulike krav til låntakeren. Dette kan for eksempel være krav knyttet til gjeld, årsinntekt og betalingshistorikk. Krav til alder kan også variere fra bank til bank.

Sammenlign renter

Også renten varierer. Der en kunde er litt eldre, har en plettfri betalingshistorikk, lav gjeldsgrad og en god årsinntekt, vil han eller hun kanskje oppleve å få den laveste renten banken har å tilby. Dette er fordi det innebærer en lavere risiko for at denne kunden vil misligholde lånet.

Axo Finans sammenligner renter og vilkår på dine vegne, slik at du får det beste lånet. Vi videreformidler søknaden din til alle våre samarbeidspartnere, og presenterer det beste tilbudet vi får for deg. Enklere blir det ikke.

Sammenlign gebyrer

I likhet med renter, varierer gebyrene fra bank til bank. Vanlige gebyrer er etablerings-, termin- og årsgebyr. Disse er inkludert i den effektive renten, så det enkleste er å sammenligne denne for å finne det beste lånet.

Sammenlign nedbetalingstid

Nedbetalingstid er en annen faktor som påvirker hvor mye lånet vil koste. Lengre nedbetalingstid gjør at den totale rentekostnaden går opp, og kortere nedbetalingstid gjør at det påløper mindre rentekostnader. Dessuten betaler du ned lånet raskere.

Alle lån gjennom Axo Finans har fleksibel nedbetalingsplan, slik at du når som helst kan innbetale mer eller hele beløpet i sin helhet - uten ekstra kostnader.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Effektiv og nominell rente

Når du sammenligner forbrukslån er det viktig at du får med deg alle lånets betingelser og vilkår, som den effektive og den nominelle renten.

Den nominelle renten er grunnrenten på lånet, og bestemmes på bakgrunn av en kredittsjekk og en vurdering av din økonomiske situasjon. Fordi den nominelle renten bestemmes individuelt og baseres på din søknad, må du søke for å vite hva du kan få. Det er gratis og uforpliktende å søke gjennom oss og tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Den effektive renten er grunnrenten pluss alle lånets kostnader. Det er denne som forteller deg hva lånet faktisk kommer til å koste deg.

Hvordan fungerer tjenesten?

Hvordan fungerer tjenesten?

For at du skal få innvilget søknad om lån via Axo Finans, må du oppfylle våre vilkår:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Tjenesten vår er helt uforpliktende og kostnadsfri å benytte. Du kan søke lån fra 10.000 og opptil 500.000 kroner. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut en søknad som vi videreformidler til våre samarbeidspartnere. Du vil få svar i løpet av kort tid, og da presenterer vi det beste tilbudet for deg.

Vi er godkjente av Finanstilsynet, og tjenesten er helt trygg å bruke. Vi er godkjente i henhold til loven om forsvarlig utlånspraksis for forbrukslån.

Søk lån via Axo Finans - vi sammenligner forbrukslån for deg!

Det lønner seg å sammenligne forbrukslån fra flere banker, fordi du kan få tilbud om en lavere rente. Axo Finans gjør denne jobben for deg.

Søk om lån uten sikkerhet opptil 500.000 kroner. Du behøver kun å fylle ut én elektronisk søknad, vi sender denne videre til alle bankene vi samarbeider med.

Når alle bankene har gitt oss sitt tilbud, sender vi det beste tilbudet til deg. Tilbudet du mottar er uforpliktende og står åpent i 30 dager. Dermed har du god tid til å bestemme deg for om du vil takke ja.

De beste bankene og långiverne i landet

Vi samarbeider med 23 av de beste og ledende bankene i landet, og jobber for at du som kunde skal få det beste tilbudet.

Tjenesten er helt uforpliktende og kostnadsfri - du taper med andre ord ingenting på å sammenligne forbrukslån gjennom Axo Finans.

Sammenligne forbrukslån i dag! Vi hjelper deg med å finne det beste tilbudet for deg.

Gå til lånesøknad »

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


bbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
bank2
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
bank norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs bank
ya lånet
svea
aprila
Få tilbud på forbrukslån