Sammenligne kredittkort


Det er viktig å sammenligne kredittkort og vurdere både fordeler og ulemper. Hos Axo Finans kan du sammenligne en rekke kredittkort, og det er helt gratis å søke.

Beste kredittkort for akkurat deg

Ved å sammenligne kredittkort kan du finne det beste kredittkortet for akkurat deg. Det er nemlig store variasjoner fra kort til kort - noen kredittkort passer best for de som handler ofte og mye, mens andre kort passer bedre til å gjøre større innkjøp en gang i blant. Avhengig av ditt kjøpemønster, er det altså ikke sikkert at det kredittkortet som er best for noen andre er det beste for deg.

Nettopp derfor finnes det så utrolig mange kort å velge mellom. Da er det fint at Axo Finans bistår med å sammenligne kredittkort. På våre sider kan du se de ulike fordelene og ulempene mot hverandre, slik at du kan bruke tiden din på viktigere ting enn å sjekke vilkår selv hos alle banker.

Søk om kredittkort her »

De fleste har et kredittkort ved siden av sitt vanlige betalingskort, og noen bruker kredittkortet som fast betalingsmiddel. Med kredittkortet kan du betale for varer og tjenester uten å belaste din egen konto. Det fungerer altså omtrent på samme måte som å ta opp et lån, men i stedet for at du får utbetalt én sum penger får du en kreditt som du disponerer fritt.

Kreditten du benytter deg av skal betales tilbake, enten innen en viss frist eller delt opp i terminer. Avhengig av hvor mye av kreditten du har brukt, skal tilbakebetalingen skje på en av følgende måter:

 • Hele beløpet betales tilbake på en gang
 • Deler av beløpet betales tilbake når du ønsker
 • Minimumsbeløpet betales tilbake i terminer

Du kan betale tilbake så mye du vil akkurat når du ønsker, så lenge du er over bankens minimumskrav. Dette kan for eksempel være at du skal tilbakebetale minst 200 kroner i måneden.

Hvis du ikke betaler tilbake hele beløpet innenfor den rentefrie perioden, må du betale rentekostnader av den utestående gjelden fra den dagen fristen løper ut. Den rentefrie perioden kan vare i opptil 60 dager avhengig av hvilken bank du har, og det samme gjør rentesatsen. Derfor er dette noe du bør undersøke når du sammenligner kredittkort.

Refinansiering av kredittkortgjeld

Har du allerede gjeld på kredittkortet, er den enkleste måten å kutte rentekostnaden på å refinansiere kredittgjelden i et lån uten sikkerhet. Refinansiering betyr at man tar opp et nytt lån som brukes til å betale ned all kreditt- og forbruksgjeld, slik at man bare får ett lån å forholde seg til. Dette gjøres for å spare penger og samle alle lån i ett samlelån.

Hos Axo Finans kan du søke om å refinansiere gjelden din. Alt du trenger å gjøre er å sende inn én søknad, som vi videresender til 23 banker. Vi sammenligner tilbud på refinansieringslån og kommer tilbake til deg med det beste lånet. Dermed sparer du både tid og penger.

Les mer om refinansiering

Er du ute etter et kredittkort som passer til din økonomiske hverdag? Når du sammenligner kredittkort bør du se på disse punktene:

 • Renter
 • Gebyrer
 • Rabatter og bonusopptjening
 • Fordelsprogrammet
 • Automatiske forsikringer

For noen er det viktigste å ha en lav rente på kredittkortet, mens andre ønsker et oppdatert og relevant fordelsprogram. Med gode rabatter og opptjening av bonuspoeng kan du spare penger på å bruke kredittkortet som ditt faste betalingsmiddel. Det viktigste du må gjøre er å betale tilbake kreditten innenfor den rentefrie perioden, slik at du slipper å bli belastet for rentekostnader.

Fordelsprogram

De fleste kredittkort har et fordelsprogram i forbindelse med visse innkjøp. Det kan for eksempel være rabatter, opptjening av bonuspoeng, gavekort eller andre økonomiske fordeler. Handler du spesielt mye i én butikk, kan det lønne seg å velge det kredittkortet som har en bonusavtale med akkurat den butikken.

Er du glad i å reise, kan et kredittkort med opptjening av overnattinger og flyreiser være det beste valget for deg. Har kortet i tillegg reiseforsikring, er det enda bedre.

Automatiske forsikringer

Som nevnt er det mulig å få kredittkort med reiseforsikring, men det finnes også en rekke andre forsikringer som aktiveres når du bruker kredittkortet. Dette varierer fra kort til kort, men noen eksempler er:

 • Avbestillingsforsikring
 • Kjøpsforsikring
 • Forsikring ved ID-tyveri eller annen kriminalitet

For at forsikringen skal aktiveres må du oppfylle bankens vilkår. Dette kan for eksempel være at du må betale minst 50% av reisen med kredittkortet for å aktivere reiseforsikringen.

Beskyttelse ved svindel

En annen fordel med kredittkort er at du er beskyttet for svindel når du handler på nett. Skulle du være så uheldig å handle fra en falsk nettbutikk, kan du risikere at opplysninger om deg eller bankkontoen din kommer i gale hender. Bruker du derimot kredittkortet, risikerer du ikke at lønningskontoen din tømmes for penger. De fleste kredittkort har forsikringer som dekker dette.

Axo Finans arbeider for at det skal være enkelt å sammenligne kredittkort i Norge. På våre nettsider får du oversikt over ulike fordelsprogram og andre fordeler du kan få når du bruker kortet. I tillegg finner du ut av hvilket kort som har lavest effektiv rente.

Blant kredittkortene du kan sammenligne akkurat nå er Bank Norwegian-kortet, Ikano Visa, Komplett Bank Mastercard og re:member - i tillegg til en rekke andre premiumkort. Dermed sparer du både tid og penger.

Axo Finans sine tjenester er gratis og uforpliktende for deg som kunde. Skulle du ende opp med et lån eller kredittkort via vår sammenligningstjeneste, får vi kommisjon av banken, og tjenesten koster deg ingenting. Kundeforholdet går videre til den respektive banken, men du er selvfølgelig velkommen til å kontakte oss på et senere tidspunkt ved behov.

Sammenligne kredittkort i dag hos Axo Finans og finn det kortet som passer deg best.

Sammenligne kort hos Axo Finans

Ved hjelp av vår sammenligningstjeneste kan du finne et kort som passer deg og dine behov. Enten du er opptatt av lav rente eller gode bonusordninger, finner du det du leter etter blant våre samarbeidsbanker. Med vår sammenligningstjeneste kan du orientere deg blant flere av Nordens beste tilbydere av kredittkort.

Tjenesten er helt gratis for deg som kunde, vi mottar kun godtgjørelse fra våre samarbeidsbanker dersom du ender opp som kunde hos dem.

Søke lån? Send inn en søknad i dag

Axo Finans er en av Skandinavias største finansagenter, og samarbeider med en rekke banker som alle konkurrerer om å få deg som kunde. Det gjør det enkelt for deg å sammenligne lånetilbud. Det er trygt, uforpliktende og kostnadsfritt. Gjennom våre samarbeidspartnere tilbyr vi forbrukslån fra 10.000 kroner og opptil 500.000 kroner. Vi finner den laveste renten for deg.

Det er viktig for oss at søknadsprosessen er enkel, trygg og pålitelig. Vi er stolte av vårt gode omdømme på Trustpilot, hvor vi scorer høyt i kategorien bank. Våre kunder foretrekker oss fordi vi finner det beste tilbudet kun med én søknad, og fordi vårt dyktige kundesenter er imøtekommende og kunnskapsrike.

Send inn en uforpliktende søknad i dag! Vi sammenligner lånetilbud blant 23 banker.