Kredittkort med reiseforsikring

Søk kredittkort gjennom oss og finn det kortet som passer deg best.

Gjennom oss kan du enkelt søke om flere kredittkort med én enkelt søknad. Det er mange fordeler ved kredittkort - vi hjelper deg med å finne kortet med den beste reiseforsikringen.

 • Valid
  Fordeler tilpasset deg
 • Valid
  Gratis og uforpliktende å søke
 • Valid
  Velg kortet du selv vil ha
 • Valid
  Få en kostnadsfri kredittscore
<p>Irina, vår Content Manager, har bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at våre lesere får verdifull finansiell veiledning og informasjon.</p>
By Irina Kongshaug Lochoff

Irina, vår Content Manager, har bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at våre lesere får verdifull finansiell veiledning og informasjon.

Sikre deg på reisen med kredittkortets reiseforsikring

Trygge reiser med reiseforsikring i kredittkort

Når du er ute og reiser, vil du at turen skal være både fantastisk og problemfri.

Det er her reiseforsikringen som følger med i kredittkortet ditt kommer inn.

Ved å bruke kredittkortet ditt til å betale for reisen, aktiverer du automatisk en reiseforsikring som kan gi deg ekstra trygghet på turen.

Denne forsikringen dekker ofte uforutsette hendelser som kansellerte fly, tapt bagasje og medisinsk nødhjelp. Så, om noe uventet skjer, er det godt å vite at du har støtten du trenger. Gjennom oss kan du enkelt finne et kredittkort som tilbyr solid reiseforsikring, i tillegg til andre fordeler som passer din reisestil. 

Det er enkelt: en søknad gir deg tilbud om kort fra flere banker, så du kan sammenligne og velge det beste kredittkortet for deg. 

Enten du reiser ofte eller bare en gang iblant, hjelper vi deg å finne et kort som gir deg ro i sinnet, uansett hvor du er i verden. Så, neste gang du planlegger en reise, husk at riktig kredittkort ikke bare kan gi deg fordeler som bonuspoeng og rabatter, men også en verdifull reiseforsikring.

La oss hjelpe deg med å gjøre dine reiser tryggere og mer givende, med det perfekte kredittkortet for dine behov.


Reiseforsikring sammenligning

Når du skal sammenligne reiseforsikring, er det to typer du ofte møter: helårs reiseforsikring og reiseforsikring som følger med kredittkortet ditt.

Hva er egentlig forskjellen? La oss bryte det ned på en enkel måte. En helårs reiseforsikring er din helårige reisekamerat.

Så snart du trår ut av døra hjemme, er du dekket – på hver eneste tur gjennom hele året. Perfekt for deg som er stadig på farten, enten det er jobbreiser, familiebesøk eller spontane helgeturer.

Denne typen forsikring gir deg en bred og kontinuerlig dekning som passer til alle slags eventyr. Reiseforsikringen du får med kredittkortet ditt, derimot, trer i kraft når du betaler reisen med kortet.

Denne forsikringen er en fin liten bonus som gir deg ekstra trygghet uten ekstra kostnad.

Men, den kan ha noen begrensninger sammenlignet med en helårsforsikring, så det er viktig å sjekke detaljene for å sikre at den passer for din neste tur. Om du reiser nå og da og liker enkelheten ved at forsikring følger med kredittkortet, er det en flott løsning.

Men for deg som ønsker full dekning fra øyeblikket du forlater hjemmet, kan en helårs reiseforsikring være det beste valget.

Det handler om å finne den løsningen som best dekker dine behov og lar deg reise med fred i sinnet.


Forskjellen mellom kredittkort og bankkort

Med et kredittkort betaler du ikke med en gang du kjøper noe. Det er annerledes med bankkortet ditt.

Bankkortet er koblet til brukskontoen din, hvor lønnen din kommer inn hver måned, eller hvor du har sparepenger.

Når du bruker bankkortet, bruker du egne penger som trekkes direkte fra kontoen.

Men med kredittkortet låner du penger fra banken og betaler tilbake senere.

Du kan lese mer om hvordan kredittkort på dagen fungerer.


Kredittkort og rentefri periode

Med kredittkortet ditt får du en smart funksjon: en rentefri periode som ofte varer opp til 45 dager.

Dette er en gyllen mulighet for deg til å bruke kortet og nyte godt av de pengene du låner, helt uten ekstra kostnader, så lenge du betaler tilbake alt sammen før perioden er over.

Tenk på det som et kortvarig lån hvor du slipper unna rentene, bare du husker å betale tilbake i tide. Men, vær obs! Hvis du ikke klarer å betale tilbake det du skylder innen den rentefrie perioden løper ut, vil rentene begynne å tikke.

Og det kan fort bli dyrt. Så selv om det er fristende å bruke kredittkortet for alt det er verdt, er det smart å ha en plan for tilbakebetalingen.

På den måten unngår du uønskede overraskelser når regningen kommer. Det handler altså om å bruke kredittkortet ditt klokt. Dra nytte av de rentefrie ukene for å gjøre nødvendige kjøp eller kanskje unne deg noe ekstra, men alltid med tanke på at pengene skal tilbake.

Slik holder du økonomien din sunn og får mest ut av kredittkortets fordeler. Du kan lese mer om renter på kredittkort her.


Kredittkort og økonomisk disiplin

Hvis du er sikker på at du kan betale tilbake det du skylder på kredittkortet innen fristen, kan kortet gi deg økonomisk fleksibilitet og gode fordelsprogrammer.

Men, hvis du ikke betaler i tide, blir gjelden et lån med høy rente. Det er viktig å ha en tilbakebetalingsplan, siden rentene på kredittkort ofte er høye.

Gjennomsnittsrenten på kredittkort er rundt 25 %, og noen kort har opptil 30 % rente.

Så det kan bli dyrt hvis du ikke betaler tilbake innen den rentefrie perioden. Men hvis du klarer å betale i tide, kan det noen ganger lønne seg mer å bruke kredittkort enn bankkort.

Hvis du ikke holder øye med utgiftene, kan kredittkortgjeld bli vanskelig å håndtere.

Hvis gjelden blir stor, kan det være smart å refinansiere kredittkortgjeld.


Uten boliglån kan refinansiering med et forbrukslån være et godt valg.

Vi kan hjelpe deg med å sammenligne tilbud fra forskjellige banker, slik at du finner det billigste alternativet.

Renten du får avhenger av bankens vurdering, men det kan være billigere å refinansiere kredittkortgjelden med et forbrukslån.


Renteeksempel: Eff. rente 26,69 %, kr 25.000/12 mnd. Kostnad: 3.337 kr. Totalt: 28.337 kr.

Velge riktig kredittkort for ditt bruk

Når du skal velge kredittkort, tenk på hva du hovedsakelig vil bruke det til.

For daglig shopping i butikker og nettbutikker, se etter et gebyrfritt kort. Sammenlign også rabattordninger.

Mange kort gir opptil 25 % rabatt i ulike butikker og nettbutikker.

Finn kort som gir rabatter i butikker du ofte handler i, slik at du kan spare penger.


For de som reiser mye, er et kredittkort med reiseforsikring inkludert en god idé.

Slike kort har ofte også avbestillingsforsikring, som dekker deg hvis du må avlyse turen eller ved kanselleringer, forutsatt at over halvparten av reisen er betalt med kortet.

Hvis reise er hovedformålet med kredittkortet, se etter kort som tilbyr gebyrfrie kontantuttak og lave transaksjonsgebyrer i utlandet.


For bilbrukere kan et kredittkort med drivstoffrabatt være lønnsomt.

Disse kortene gir rabatt per liter drivstoff. Noen har spesielle avtaler med utvalgte kjeder, andre gir en litt lavere rabatt hos alle bensinstasjoner.

Sammenlign kortene nøye – de beste kan gi opp til én krone i rabatt per liter, noe som kan spare deg for tusenvis av kroner årlig hvis du kjører mye.


Sammenlign kredittkort hos oss

Vi har samlet alle kredittkort på ett sted for å gjøre valget enklere.

Du kan sortere basert på dine behov og sammenligne kortene for å finne det beste for deg.

Gjennom oss kan du også søke om flere kredittkort samtidig. Send inn én søknad, og vi sender den videre til flere banker.

Du får raskt beskjed når du får tilbud om kredittkort og du kan sammenligne, og velge ditt kredittkort på “Mine tilbud". 


Renteeksempel: Eff. rente 26,69 %, kr 25.000/12 mnd. Kostnad: 3.337 kr. Totalt: 28.337 kr.

Søk kredittkort

Søk kredittkort og finn det beste kortet her         

Refinansier kredittkort

Spar penger når du refinansierer kredittkort                               

Beste kredittkort

Finn det beste kredittkortet for deg                                

Renter på kredittkortet

Det er viktig å være oppmerksom på antall rentefrie dager ditt kredittkort tilbyr og å sørge for å betale regningen ved forfall for å unngå rentekostnader.

Forbrukslån

Forbrukslån til hva du selv ønsker

Ofte stilte spørsmål

 • Hvem kan søke om kredittkort?

  Alle kan søke om kredittkort. Men bankene har noen grunnkrav for å kunne innvilge søknaden. Grunnkravene er at du må være over 18 år gammel og du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Etter at du har sendt inn søknaden vil våre bankpartnere gjennomføre en kredittvurdering.

 • Hvordan søker jeg om kredittkort?

  Gå til toppen av siden og trykk på knappen "Søk kredittkort her".

 • Hvor lang tid tar det før jeg får svar på søknaden min?

  Fra du sender inn søknaden tar det stort sett bare noen minutter til bankene har svart, og tilbudene ligger klare inne på Mine tilbud. Vi sender deg en SMS straks det første tilbudet har kommet,

 • Hva betyr rentefri periode på kredittkort?

  En rentefri periode på et kredittkort refererer til en tidsperiode hvor du kan bruke kortet uten å måtte betale renter på de kjøpene du har gjort. For å dra nytte av den rentefrie perioden, må du betale hele den utestående saldoen fra forrige faktura innen forfallsdatoen. Kontantuttak og enkelte typer transaksjoner kan ofte ikke dra nytte av rentefrie perioder og det påløper renter umiddelbart. Å forstå og utnytte den rentefrie perioden kan hjelpe deg med å unngå unødvendige rentekostnader og bedre håndtere din personlige økonomi.

 • Hvilke fordelsprogram finnes på kredittkortene?

  Vi tilbyr et bredt utvalg av kredittkort, hver med unike fordeler som kan tilpasses dine behov og din livsstil. Her er en oversikt over noen av de viktigste fordelene du kan forvente: Rabatter og Cashback: Få rabatter i over 200 nettbutikker, drivstoffrabatter, og cashback på kjøp. Reiseforsikring: Gratis reiseforsikring når du betaler reisen med kortet, dekker sykdom, forsinkelser og tap av bagasje. Gebyrfri Bruk: Mange kort har ingen årsavgift eller gebyrer for bruk i inn- og utland. Lojalitetsprogrammer: Tjen CashPoints eller bonuspoeng på kjøp, som kan brukes til reiser og andre tjenester. Fleksibel Betaling: Mulighet for utsatt betaling på enkelte kjøp, gir økonomisk fleksibilitet. Mobile Betalingsløsninger: Støtter Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay og Garmin Pay for enkel, rask og sikker betaling. Tilleggsforsikringer: Ekstra forsikringer som ID-tyveriforsikring, kjøpsforsikring og tannhelseforsikring. Ingen Skjulte Gebyrer: Gebyrfri kontantuttak i minibanker og ingen etableringsgebyr. Finn det kredittkortet som passer best for deg med vår enkle og uforpliktende søknadsprosess.

 • Hva er forskjellen på nominell og effektiv rente på kredittkort?

  Nominell rente er den grunnleggende årlige renten på kredittkortet, uten ekstrakostnader. Effektiv rente derimot, inkluderer alle kostnader som gebyrer og sammensatt rente, og gir et mer nøyaktig bilde av de totale årlige kostnadene ved å bruke kredittkortet. Mens nominell rente hjelper med å sammenligne grunnkostnader, reflekterer effektiv rente den reelle fullstendige kostnaden.

 • Kan jeg få kredittkort uten kredittsjekk?

  Å skaffe et kredittkort uten en kredittsjekk er ikke en mulighet, men et avslag betyr ikke alltid et endelig nei. Det finnes mange tiltak du kan ta for å forbedre kredittscoren din og øke sjansene for at søknaden din blir godkjent til slutt.

 • Når bør jeg bruke kredittkort?

  Bruk av kredittkort til å betale for visse varer og tjenester kan være økonomisk fordelaktig. For eksempel, hvis du har et kredittkort som tilbyr reiseforsikring, kan det være gunstig å bruke dette kortet til å betale for reiser. Det finnes også kredittkort som gir rabatter på drivstoff eller bonuspoeng for hotellopphold eller bilutleie. Videre gir et kredittkort deg ekstra sikkerhet ved netthandel. Hvis du opplever svindel på nettet, vil kredittkortselskapet ofte ta ansvar og gjøre det lettere for deg å klage på et kjøp. Dette skyldes prinsippet om «Charge Back», som betyr at du har rett til å få pengene tilbake fra kredittkortselskapet hvis selgeren ikke overholder dine forbrukerrettigheter, som i tilfeller hvor selgeren går konkurs før du mottar varen.

 • Kan jeg endre søknaden min?

  For å endre lånesøknaden din må du ta kontakt med oss på tlf: +47 22 86 74 00 slik at vi kan hjelpe deg.

Motta et uforpliktende tilbud