Båtlån uten egenkapital

Søk om båtlån uten egenkapital gjennom Axo Finans. Vi sammenligner lån uten sikkerhet hos 21 banker og gir deg det beste tilbudet.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Axo Finans tilbyr lån med og uten sikkerhet til deg som skal finansiere båtkjøp. Du kan søke om lån på opptil 500.000 kroner med en nominell rente fra 7,90%, uten sikkerhet og egenkapital.

Båtlån - med eller uten sikkerhet?

Når du skal kjøpe båt kan du velge mellom å ta opp et båtlån med eller uten sikkerhet. Din personlige økonomi og hva slags båt du ønsker å kjøpe påvirker hvilket valg som er best for deg.

Lån med pant i båten

Velger du et båtlån tar banken pant i båten du kjøper. Dette gir deg en lavere rente på lånet. Basert på hvor mye egenkapital du kan stille med, blir renten lavere. Stiller du uten egenkapital vil du kunne få en rente på over 8%, mens du med 35% egenkapital kan få
rundt 6%.

Skal du kjøpe en båt over 7 meter, lønner det seg å ta opp et båtlån med pant i båten. Båten skal være registrert i Skipsregisteret, som må fremvises for å få innvilget lånet.

Lån uten sikkerhet

Har du ikke mulighet til å stille med egenkapital er et lån uten sikkerhet et godt alternativ. Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet og egenkapital på opptil 500.000 kroner.

Fordeler med båtlån uten egenkapital

Med et lån uten sikkerhet trenger du ikke å stille pant i båten, men lånet har en noe høyere rente. Fordelen er at det lånet innvilges lettere og har en mindre komplisert låneprosess.

Du kan også låne inntil hele kjøpesummen. Det stilles ingen krav til alder eller tilstand på båten, egenkapital eller registrering i Skipsregisteret.

Et lån uten sikkerhet lønner seg når du skal kjøpe en mindre båt. Bankene vi samarbeider med tilbyr nominell rente fra 7,9%, og alle bankene vurderer deg som søker individuelt. Derfor må du levere en uforpliktende søknad for å se hvilken rente du kan få.

Finansier båtkjøp gjennom Axo Finans

Søk om lån uten sikkerhet gjennom Axo Finans når du skal kjøpe båt. Med 21 av Nordens beste banker som samarbeidspartnere er vi en av landets ledende finansagenter. Vi hjelper deg med å finne det lånet som er best for deg.

Sammenligner tilbud på dine vegne

Axo Finans tar imot din søknad og videreformidler den til 21 banker. Hver bank vurderer din søknad individuelt, og endelig rente blir presentert sammen med lånetilbudet. Tjenesten er helt gratis for deg slik at du sparer både penger og tid.

Bankene konkurrerer om å få deg som kunde og strekker seg derfor langt for å gi deg et godt tilbud. Tilbudene sendes tilbake til oss som legger frem det beste for deg.

Tilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager.

Axo Finans tilbyr finansiering til båtkjøp for deg som ønsker å ta opp båtlån uten egenkapital. Søk i dag og få søknaden din vurdert av 21 banker.

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg

BB Bank
Bluestep
Brabank
Instabank
Komplett Bank No
Mybank
Express Bank
Kraft Bank
ferratum money
easybank
Ikano bank
Nordax bank
Nordea direct
Norwegian bank
Optinbank
Remember
Santander consumer bank
Thorn privat finans
Resurs bank
Ya lanet
Svea
finn beste bank og lånetilbud med en låneagent
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit