Båtlån uten egenkapital

Søk om båtlån uten egenkapital gjennom Axo Finans. Vi sammenligner lån uten sikkerhet hos 22 banker og gir deg det beste tilbudet.

Søk om båtlån uten egenkapital gjennom Axo Finans. Vi sammenligner lån uten sikkerhet hos 22 banker og gir deg det beste tilbudet.

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Tjenesten vår er gratis for deg som kunde. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvor mye kan jeg få i lån?


Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 7,90% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Få et tilbud på lån


Hvor mye ønsker du å låne? Ønsket nedbetalingstid

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 7,90% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
For å kunne søke om lån gjennom Axo Finans AS må du godkjenne vår personvernerklæring. Hvis du ikke vil godkjenne denne, eller hvis du har noen spørsmål, kan du kontakte oss på 22867400, så hjelper vi deg

Søknaden vurderes av 22 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Båtlån - med eller uten sikkerhet?


Axo Finans tilbyr lån med og uten sikkerhet til deg som skal finansiere båtkjøp. Du kan søke om lån på opptil 500.000 kroner med en nominell rente fra 7,90%, uten sikkerhet og egenkapital.

Når du skal kjøpe båt kan du velge mellom å ta opp et båtlån med eller uten sikkerhet. Din personlige økonomi og hva slags båt du ønsker å kjøpe påvirker hvilket valg som er best for deg.

Lån med pant i båten

Velger du et båtlån tar banken pant i båten du kjøper. Dette gir deg en lavere rente på lånet. Basert på hvor mye egenkapital du kan stille med, blir renten lavere. Stiller du uten egenkapital vil du kunne få en rente på over 8%, mens du med 35% egenkapital kan få
rundt 6%.

Skal du kjøpe en båt over 7 meter, lønner det seg å ta opp et båtlån med pant i båten. Båten skal være registrert i Skipsregisteret, som må fremvises for å få innvilget lånet.

Lån uten sikkerhet

Har du ikke mulighet til å stille med egenkapital er et lån uten sikkerhet et godt alternativ. Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet og egenkapital på opptil 500.000 kroner.

Fordeler med båtlån uten egenkapital

Med et lån uten sikkerhet trenger du ikke å stille pant i båten, men lånet har en noe høyere rente. Fordelen er at det lånet innvilges lettere og har en mindre komplisert låneprosess.

Du kan også låne inntil hele kjøpesummen. Det stilles ingen krav til alder eller tilstand på båten, egenkapital eller registrering i Skipsregisteret.

Et lån uten sikkerhet lønner seg når du skal kjøpe en mindre båt. Bankene vi samarbeider med tilbyr nominell rente fra 7,9%, og alle bankene vurderer deg som søker individuelt. Derfor må du levere en uforpliktende søknad for å se hvilken rente du kan få.

Finansier båtkjøp gjennom Axo Finans

Søk om lån uten sikkerhet gjennom Axo Finans når du skal kjøpe båt. Med 22 av Nordens beste banker som samarbeidspartnere er vi en av landets ledende finansagenter. Vi hjelper deg med å finne det lånet som er best for deg.

Sammenligner tilbud på dine vegne

Axo Finans tar imot din søknad og videreformidler den til 22 banker. Hver bank vurderer din søknad individuelt, og endelig rente blir presentert sammen med lånetilbudet. Tjenesten er helt gratis for deg slik at du sparer både penger og tid.

Bankene konkurrerer om å få deg som kunde og strekker seg derfor langt for å gi deg et godt tilbud. Tilbudene sendes tilbake til oss som legger frem det beste for deg.

Tilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager.

Axo Finans tilbyr finansiering til båtkjøp for deg som ønsker å ta opp båtlån uten egenkapital. Søk i dag og få søknaden din vurdert av 22 banker.

Gå til lånesøknad »

Vi sammenligner disse 22 bankene for deg


bbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
bank2
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
bank norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs bank
ya lånet
svea

Axo Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden – til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har vurdert lånesøknaden vil vi ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Fordi renten kan variere er det viktig å la alle bankene behandle søknaden ferdig, før vi presenterer et tilbud.

Som finansagent kan vi kun motta godtgjørelse fra bankene vi samarbeider med. I tillegg har ikke bankene anledning til å tilby en høyere rente gjennom vår tjeneste. Det er derfor viktig for oss at vi til enhver tid samarbeider med de beste bankene i markedet. På den måten sparer kundene våre både tid og penger.

Ta kontakt med oss i dag, eller send oss en lånesøknad, så skal vi hjelpe deg med å finne det beste tilbudet.

Få tilbud på lån