Beste bank

Hos Axo Finans kan du søke lån blant flere av Nordens beste banker.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet
Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Å finne den beste banken med det beste lånetilbudet er en forutsetning for at du skal få et gunstig lån med gode betingelser. Husk at det ikke bare er renten som avgjør hvorvidt den aktuelle banken er best for deg. Vi anbefaler å gjøre en helhetsvurdering av følgende forhold:

 • Egen låneevne
 • Lav rente
 • Gode vilkår og betingelser
 • Nedbetalingsplan
 • Seriøs aktør

Det aller første man bør gjøre når man skal søke om lån er å vurdere egen låneevne. Hvor mye du kan, og bør, låne avhenger først og fremst av egen økonomi og livssituasjon. Deretter bør du se på hvilke vilkår og betingelser bankene kan tilby. Passer disse overens med din økonomiske situasjon? Dersom aktøren er seriøs vil disse være lett tilgjengelig på hjemmesiden. At finansinstitusjonen stiller krav til deg som søker sier også noe om hvor seriøs aktøren er.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Finn den beste banken

Finn den beste banken

Når du har behov for å ta opp et lån, er sjansen stor for at du ønsker å finne frem til markedets beste bank med det beste lånetilbudet. I dag er det mange banker og finansinstitusjoner som tilbyr lån, og det kan derfor være vanskelig å orientere seg på markedet.

Ved å benytte deg av en finansagent som Axo Finans, kan du spare deg selv for mye tid og arbeid. Her trenger du nemlig bare å sende inn én søknad - deretter tar finansagenten på seg jobben med å sammenligne lånetilbudet i flere banker. På den måten kan du være sikker på at du får det beste tilbudet tilpasset din livssituasjon og økonomi. Samtidig kan det være lurt å tenke igjennom behovet for lånet, før du sender inn en søknad. Vær realistisk. Du skal tross alt kunne dekke alle nødvendige utgifter, i tillegg til det nye lånet.

Hos Axo Finans kan du låne opptil 500 000 kroner. Som finansagent kan vi hjelpe deg å finne det beste lånetilbudet blant flere av Norges beste banker.

Forbrukslån - når du trenger økonomisk fleksibilitet

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Dette betyr at banken ikke stiller krav til sikkerhet eller pant i eiendeler, og du kan bruke pengene til akkurat det du ønsker. En slik frihet kommer imidlertid med en risiko for banken. Når banken ikke har verdier som sikkerhet, må de kompensere for risikoen på en annen måte. Derfor har forbrukslån høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån og billån.

Hva du ønsker å bruke et forbrukslån på, er helt opp til deg. I en typisk norsk familieøkonomi kan det dukke opp mange hendelser i hverdagen hvor det er behov for ekstra finansiering. Kanskje kommer det en uventet regning i posten? Kanskje kjøleskapet sier takk for seg? Eller kanskje du nylig har vært gjennom et samlivsbrudd som gjør det vanskelig å få endene til å møtes?

Vi har alle vært der, eller kommer til å oppleve lignende situasjoner på et eller annet tidspunkt i livet. I slike tilfeller kan et forbrukslån være løsningen som gir deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger. Axo Finans samarbeider med flere av Nordens beste banker, slik at du kan få det beste lånetilbudet tilpasset din situasjon. Vi sammenligner lån og finner din beste bank.

Les mer: Beste refinansieringslån

Våre samarbeidsbanker

Våre samarbeidsbanker

Axo Finans samarbeider med noen av Nordens mest anerkjent og beste banker - alle med lang erfaring innen forbrukslån. Det betyr at gjennom våre bankpartnere kan vi tilby deg lån fra 10 000 til 500 000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Bankene vet at de konkurrerer om deg, og en stor del av lånetilbudet handler derfor om å gi deg de beste vilkårene sammenlignet med konkurrentene.

Axo Finans er representert både i Norge og Sverige. Ettersom vår virksomhet er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet, har vi ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre profesjonelle partnere. Det betyr at tjenesten er gratis for deg som søker.

Hvem kan søke om lån hos Axo Finans?

For å få innvilget et forbrukslån hos oss må du oppfylle visse kriterier. Disse er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer, og er like mye en sikkerhet for deg som for banken.

Våre minstekrav er:

 • Ha en registrert liknet inntekt
 • Ha fylt 25 år
 • Ingen aktive inkassosaker

Tilfredsstiller du ikke kravene ovenfor vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle din livssituasjon endre seg er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å søke igjen ved en senere anledning. Du kan også søke sammen med en medlåntaker. Dette kan være en ektefelle, samboer, kjæreste eller venn. Normalt vil en medlåntaker øke dine sjanser for å få lånesøknaden innvilget.

Les mer: Lån med lav rente

Send inn en uforpliktende søknad i dag

Dersom du har vurdert behovet og kommet frem til at du ønsker å søke lån, kan vi hjelpe deg med å gjøre prosessen enklere. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema på nett. Med en gang vi mottar søknaden, sender vi den videre til behandling hos samtlige av våre samarbeidsbanker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. På den måten kan du være sikker på at du mottar det beste tilbudet fra en av de beste bankene på markedet - tilpasset din økonomiske situasjon.

For at prosessen skal gå så raskt som mulig, anbefaler vi at du har siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig for opplasting. Dersom du velger elektronisk signering vil det også ta kortere tid fra du søker til pengene faktisk er inne på konto. Normalt svarer vi på søknaden om lån på dagen.

Ser du etter et lånetilbud hos en av Nordens beste banker? Send inn en søknad i dag, og motta et uforpliktende tilbud!

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2098 brukervurderinger
Beste bank
Søk lån på inntil 500.000 Søk her