Beste bank

Hos Axo Finans kan du søke lån blant flere av Nordens beste banker.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet
!
Mente du ? Ja Nei
Neste

Å finne den beste banken med det beste lånetilbudet er en forutsetning for at du skal få et gunstig lån. Det kan likevel være verdt å tenke på at det ikke bare er renten som avgjør om den aktuelle banken er den beste banken for deg og din økonomi.

Vi anbefaler at du vurderer følgende:

 • Egen låneevne
 • Lav rente
 • Gode vilkår og betingelser
 • Nedbetalingsplan
 • Seriøs aktør

Det aller første man bør gjøre når man skal søke om lån er å vurdere egen låneevne. Hvor mye du kan, og bør, låne avhenger først og fremst av egen økonomi og livssituasjon. Deretter bør du se på hvilke vilkår og betingelser bankene kan tilby. Passer disse overens med din økonomiske situasjon? Dersom aktøren er seriøs vil disse være lett tilgjengelig på hjemmesiden. At finansinstitusjonen stiller krav til deg som søker sier også noe om hvor seriøs aktøren er.

Finn den beste banken

Når du har behov for å ta opp et lån, er sjansen også stor for at du ønsker å finne frem til markedets beste bank med det beste lånetilbudet. I dag er det mange banker og finansinstitusjoner som tilbyr lån, og det kan derfor være vanskelig å orientere seg på markedet.

Ved å benytte seg av en finansagent, kan du spare deg selv for mye tid og arbeid. Her trenger du nemlig bare å sende inn én søknad - så tar finansagenten på seg jobben med å sammenligne lånetilbudet i flere banker. Dermed kan du være sikker på at du får det beste tilbudet, tilpasset din livssituasjon og økonomi. Samtidig kan det være lurt å tenke igjennom behovet for lånet, før du sender inn en søknad. Vær realistisk. Du skal tross alt kunne dekke alle nødvendige utgifter, i tillegg til det nye lånet.

Hos Axo Finans kan du låne opptil 500.000 kroner. Som finansagent kan vi deg det beste lånetilbudet blant flere av Norges beste banker.

Forbrukslån - når du trenger økonomisk fleksibilitet

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Dette betyr at banken ikke stiller krav til sikkerhet eller pant i eiendeler, og du kan bruke pengene til akkurat det du ønsker. En slik frihet kommer imidlertid med en risiko for banken. Når banken ikke har verdier som sikkerhet, må de kompensere for risikoen på en annen måte. Derfor har forbrukslån høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån og billån.

Hva du ønsker å bruke et forbrukslån på, er helt opp til deg. Det kan være mange grunner til at man trenger litt ekstra finansiering i hverdagen. Kanskje dukker det opp en uventet regning i posten, eller du har nylig vært gjennom et samlivsbrudd som gjør det vanskelig å få endene til å møtes?

Vi har alle vært der, eller kommer til å oppleve lignende situasjoner på et eller annet tidspunkt i livet. I slike tilfeller kan et forbrukslån være løsningen som gir deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger. Axo Finans samarbeider med flere av Nordens beste banker, slik at du kan få det beste lånetilbudet, tilpasset din situasjon. Les mer om våre forbrukslån her.

Refinansiering - ta tilbake kontrollen over økonomien

Hos Axo Finans kan du også søke om lån til refinansiering. Et refinansieringslån kommer godt med når du ønsker å ta tilbake kontrollen over privatøkonomien. Hensikten er å samle all gjeld inn i et nytt felles lån med lavere rente. Dette gir deg ikke bare lavere rentekostnader, men også muligheten til å kutte ut unødvendige og doble utgifter som termingebyr og avdrag. Dermed kan du redusere gjelden med flere hundrelapper hver måned.

Renten på lån varierer hele tiden, i tillegg til at den varierer fra bank til bank. Derfor er det ikke sikkert at du sitter på et lån med den beste renten tilgjengelig lenger. Det kan være mye å spare på å undersøke mulighetene for en refinansiering. Ikke minst vil du få en felles nedbetalingsplan, noe som gjør det lettere å beholde oversikten - og ikke minst betale ned på gjelden. For mange kan et refinansieringslån derfor være første skritt på vei mot en ryddig økonomi.

Planlegg lånet med en lånekalkulator

For å være sikker på at du søker om et lån du faktisk kan betjene, kan det være lurt å å sette opp et budsjett over alle eksisterende utgifter. Ta gjerne utgangspunkt i hvordan økonomien har sett ut de siste to-tre månedene, slik at du får en mest mulig realistisk oversikt. Når du har gjort dette, kan du enkelt sjekke hvor mye du har å gå på i forhold til et nytt lån.

Bruk en lånekalkulator for å få en oversikt over hva et eventuelt lån vil koste deg i måneden. Dette er gull verdt når du skal planlegge økonomien fremover. Kalkulatoren er enkel å bruke - du fyller bare ut ønsket lånesum og nedbetalingsplan, så vil kalkulatoren regne ut alle månedlige kostnader knyttet til lånet, i tillegg til totale omkostninger.

Være oppmerksom på at lånekalkulatoren kun gir deg et estimat. Endelig lånerente blir først satt når bankene har behandlet søknaden din. Hvilken rente våre samarbeidsbanker kan tilby deg, baseres på en individuell kredittsjekk av din personlige økonomi og betalingsevne. Ta en titt på vår lånekalkulator her.

Våre samarbeidsbanker

Axo Finans samarbeider med noen av Nordens mest anerkjent og beste banker - alle med lang erfaring innen forbrukslån. Det betyr at gjennom våre bankpartnere kan vi tilby deg lån fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant.

Per i dag samarbeider vi med:

 • Bank Norwegian
 • Santander
 • Nordax Bank
 • Easybank
 • Komplett Bank
 • Gjensidige
 • re:member
 • BN Bank
 • yA Lånet - en del av Resurs Bank
 • Resurs Bank
 • Express Bank
 • Bluestep Bank
 • Monobank
 • Thorn
 • Optin Bank

Axo Finans er representert både i Norge og Sverige. Siden vår virksomhet er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet, har vi ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre partnere. Det betyr at tjenesten er gratis for deg som søker.

Forsvarlige forbrukslån

Axo Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden – til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har vurdert lånesøknaden vil vi ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Fordi renten kan variere er det viktig å la alle bankene behandle søknaden ferdig, før vi presenterer et tilbud.

Som finansagent kan vi kun motta godtgjørelse fra bankene vi samarbeider med. I tillegg har ikke bankene anledning til å tilby en høyere rente gjennom vår tjeneste. Det er derfor viktig for oss at vi til enhver tid samarbeider med de beste bankene på markedet. På den måten sparer kundene både tid og penger.

Axo Finans gjør alltid en kredittsjekk av kunden før lånesøknaden sendes videre til bankene. Dette er for å sikre gode rammer for lånet, slik at du som kunde får et lån du kan leve med. Videre er det bankene som foretar selve kredittvurderingen og beslutter om kunde kan få lån eller ikke. De sjekker blant annet at kunden er i stand til å betjene lånet og at gjeldsgraden ikke blir for høy. Finanstilsynet har nylig kommet med nye retningslinjer som bankene må følge. En av disse retningslinjene er at kundens samlede gjelde ikke bør utgjøre mer enn fem ganger brutto årsinntekt. Ønsker du å lese mer om Finanstilsynets retningslinjer, kan du lese om disse her.

Hvem kan søke om lån hos Axo Finans?

For å få innvilget et forbrukslån hos oss må du oppfylle visse kriterier. Disse er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer, og er like mye en sikkerhet for deg som for banken.

Våre minstekrav er:

 • Ha en registrert liknet inntekt
 • Ha fylt 25 år
 • Ingen aktive inkassosaker

Tilfredsstiller du ikke kravene ovenfor vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle din livssituasjon endre seg er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å søke igjen ved en senere anledning. Du kan også søke sammen med en medlåntaker. Dette kan være en ektefelle, samboer, kjæreste eller venn. Normalt vil en medlåntaker øke dine sjanser for å få lånesøknaden innvilget.

Send inn en uforpliktende søknad i dag

Dersom du har vurdert behovet og kommet frem til at du ønsker å søke om lån, kan vi hjelpe deg med å gjøre prosessen enklere. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema på nett. Med en gang vi mottar søknaden, sender vi den videre til behandling hos samtlige av våre samarbeidsbanker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. På den måten kan du være sikker på at du mottar det beste tilbudet fra en av de beste bankene på markedet - tilpasset din økonomiske situasjon.

For at prosessen skal ta kortest mulig tid, anbefaler vi at du har siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig for opplasting. Dersom du velger elektronisk signering vil det også ta kortere tid fra du søker til pengene faktisk er inne på konto. Normalt svarer vi på søknaden innen to timer. Du vil da få beskjed om lånesøknaden er innvilget eller ikke samt hvor mye du eventuelt fikk i lån og rentesatsen.

Dersom du synes det tar for lang tid, kan du når som helst kontakte vårt kundesenter på telefon 22867400. De står alltid klare til å hjelpe deg.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.2|1627 brukervurderinger
Beste bank
Søk lån på inntil 500.000 Søk her