Beste bank

Hos Axo Finans kan du søke om lån i 21 av Nordens beste banker.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Å finne den beste banken med det beste lånetilbudet er viktig for at du skal få et gunstig lån med gode betingelser. Husk at det ikke bare er renten som avgjør hvorvidt den aktuelle banken er best for deg. Andre faktorer som spiller inn er:

 • Egen låneevne
 • Lav rente
 • Gode vilkår og betingelser
 • Nedbetalingsplan
 • Seriøs aktør

Det aller første man bør gjøre når man skal søke om lån er å vurdere egen låneevne. Hvor mye du kan og bør låne avhenger først og fremst av egen økonomi og livssituasjon.

Slik finner du den beste banken

finn beste bank

Når du har behov for å ta opp et lån, bør du finne markedets beste bank og det beste lånetilbudet. I dag finnes det mange banker og aktører som tilbyr lån, og det kan derfor være vanskelig å orientere seg på markedet.

Ved å benytte deg av en finansagent sparer du deg selv for både tid og penger. Axo Finans er en låneagent som sammenligner lånetilbud på dine vegne.

Når du søker lån via Axo Finans, trenger du bare å sende inn én søknad. Deretter sender vi lånesøknaden videre til 21 banker. På den måten kan du være sikker på at du får det beste tilbudet tilpasset din livssituasjon og økonomi.

Forbrukslån - når du trenger økonomisk fleksibilitet

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at banken ikke stiller krav til sikkerhet, og du kan bruke pengene til akkurat det du ønsker.

En slik frihet kommer imidlertid med en risiko for banken. Når banken ikke har sikkerhet, må de kompensere for risikoen på en annen måte. Derfor har forbrukslån høyere rente enn boliglån og billån. Hva du ønsker å bruke et forbrukslån på, er helt opp til deg.

Lån til uforutsette utgifter

Det er ikke uvanlig å ha behov for ekstra finansiering. Kanskje kommer det en uventet regning i posten ellerkjøleskapet takker for seg? Dersom uforutsette utgifter oppstår, kan et forbrukslån gi deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger.

Axo Finans samarbeider med 21 av Nordens beste banker. Slik får du det beste lånetilbudet tilpasset din økonomi. Vi finner beste bank for deg.

Våre samarbeidspartnere

beste bank

Axo Finans samarbeider med noen av Nordens mest anerkjente og beste banker - alle med lang erfaring innen forbrukslån. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby deg lån fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet.

Bankene vet at de konkurrerer om deg, derfor vil de også strekke seg langt i å tilby deg de beste vilkårene sammenlignet med konkurrentene.

Axo Finans er representert i Norge, Sverige og Finland. Ettersom vår virksomhet er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet, har vi ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn bankene vi samarbeider med. Det betyr at tjenesten vår er gratis for deg som kunde.

Hvem kan søke om lån via Axo Finans?

For å få innvilget et forbrukslån gjennom oss må du oppfylle visse kriterier. Disse er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer, og er like mye en sikkerhet for deg som for banken.

Våre minstekrav er:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ikke ha aktive inkassosaker
 • Du må ha fylt 23 år

Tilfredsstiller du ikke kravene ovenfor vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle din livssituasjon endre seg er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å søke igjen ved en senere anledning.

Du kan også søke sammen med en medlåntaker. Dette kan være en ektefelle, samboer, kjæreste eller venn. Normalt vil en medlåntaker øke dine sjanser for å få lånesøknaden innvilget.

Send inn en uforpliktende søknad i dag

sammenlign lån og finn beste bank og lånetilbud for deg

Dersom du har vurdert behovet og kommet frem til at du ønsker å søke lån, kan vi hjelpe deg med å gjøre prosessen enklere. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema. Med en gang vi mottar søknaden, sender vi den videre til behandling hos våre samarbeidspartnere. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

For at prosessen skal gå så raskt som mulig, anbefaler vi at du har siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig for opplasting. Dersom du velger elektronisk signering vil det også ta kortere tid fra du søker til pengene faktisk er inne på konto.

Søk lån via Axo Finans og motta et tilbud fra en av de beste bankene på markedet - tilpasset din økonomiske situasjon.

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg

bbbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs""
ya lanet
svea
finn beste bank og lånetilbud med en låneagent
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit