Beste bank

Hos Axo Finans kan du søke lån blant flere av Nordens beste banker.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Å finne den beste banken med det beste lånetilbudet er en forutsetning for at du skal få et gunstig lån med gode betingelser. Husk at det ikke bare er renten som avgjør hvorvidt den aktuelle banken er best for deg. Vi anbefaler at du gjør en helhetsvurdering av følgende forhold:

 • Egen låneevne
 • Lav rente
 • Gode vilkår og betingelser
 • Nedbetalingsplan
 • Seriøs aktør

Det aller første man bør gjøre når man skal søke om lån er å vurdere egen låneevne. Hvor mye du kan og bør låne avhenger først og fremst av egen økonomi og livssituasjon. Deretter bør du se på hvilke vilkår og betingelser bankene kan tilby. Passer disse overens med din økonomiske situasjon? Dersom aktøren er seriøs vil disse være lett tilgjengelig på hjemmesiden.

At finansinstitusjonen stiller krav til deg som søker sier også noe om hvor seriøs aktøren er.

Finn den beste banken

finn beste bank

Når du har behov for å ta opp et lån, er sjansen stor for at du ønsker å finne frem til markedets beste bank og det beste lånetilbudet. I dag finnes det mange banker og finansinstitusjoner som tilbyr lån, og det kan derfor være vanskelig å orientere seg på markedet.

Ved å benytte deg av en finansagent kan du spare deg selv for mye tid og arbeid.

Når du søker lån via Axo Finans, trenger du bare å sende inn én søknad. Deretter sender vi lånesøknaden videre til 19 banker samtidig. På den måten kan du være sikker på at du får det beste tilbudet tilpasset din livssituasjon og økonomi. Samtidig kan det være lurt å tenke igjennom behovet for lånet, før du sender inn en søknad. Vær realistisk. Du skal tross alt dekke alle nødvendige utgifter, i tillegg til det nye lånet.

Forbrukslån - når du trenger økonomisk fleksibilitet

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at banken ikke stiller krav til sikkerhet eller pant i eiendeler, og du kan bruke pengene til akkurat det du ønsker. En slik frihet kommer imidlertid med en risiko for banken. Når banken ikke har verdier som sikkerhet, må de kompensere for risikoen på en annen måte. Derfor har forbrukslån høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån og billån. Hva du ønsker å bruke et forbrukslån på, er helt opp til deg.

Lån til uforutsette utgifter

I en typisk norsk familieøkonomi kan det dukke opp mange hendelser i hverdagen hvor det er behov for ekstra finansiering. Kanskje kommer det en uventet regning i posten? Kanskje kjøleskapet sier takk for seg? Eller kanskje du nylig har vært gjennom et samlivsbrudd som gjør det vanskelig å få endene til å møtes?

Axo Finans samarbeider med flere av Nordens beste banker, slik at du kan få det beste lånetilbudet tilpasset din økonomi. Vi finner din beste bank.

Vi har alle vært der, eller kommer til å oppleve lignende situasjoner på et eller annet tidspunkt i livet. I slike tilfeller kan et forbrukslån være løsningen som gir deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger.

Våre samarbeidspartnere

beste bank

Axo Finans samarbeider med noen av Nordens mest anerkjent og beste banker - alle med lang erfaring innen forbrukslån. Det betyr at gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby deg lån fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant.

Bankene vet at de konkurrerer om deg, og en stor del av lånetilbudet handler om å gi deg de beste vilkårene sammenlignet med konkurrentene.

Axo Finans er representert både i Norge og Sverige. Ettersom vår virksomhet er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet, har vi ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre profesjonelle partnere. Det betyr at tjenesten er gratis for deg som søker.

Hvem kan søke om lån hos Axo Finans?

For å få innvilget et forbrukslån hos oss må du oppfylle visse kriterier. Disse er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer, og er like mye en sikkerhet for deg som for banken.

Våre minstekrav er:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ikke ha aktive inkassosaker
 • Du må ha fylt 23 år

Tilfredsstiller du ikke kravene ovenfor vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle din livssituasjon endre seg er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å søke igjen ved en senere anledning.

Du kan også søke sammen med en medlåntaker. Dette kan være en ektefelle, samboer, kjæreste eller venn. Normalt vil en medlåntaker øke dine sjanser for å få lånesøknaden innvilget.

Send inn en uforpliktende søknad i dag

sammenlign lån og finn beste bank og lånetilbud for deg

Dersom du har vurdert behovet og kommet frem til at du ønsker å søke lån, kan vi hjelpe deg med å gjøre prosessen enklere. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema. Med en gang vi mottar søknaden, sender vi den videre til behandling hos våre samarbeidspartnere. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

For at prosessen skal gå så raskt som mulig, anbefaler vi at du har siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig for opplasting. Dersom du velger elektronisk signering vil det også ta kortere tid fra du søker til pengene faktisk er inne på konto.

Søk lån via Axo Finans og motta et tilbud fra en av de beste bankene på markedet - tilpasset din økonomiske situasjon.

Vi sammenligner disse 19 bankene for deg

finn beste bank og lånetilbud med en låneagent
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit