Beste lånerente

Hos Axo Finans sammenligner vi 22 banker for å finne beste lånerente for deg. Slik får du et godt tilbud tilpasset din personlige økonomi.

Hos Axo Finans sammenligner vi 22 banker for å finne beste lånerente for deg. Slik får du et godt tilbud tilpasset din personlige økonomi.

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Tjenesten vår er gratis for deg som kunde. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvor mye kan jeg få i lån?


Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 7,90% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Få et tilbud på lån


Hvor mye ønsker du å låne? Ønsket nedbetalingstid

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 7,90% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
For å kunne søke om lån gjennom Axo Finans AS må du godkjenne vår personvernerklæring. Hvis du ikke vil godkjenne denne, eller hvis du har noen spørsmål, kan du kontakte oss på 22867400, så hjelper vi deg

Søknaden vurderes av 22 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Slik finner du markedets beste lånerente


De fleste som har behov for et lån leter etter den beste lånerenten. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, noe som innebærer høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån. Vi hjelper deg med å finne best mulig rente ved å søke hos 22 banker samtidig, og du mottar det beste tilbudet.

For privatpersoner kan det være vanskelig å forstå bankens regler og terminologi. Derfor er det mange som ser seg blinde på tilsynelatende gode tilbud i jakten på det billigste lånet. Axo Finans tar sammenligningsjobben for deg.

Les mer: Lån med lav rente

finn beste lånerente hos axo finans

Når man skal søke om et lån, ønsker man selvsagt et lån med markedets beste lånerente. Men hvordan finner man egentlig frem i mylderet av långivere og lånetilbud?

I dag finnes det en rekke institusjoner, banker og låneformidlere som tilbyr lån til forbrukere. For mange kan derfor jakten på det beste lånet fort bli en stor oppgave. Heldigvis finnes det enkle grep og verktøy som gjør prosessen enklere.

Sett opp et budsjett

Før du starter jakten på markedets beste lånerente kan det være lurt å få en oversikt over eget lånebehov og personlig økonomi. Du har kanskje allerede en formening om hvor mye du ønsker å låne, men det er viktig at du kan betjene lånet.

Ved å sette opp et budsjett får du en god oversikt over alle inntekter og utgifter hver måned - og dermed også hvor mye penger du har til rådighet. Månedsbeløpet på lånet bør ikke overskride denne summen.

Bruk en lånekalkulator

Med utgangspunkt i behovet ditt, vil lånekalkulatoren være nyttig for å vurdere egen låneevne. En lånekalkulator viser alle kostnader knyttet til lånet og et estimat av hvor mye du må betale per måned. Endelig rente blir først satt når banken har behandlet søknaden.

Les mer: Forbrukslån kalkulator

Sammenlign lånerenten med en finansagent

beste lånerente for deg

En finansagent som Axo Finans sammenligner lån hos flere banker. Når bankene har behandlet søknaden din, presenterer vi lånetilbudet med den beste lånerenten.

Dermed trenger du kun å sende inn én søknad, resten gjør vi for deg. Når du har takket ja til et tilbud, går kundeforholdet videre til banken.

Å benytte seg av en finansagent sparer deg med andre ord for tid og ressurser. I tillegg hjelper de deg med å sette sammen en god søknad, og de følger deg underveis i prosessen dersom du har spørsmål. Sist men ikke minst vil du ved å søke lån gjennom en finansagent være sikret den beste lånerenten blant alle våre 22 banker.

Søk lån via Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som sammenligner lån blant 22 av de største bankene i Norge og Skandinavia. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Siden lånerenten varierer fra dag til dag, og fra bank til bank, er det viktig at alle bankene får behandlet søknaden ferdig før vi presenterer et tilbud.

Hva er rente?

Hva er rente?

Når man låner penger av banken må man betale renter. Renten er kostnaden for å låne penger, og godtgjørelsen banken får for å stille penger til rådighet for deg. Det er vanlig å oppgi renten som prosent per år av lånebeløpet.

Ulike typer renter er:

  • Styringsrente
  • Nominell rente
  • Effektiv rente

Hvilken rente skal jeg se på?

Når du skal søke om lån, får du som regel oppgitt en nominell og en effektiv rente. Men hvilken rente skal du se på for å finne den beste lånerenten?

Den nominelle renten er rentesatsen på lånet før alle gebyrer er lagt til. Denne oppgis ofte som en årlig rente.

Den effektive renten er nominell rente pluss alle gebyrer og utgifter som følger med lånet. Det er derfor den effektive renten du skal ta utgangspunkt i når du sammenligner lånetilbud for å finne den beste lånerenten.

Grunnprisen på lånet

Vi bruker også nominell rente for å si noe om grunnprisen på lånet. Årsaken til det er at effektiv rente vil påvirkes mye av nedbetalingstiden. Hvis lånebeløp og nedbetalingstid

ikke er den samme, bør vi bruke nominell rente for å sammenligne.

Axo Finans hjelper deg med å finne den laveste renten på lån.

Les mer: Lån med lav rente

Send inn en uforpliktende søknad i dag

Dersom du har vurdert behovet og kommet frem til at du ønsker å søke om et lån, kan vi hjelpe deg med å gjøre prosessen enklere. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema.

Med en gang vi mottar søknaden, sender vi den videre til behandling hos samtlige av våre samarbeidspartnere. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Ved å søke via Axo Finans kan du være sikker på at du mottar den beste lånerenten blant flere banker, basert på din økonomiske situasjon.

Gå til lånesøknad »

Vi sammenligner disse 22 bankene for deg


bbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
bank2
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
bank norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs bank
ya lånet
svea

Axo Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden – til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har vurdert lånesøknaden vil vi ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Fordi renten kan variere er det viktig å la alle bankene behandle søknaden ferdig, før vi presenterer et tilbud.

Som finansagent kan vi kun motta godtgjørelse fra bankene vi samarbeider med. I tillegg har ikke bankene anledning til å tilby en høyere rente gjennom vår tjeneste. Det er derfor viktig for oss at vi til enhver tid samarbeider med de beste bankene i markedet. På den måten sparer kundene våre både tid og penger.

Ta kontakt med oss i dag, eller send oss en lånesøknad, så skal vi hjelpe deg med å finne det beste tilbudet.

Få tilbud på lån