Billån

Uansett om du skal kjøpe ny eller brukt bil, kan du ha bruk for et billån. Søk lån uten sikkerhet opptil 500.000 kroner.

Uansett om du skal kjøpe ny eller brukt bil, kan du ha bruk for et billån. Søk lån uten sikkerhet opptil 500.000 kroner.

Når du skal kjøpe bil kan du velge billån med sikkerhet i bilen, eller lån uten sikkerhet. Søk lån uten sikkerhet via Axo Finans for å få ekstra god rente på lånet.

Velger du lån uten sikkerhet, kan du søke om dette via Axo Finans. Vi sammenligner opptil 22 banker og långivere for å finne det beste lånet til deg - uansett hva pengene skal gå til. Du søker på nett, og hører snart fra oss.

Fordelen med et lån uten sikkerhet er at pengene ikke blir bundet til noe, og dermed kan brukes til hva du vil. Bruk pengene til å kjøpe bil, betale en verkstedregning, kjøpe nye felger, eller noe helt annet.

Axo Finans tilbyr lån uten sikkerhet opptil 500.000 kroner. Søk på nett og få svar i løpet av kort tid.

Hvordan søke lån til bil?


Velger du lån uten sikkerhet, kan du søke om dette via Axo Finans. Vi sammenligner opptil 20 banker og långivere for å finne det beste lånet til deg - uansett hva pengene skal gå til. Du søker på nett, og hører snart fra oss.

Start her!

Få et tilbud på lån


Hvor mye ønsker du å låne? Ønsket nedbetalingstid

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 7,90% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
For å kunne søke om lån gjennom Axo Finans AS må du godkjenne vår personvernerklæring. Hvis du ikke vil godkjenne denne, eller hvis du har noen spørsmål, kan du kontakte oss på 22867400, så hjelper vi deg

Søknaden vurderes av 22 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Hva er billån?


På et billån tar banken eller utlåner salgspant i bilen som sikkerhet. Dette gir lavere rente på lånet. Samtidig avhenger renten av hvor mye egenkapital du har. Normalt får du med 35% egenkapital et billån fra 5% nominell rente, men dersom du ikke har egenkapital stiger renten til rundt 8%.

Det kan også være verdt å merke seg at renten på billån varierer veldig. Hvor gunstig et lån med pant i bilen er, avhenger med andre ord av hvilken finansieringsaktør du får lån hos.

Hva er lån uten sikkerhet?

Bil som er kjøpt gjennom lån uten sikkerhet via Axo Finans

Et lån uten sikkerhet, eller forbrukslån, er et lån hvor det ikke stilles krav til sikkerhet, som for eksempel sikkerhet i boligen. Det betyr at du ikke trenger egenkapital for å få innvilget lånet og pengene kan brukes til det du selv ønsker. Ettersom banken ikke har sikkerhet for at lånet betales tilbake, blir renten noe høyere.

Gjennom Axo Finans kan du låne opptil 500.000 kroner uten sikkerhet, til en nominell rente fra 7,9%.

Slik fungerer Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Det betyr at vi videreformidler alle søknader vi får tilsendt til våre 22 ulike samarbeidspartnere. Søker du lån uten sikkerhet gjennom oss trenger du derfor kun å sende inn én søknad, så tar vi på oss jobben med å finne det beste tilbudet blant bankene.

Vår virksomhet er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet. Dette innebærer blant annet at vi ikke har anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre partnere. For deg som kunde er derfor tjenesten gratis.

Fordeler med en finansagent

For det første sparer du verdifull tid og ressursbruk. Du slipper å gå innom hver enkelt bank – vi gjør nemlig den jobben for deg. Det beste tilbudet får du direkte fra oss, og vi forsøker å gi raskt svar til alle som søker hos oss.

Axo Finans er opptatt av å gjøre låneprosessen mest mulig smidig for deg, og våre kundebehandlere er lett tilgjengelig til enhver tid. Tjenesten er helt gratis, og lånetilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager.

Billån hos 22 ulike banker

For å gi deg det beste tilbudet samarbeider vi med flere av de største bankene i Norden. Alle har lang erfaring med lån uten sikkerhet, dermed kan du være trygg på at du får et lån som passer din livssituasjon best.

Trenger du billån? Da kan du velge billån med sikkerhet, eller lån uten sikkerhet. Les mer om forskjellen her:

Forbrukslån vs. billån

Velger du å finansiere bilen med et forbrukslån slipper du å stille med sikkerhet i bilen. Til gjengjeld får du en noe høyere rente.

Hvilket lån som passer best for deg, avhenger av om du skal ha full kasko eller kaskofritt billån. Full kasko lønner seg dersom bilen er helt ny og dyr, og i dette tilfellet bør man gå for et billån med pant. Skal du kjøpe en brukt bil eller en bil som koster under 100.000 kroner, er det flere eksperter som mener at et forbrukslån er et gunstig valg.

Et forbrukslån kan være mer lønnsomt enn billån fordi:

  • Det stilles ingen krav til kaskoforsikring
  • Ved 100% finansiering kan forbrukslån gi deg bedre vilkår
  • Du kan selge bilen uten å tenke på innløsing av pant
  • Det stilles ikke krav til alder, verdi eller tilstand på bilen

Sammenlign lån uten sikkerhet hos Axo Finans

noen som sammenligner

Før du tar opp et lån, bør du alltid sammenligne lån for å finne det beste tilbudet. Dersom du skal søke lån uten sikkerhet, kan Axo Finans gjøre denne jobben for deg.

Vi er en finansagent og samarbeider med 22 av Nordens beste banker. Når du sender inn en søknad til oss, sender vi denne videre til samtlige av våre samarbeidspartnere. Så snart alle bankene har behandlet søknaden, sender vi deg det beste tilbudet. Slik sparer du tid og penger.

Les mer: Sammenligne lån

Sjekk hvor mye et lån vil koste deg

Renten du mottar er individuell og mottas først sammen med et lånetilbud. For å se hva du kan forvente deg kan du benytte deg av vår lånekalkulator. Velg ønsket lånesum og nedbetalingstid, så viser kalkulatoren deg en estimert månedssum på lånet.

Det er lagt inn tre ulike rentesatser i kalkulatoren, slik at du skal få et mest mulig realistisk estimat.

Send inn en søknad i dag!

Dersom du velger å gå for et lån uten sikkerhet fremfor et billån, kan du sende inn en søknad til Axo Finans.

For å få søknaden innvilget må du oppfylle følgende krav:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Send inn en søknad i dag og få søknaden vurdert av 22 banker. Vi sammenligner lån for deg. Da finner du raskt ut om det lønner seg med et billån med sikkerhet, eller et lån uten sikkerhet.

Spørsmål og svar om billån


Du kan låne til alle typer biler. Dette gjelder da både ny, brukt, hybrid og elektrisk.

Hvilke typer du velger, er helt opp til deg selv. Det er ulike fordeler og ulemper ved alle. Det er ikke nødvendigvis slik at det aller nyeste alltid er det beste for deg.

Mange vil helst ha det nyeste på markedet. Det er selvsagt flere fordeler med det. Du vil få et kjøretøy rett fra butikken, og kan da regne med at ytelsen er på topp. Ettersom det er null slitasje fra før, vil det som regel ikke gå mye penger til service og reparasjoner.

Du vil også få det nyeste innen teknologi og tilbehør. Samtidig vil bilen raskt gå ned i verdi. Verdien reduseres raskest de første to-tre første årene etter den forlater butikken. Dersom du skal selge videre en gang, vil altså prisen ikke være i nærheten av det du betalte for den.

Her er ikke verdireduksjonen like raskt. Verdien vil synke her også, men ikke like mye som ved en bil som kommer rett fra forhandleren. Derfor kan du regne med å selge videre til en sum som er nærmere de du betalte. Med andre ord taper du mindre på videresalg med brukt.

Samtidig vil det være større slitasje, og besøkene til verkstedet vil bli dyrere etter hvert som årene går. Ved pent bruk og godt vedlikehold kan du unngå de største summene, men det er alltid en risiko for dyre reparasjoner. Det kan være lurt å se etter noe som er over tre år gammelt, men som samtidig har en lav kilometerstand. Da kan du gjøre et godt kjøpt, unngå store reparasjoner og samtidig selge videre til en god pris.

Dersom du ønsker å tenke på miljøet, kan du bruke pengene som et grønt billån til elektrisk eller hybrid. Det er flere fordeler ved å velge elektrisk. Du sparer penger på drivstoff, bom og diverse avgifter. I tillegg vil du mest sannsynlig få en ny eller relativt ny bil med moderne teknologi, som for eksempel ryggekamera, lane assist og smarte systemer.

Den totale kostnaden påvirkes av nominell rente og effektivt rente. Sistnevnte er slik renten ser ut etter avgifter, gebyrer og eventuelt andre kostnader er lagt til. Tallet er også individuelt, og påvirkes av din økonomi og livssituasjon.

De fleste som skal kjøpe bil må søke om billån. Bil er en investering, og da vil man helst ikke at prisen skal bli høyere enn den trenger å være. Hos oss søker du hos flere banker samtidig. Dette sikrer deg det beste tilbudet på markedet.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden – til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har vurdert lånesøknaden vil vi ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Fordi renten kan variere er det viktig å la alle bankene behandle søknaden ferdig, før vi presenterer et tilbud.

Som finansagent kan vi kun motta godtgjørelse fra bankene vi samarbeider med. I tillegg har ikke bankene anledning til å tilby en høyere rente gjennom vår tjeneste. Det er derfor viktig for oss at vi til enhver tid samarbeider med de beste bankene i markedet. På den måten sparer kundene våre både tid og penger.

Ta kontakt med oss i dag, eller send oss en lånesøknad, så skal vi hjelpe deg med å finne det beste tilbudet.

Gå til lånesøknad »

Vi sammenligner disse 22 bankene for deg


bbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
bank2
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
bank norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs bank
ya lånet
svea

Axo Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden – til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har vurdert lånesøknaden vil vi ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Fordi renten kan variere er det viktig å la alle bankene behandle søknaden ferdig, før vi presenterer et tilbud.

Som finansagent kan vi kun motta godtgjørelse fra bankene vi samarbeider med. I tillegg har ikke bankene anledning til å tilby en høyere rente gjennom vår tjeneste. Det er derfor viktig for oss at vi til enhver tid samarbeider med de beste bankene i markedet. På den måten sparer kundene våre både tid og penger.

Ta kontakt med oss i dag, eller send oss en lånesøknad, så skal vi hjelpe deg med å finne det beste tilbudet.

Få tilbud på lån