Billån rente

Skal du kjøpe ny bil og er på jakt etter en måte å finansiere den på? Forbrukslån, billån, rente - her er informasjon som hjelper deg når du skal søke lån.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Lån penger til bil

Skal du låne penger til å kjøpe bil, er første steg å finne ut hva slags lån du skal ta opp. Det er flere typer lån du kan ta opp for å finansiere et bilkjøp. Hva slags rente du får avhenger av om du har mulighet til å låne med eller uten sikkerhet, men også hvilken bil du skal kjøpe.

Billån og rente

Når långiver tar pant i bilen som skal finansieres kalles det et sikret billån. Renten blir generelt lavere når banken har sikkerhet i bilen. Men dette avhenger også av hvilken bil du skal kjøpe.

Renten avhenger også av hvor mye du har i egenkapital. Låner du uten egenkapital får du normalt en rente på rundt 8%, mens du med 35% egenkapital får en nominell rente på så lavt som 4%.

Når det kommer til billån, er renten med andre ord svært varierende og valg av finansieringsaktør har derfor mye å si. Så, hvor kan du få den mest gunstige renten?

Forbrukslån uten sikkerhet - hvordan er renten?

Et forbrukslån er et lån der du ikke stiller med sikkerhet, slik som boliglån, billån eller båtlån. Du trenger heller ikke å ha egenkapital for få innvilget lånet eller å oppgi hva pengene skal brukes til.

Når banken ikke har sikkerhet i eiendeler blir renten høyere. Søker du gjennom Axo Finans kan du låne opptil 500.000 kroner med en nominell rente fra 7,9%, og vi finner det beste tilbudet blant 21 banker.

Forbrukslån med lav rente - hva koster det?

Kostnadene på et forbrukslån varierer fra bank til bank og det er flere ting som spiller inn på den totale kostnaden. Bankene Axo Finans samarbeider med tilbyr rente fra 7,9% når du søker om usikret lån.

Når du søker om lån vil banken gjøre en kreditt- og helhetsvurdering av deg, og den endelige renten baseres på denne. Derfor er renten som tilbys individuell og du må søke for å se hvilken rente du kan få.

For å få finne ut hva et forbrukslån kan koste deg, kan du teste vår lånekalkulator. Kalkulatoren gir deg et estimert månedsbeløp på lånet når du oppgir lånebeløpet og ønsket nedbetalingstid.

Billån eller forbrukslån - hva lønner seg?

Skal du kjøpe en ny, dyr bil lønner det seg med full kasko og dermed et billån med pant. Er planen å kjøpe en bil til under 100.000 kroner mener mange eksperter at forbrukslån lønner seg.

Ved å ta opp et forbrukslån slipper du å tenke på innløsing av pant når du selger bilen, du trenger ikke kaskoforsikring, det stilles ingen krav til verdi, tilstand eller alder på bilen og du kan få bedre vilkår ved 100% finansiering.

La Axo Finans gjøre jobben

Skal du finansiere kjøp av bil er research viktig for å ende opp med det mest gunstige lånetilbudet.

Vi i Axo Finans er stolte av å være en ledende finansagent som samarbeider med 21 av Nordens beste banker. Søker du gjennom oss, sammenligner vi tilbud fra alle våre samarbeidspartnere og presenterer det beste til deg.

Søk om lån uten sikkerhet gjennom Axo Finans når du skal finansiere ditt neste bilkjøp. Renten er gunstig og du trenger ingen egenkapital. For deg som kunde er tjenesten vår kostnadsfri og tilbudet du mottar er uforpliktende.

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg

BB Bank
Bluestep
Brabank
Instabank
Komplett Bank No
Mybank
Express Bank
Kraft Bank
ferratum money
easybank
Ikano bank
Nordax bank
Nordea direct
Norwegian bank
Optinbank
Remember
Santander consumer bank
Thorn privat finans
Resurs bank
Ya lanet
Svea
finn beste bank og lånetilbud med en låneagent
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit