Billån rente

Forbrukslån, billån, rente og gebyrer - her er informasjonen du trenger når du skal søke lån til bil.

Forbrukslån, billån, rente og gebyrer - her er informasjonen du trenger når du skal søke lån til bil.

Uansett om du skal kjøpe ny eller brukt bil kommer et billån godt med. Da har du valget mellom billån med sikkerhet i bilen, eller lån uten sikkerhet. Axo Finans hjelper deg med å få lavere rente.

Gjennom vår sammenligningstjeneste kan du få tilbud om et lån uten sikkerhet med nominell rente fra 4,9% til 19,90%. Vi videresender søknaden til 23 banker og långivere, og finner det beste lånet for deg. Lånet kan brukes til hva du vil, enten det er å kjøpe bil eller noe helt annet.

Axo Finans hjelper deg med å få lavere rente når du skal søke om billån. Rente er et personlig tilbud til deg, som du får presentert sammen med lånetilbudet. Du må derfor sende inn en søknad for å vite hvilken rente du får.

Det er helt uforpliktende og kostnadsfritt å sende en søknad om lån via Axo Finans.

Hvilken rente får jeg på lån til bil?


Gjennom vår sammenligningstjeneste kan du få tilbud om et lån uten sikkerhet med nominell rente fra 4,9% til 19,90%. Vi videresender søknaden til 23 banker og långivere, og finner det beste lånet for deg. Lånet kan brukes til hva du vil, enten det er å kjøpe bil eller noe helt annet.

Start her!

Få et tilbud på lån


Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Lån penger til bil


Skal du kjøpe ny bil og er på jakt etter en måte å finansiere den på? Forbrukslån, billån, rente - her er informasjon som hjelper deg når du skal søke lån.

Skal du låne penger til å kjøpe bil, er første steg å finne ut hva slags lån du skal ta opp. Det er flere typer lån du kan ta opp for å finansiere et bilkjøp. Hva slags rente du får avhenger av om du har mulighet til å låne med eller uten sikkerhet, men også hvilken bil du skal kjøpe.

Billån rente

Når långiver tar pant i bilen som skal finansieres kalles det et sikret billån. Renten blir generelt lavere når banken har sikkerhet i bilen. Men dette avhenger også av hvilken bil du skal kjøpe.

Les mer: Lån uten sikkerhet og effektiv rente

Renten avhenger også av hvor mye du har i egenkapital. Låner du uten egenkapital får du normalt en rente på rundt 8%, mens du med 35% egenkapital får en nominell rente på så lavt som 4%.

Når det kommer til billån, er renten med andre ord svært varierende og valg av finansieringsaktør har derfor mye å si. Så, hvor kan du få den mest gunstige renten?

Forbrukslån uten sikkerhet - hvordan er renten?

Et forbrukslån er et lån der du ikke stiller med sikkerhet, slik som boliglån, billån eller båtlån. Du trenger heller ikke å ha egenkapital for få innvilget lånet eller å oppgi hva pengene skal brukes til.

Når banken ikke har sikkerhet i eiendeler blir renten høyere. Søker du gjennom Axo Finans kan du låne opptil 500.000 kroner med en nominell rente fra 4,9%, og vi finner det beste tilbudet blant 23 banker.

Forbrukslån med lav rente - hva koster det?

Noen som kjører bil etter å ha fått gunstlig billån rente hos Axo Finans

Kostnadene på et forbrukslån varierer fra bank til bank og det er flere ting som spiller inn på den totale kostnaden. Bankene Axo Finans samarbeider med tilbyr rente fra 4,9% når du søker om usikret lån.

Når du søker om lån vil banken gjøre en kreditt- og helhetsvurdering av deg, og den endelige renten baseres på denne. Derfor er renten som tilbys individuell og du må søke for å se hvilken rente du kan få.

For å få finne ut hva et forbrukslån kan koste deg, kan du teste vår lånekalkulator. Kalkulatoren gir deg et estimert månedsbeløp på lånet når du oppgir lånebeløpet og ønsket nedbetalingstid.

Billån eller forbrukslån - hva lønner seg?

Skal du kjøpe en ny og kostbar bil, lønner det seg med full kasko og dermed et billån med pant. Er planen å kjøpe en bil til under 100.000 kroner mener mange eksperter at forbrukslån lønner seg.

Ved å ta opp et forbrukslån slipper du å tenke på innløsing av pant når du selger bilen, du trenger ikke kaskoforsikring, det stilles ingen krav til verdi, tilstand eller alder på bilen og du kan få bedre vilkår ved 100% finansiering.

Les mer: Billån rente

Billån rente - la Axo Finans gjøre jobben

Skal du finansiere kjøp av bil, er research viktig for å ende opp med det mest gunstige lånetilbudet. Du kan ikke søke billån gjennom Axo Finans, men du kan søke lån uten sikkerhet - et lån som disponeres fritt av låntakeren.

Vi i Axo Finans er stolte av å være en ledende finansagent som samarbeider med 23 av Nordens beste banker. Søker du gjennom oss, sammenligner vi tilbud fra alle våre samarbeidspartnere og presenterer det beste til deg.

Søk om lån uten sikkerhet gjennom Axo Finans når du skal finansiere ditt neste bilkjøp. Renten er gunstig og du trenger ingen egenkapital. For deg som kunde er tjenesten vår kostnadsfri og tilbudet du mottar er uforpliktende.

Gå til lånesøknad »

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


bbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
bank2
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
bank norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs bank
ya lånet
svea
aprila
Få tilbud på lån