Billån uten egenkapital

Er du på jakt etter et billån uten egenkapital? Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet opptil 500.000 kroner, uten krav til egenkapital.

Er du på jakt etter et billån uten egenkapital? Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet opptil 500.000 kroner, uten krav til egenkapital.

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Tjenesten vår er gratis for deg som kunde. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvor mye kan jeg få i lån?


Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 4,9% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Få et tilbud på lån


Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Hva lønner seg for meg?


Skal du kjøpe bil, men har ikke mulighet til å stille med egenkapital? Søk om lån uten sikkerhet gjennom Axo Finans. Det stilles ingen krav til egenkapital, fullkasko og eller pant i bilen. Vi sammenligner lånetilbud blant 23 banker, slik at du får det beste lånetilbudet.

Når du skal finansiere et bilkjøp, har du valget mellom å ta opp et billån med pant eller å ta opp et usikret lån. Er du usikker på hva som lønner seg? Her er informasjon som kan hjelpe deg i valget ditt.

Billån med sikkerhet

Ved et tradisjonelt billån stilles det krav til fullkasko og banken tar pant i bilen du kjøper.

Et billån med pant kan tas opp med eller uten egenkapital. Jo mer egenkapital du stiller med, desto lavere rente vil du få. Med 35% egenkapital ligger den nominelle renten på rundt 5%, mot 8% uten egenkapital.

Om du planlegger å kjøpe en ny, dyr bil vil et billån med pant lønne seg.

Lån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet kan være et godt alternativ til billån uten egenkapital. Låner du uten sikkerhet vil renten være høyere. Det kan likevel lønne seg dersom du skal gå til innkjøp av en eldre eller brukt bil med en prislapp på under 100.000 kroner.

Med et billån uten sikkerhet stilles det ikke krav til egenkapital eller fullkasko. I tillegg har du muligheten til å refinansiere lånet etterhvert, da du ikke er bundet av strenge kriterier slik som ved et billån med pant i bilen.

Ser du etter et billån uten egenkapital? Axo Finans tilbyr lån uten sikkerhet med en nominell rente fra 4,90%.

Hvor mye kan jeg låne?

Bankene som tilbyr lån uten sikkerhet vurderer alle søkerne individuelt, og beløpet du innvilger varierer fra bank til bank. Bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, og strekker seg derfor litt lengre for å gi deg et godt tilbud. Din personlige økonomi spiller inn i vurderingen.

Det er noen krav du må oppfylle for å få innvilget et lån gjennom Axo Finans:

  1. Du må ha en registrert liknet inntekt
  2. Du kan ikke ha noen aktive inkassosaker
  3. Du må ha fylt 23 år

Søker du sammen med en medlåntaker virker dette positivt inn på søknaden. Den endelige renten får du først samtidig med et eventuelt lånetilbud.

Sjekk hva du kan forvente med vår lånekalkulator

For å se hvor mye et lån kan komme til å koste deg i måneden, kan du bruke vår lånekalkulator. Denne gir deg en estimert oversikt over månedsbeløpet. Legg til ønsket nedbetalingstid og lånesum, så får du en oversikt fordelt på tre mulige renter (lav, middels og høy). Endelig rente blir først presentert med et lånetilbud.

Forbrukslån hos Axo Finans

Søker du billån uten sikkerhet gjennom Axo Finans kan du låne mellom 10.000 og 500.000 kroner uten egenkapital, og få en nedbetalingstid på ett til 15 år. Tjenesten vi tilbyr er helt gratis for deg som kunde.

Når du søker hos oss blir din søknad formidlet videre til 23 ledende nordiske banker. Hver av bankene tar en individuell vurdering av deg, for så å komme med sitt beste tilbud.

Konkurransen om å få deg som kunde gjør at bankene strekker seg lengre for å komme med et godt tilbud. Dermed kan du ende opp med et bedre tilbud når du søker via Axo Finans enn når du gjør jobben selv.

Få billån uten egenkapital ved å søke lån uten sikkerhet gjennom Axo Finans. Lån opptil 500.000 kroner og finansier ditt neste bilkjøp i dag.

Gå til lånesøknad »

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


bbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
bank2
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
bank norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs bank
ya lånet
svea
aprila
Få tilbud på lån