Billån uten egenkapital

Er du på jakt etter et billån uten egenkapital? Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet opptil 500.000 kroner, uten krav til egenkapital.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Skal du kjøpe bil, men har ikke mulighet til å stille med egenkapital? Søk om lån uten sikkerhet gjennom Axo Finans. Det stilles ingen krav til egenkapital, fullkasko og eller pant i bilen. Vi sammenligner lånetilbud blant 21 banker, slik at du får det beste lånetilbudet.

Hva lønner seg for meg?

Når du skal finansiere et bilkjøp, har du valget mellom å ta opp et billån med pant eller å ta opp et usikret lån. Er du usikker på hva som lønner seg? Her er informasjon som kan hjelpe deg i valget ditt.

Billån med sikkerhet

Ved et tradisjonelt billån stilles det krav til fullkasko og banken tar pant i bilen du kjøper.

Et billån med pant kan tas opp med eller uten egenkapital. Jo mer egenkapital du stiller med, desto lavere rente vil du få. Med 35% egenkapital ligger den nominelle renten på rundt 5%, mot 8% uten egenkapital.

Om du planlegger å kjøpe en ny, dyr bil vil et billån med pant lønne seg.

Lån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet kan være et godt alternativ til billån uten egenkapital. Låner du uten sikkerhet vil renten være høyere. Det kan likevel lønne seg dersom du skal gå til innkjøp av en eldre eller brukt bil med en prislapp på under 100.000 kroner.

Med et billån uten sikkerhet stilles det ikke krav til egenkapital eller fullkasko. I tillegg har du muligheten til å refinansiere lånet etterhvert, da du ikke er bundet av strenge kriterier slik som ved et billån med pant i bilen.

Ser du etter et billån uten egenkapital? Axo Finans tilbyr lån uten sikkerhet med en nominell rente fra 7,90%.

Hvor mye kan jeg låne?

Bankene som tilbyr lån uten sikkerhet vurderer alle søkerne individuelt, og beløpet du innvilger varierer fra bank til bank. Bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, og strekker seg derfor litt lengre for å gi deg et godt tilbud. Din personlige økonomi spiller inn i vurderingen.

Det er noen krav du må oppfylle for å få innvilget et lån gjennom Axo Finans:

  1. Du må ha en registrert liknet inntekt
  2. Du kan ikke ha noen aktive inkassosaker
  3. Du må ha fylt 23 år

Søker du sammen med en medlåntaker virker dette positivt inn på søknaden. Den endelige renten får du først samtidig med et eventuelt lånetilbud.

Sjekk hva du kan forvente med vår lånekalkulator

For å se hvor mye et lån kan komme til å koste deg i måneden, kan du bruke vår lånekalkulator. Denne gir deg en estimert oversikt over månedsbeløpet. Legg til ønsket nedbetalingstid og lånesum, så får du en oversikt fordelt på tre mulige renter (lav, middels og høy). Endelig rente blir først presentert med et lånetilbud.

Forbrukslån hos Axo Finans

Søker du billån uten sikkerhet gjennom Axo Finans kan du låne mellom 10.000 og 500.000 kroner uten egenkapital, og få en nedbetalingstid på ett til 15 år. Tjenesten vi tilbyr er helt gratis for deg som kunde.

Når du søker hos oss blir din søknad formidlet videre til 21 ledende nordiske banker. Hver av bankene tar en individuell vurdering av deg, for så å komme med sitt beste tilbud.

Konkurransen om å få deg som kunde gjør at bankene strekker seg lengre for å komme med et godt tilbud. Dermed kan du ende opp med et bedre tilbud når du søker via Axo Finans enn når du gjør jobben selv.

Få billån uten egenkapital ved å søke lån uten sikkerhet gjennom Axo Finans. Lån opptil 500.000 kroner og finansier ditt neste bilkjøp i dag.

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg

BB Bank
Bluestep
Brabank
Instabank
Komplett Bank No
Mybank
Express Bank
Kraft Bank
ferratum money
easybank
Ikano bank
Nordax bank
Nordea direct
Norwegian bank
Optinbank
Remember
Santander consumer bank
Thorn privat finans
Resurs bank
Ya lanet
Svea
finn beste bank og lånetilbud med en låneagent
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit