Blankolån

Et blankolån kan gi deg økonomisk fleksibilitet når du trenger det. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut lånesøknaden, så sammenligner vi lånetilbudene for deg.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Gjennom Axo Finans kan du søke om lån fra 10.000 til 500.000 kroner. For å sikre at du får det beste lånet tilpasset din økonomiske situasjon, sammenligner vi bankene for deg. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Hva er et blankolån?

Et blankolån er det vi i dagligtalen kaller et forbrukslån uten sikkerhet. Det innebærer at du ikke trenger å stille med pant i form av eiendeler eller eiendom.

Et lån uten sikkerhet gir deg friheten til å bruke lånet til akkurat det du måtte ønske, men utgjør samtidig en høyere risiko for banken. Dersom du ikke betaler ned lånet, har ikke banken verdier å hente pengene fra. Derfor har blankolån høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån.

Når bør jeg ta opp et blankolån?

blankolån via axo finans

Det er mange grunner til at man har behov for et lån. Fra tid til annen hender det at det dukker opp uforutsette utgifter, og behov oppstår selv om lommeboken er tom. Et blankolån kan gi deg økonomisk frihet når du trenger det. Før man vurderer å ta opp et lån bør man imidlertid vurdere behovet og være sikker på at du velger en lånesum du faktisk kan betjene.

Det finnes likevel noen behov vi ser går igjen. Vanlige årsaker til å ta opp et blankolån er:

  • Uforutsette utgifter
  • Refinansiering
  • Oppussing

Refinansiering av gammel gjeld

Dersom du sitter på dyre smålån og kreditter kan det være lurt å refinansiere gjelden med et refinansieringslån. En refinansiering vil si å ta opp et nytt blankolån for å innfri gammel gjeld. Fordelen med dette er at du mest sannsynlig vil få en lavere rente og dermed et billigere lån.

Men en refinansiering med blankolån får du en samlet nedbetalingsplan å forholde deg til.

Renten på lån varierer hele tiden og varierer fra bank til bank. Det betyr at renten du har på et lån du tok opp for et år siden, ikke nødvendigvis er til fordel for deg lenger. Sitter du i tillegg på flere dyre smålån og kreditter kan du kutte ut unødvendige, doble gebyrer og renter. Det kan redusere den månedlige lånesummen betraktelig, noe som betyr at du også har mulighet til å betale ned mer på lånet hver måned.

Ikke bare får du et billigere lån, du blir også kvitt gjelden raskere.

Økonomisk frihet når det uforutsette skjer

Alle opplever tider hvor økonomien ikke helt strekker til. Det kan være en regning som plutselig dukker opp i posten, en vaskemaskin som ryker og må erstattes raskt eller andre behov som man ikke har mulighet til å spare opp finansiering til. Et blankolån kan være fin løsning når du skal dekke slike uforutsette utgifter.

I motsetning til et kredittkort, som mange også velger å dekke uforutsette utgifter med, får du med et forbrukslån både lavere rente og en nedbetalingsplan.

Velger du å kjøpe en ny vaskemaskin med et kredittkort, kan kjøpet fort bli dyrere enn, nødvendig dersom du ikke har mulighet til å betale tilbake lånet med en gang. Har du kun mulighet til å betale ned minstebeløpet, betyr det også at du kun betaler renter - du betaler ikke ned på selve lånet. Med et blankolån får du en nedbetalingsplan som tar høyde for både renter og selve lånet.

Fleksibelt lån til oppussing

Nordmenn elsker å pusse opp hjemmene sine, og mange velger å ta opp et blankolån for å dekke utgiftene knyttet til oppussingsprosjektet. Å pusse opp kan fort bli en dyr affære, særlig hvis du skal gå i gang med renovering av kjøkken og bad. De færreste har tilstrekkelig finansiering tilgjengelig, og et blankolån blir for mange den beste løsningen.

Med et blankolån gjennom Axo Finans får du et lån med gode vilkår og en fast nedbetalingsplan som er enkel å forholde seg til.

Når du skal ta opp et lån til oppussing, er det så klart viktig at du tar opp et lån du faktisk har mulighet til å betjene. Et lån skal ikke gå på bekostning av utgifter til livsopphold. Samtidig kan en oppussing også vise seg å bli en lønnsom investering. En oppgradering av hjemmet vil i de fleste tilfeller heve verdien på boligen. Dersom du har planer om å flytte, kan det for eksempel være at det vil lønne seg å gjøre noen endringer på huset for å få mest mulig igjen på salget.

Bruk en lånekalkulator til å finne ditt ideelle lån

søk blankolån hos flere banker samtidig

Det første man bør gjøre når man skal ta opp et lån er å kartlegge hvor mye du både vil og kan låne. Siden et lån er en forpliktelse som skal betales tilbake, hjelper det lite å være idealistisk. Velg en lånesum som du har mulighet til å betjene, uten at det går på bekostning av vanlige utgifter som husleie, strøm og mat.

For å finne ditt ideelle lån kan du bruke en lånekalkulator. Denne gir deg en god oversikt over alle kostnader knyttet til lånet, som renter, avdrag og gebyrer.

Hvem kan søke om blankolån?

I utgangspunktet kan alle søke om forbrukslån hos oss. For å få innvilget lånesøknaden må du imidlertid oppfylle visse kriterier:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Skulle du få avslag, er du selvsagt hjertelig velkommen til å søke igjen ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Eventuelt kan du søke sammen med medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine til å få innvilget lånet.

Hvor mye kan jeg låne?

Axo Finans samarbeider med 19 av Skandinavias største og beste banker. Gjennom våre samarbeidspartnere kan du låne mellom 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant.

For å finne din ideelle lånesum anbefaler vi at du bruker lånekalkulatoren vår. Her oppgir du hva du ønsker å låne samt ønsket nedbetalingstid. Lånekalkulatoren vil så gi deg en oversikt over alle kostnader knyttet til lånet. Det er verdt å merke seg at lånekalkulatoren kun gir deg en estimert oversikt, men denne er likevel nyttig når du skal planlegge økonomien fremover.

Hvordan søker jeg?

blankolån

For å søke blankolån gjennom Axo Finans fyller du ut vår elektroniske lånesøknad. Deretter tar vi på oss jobben med å sammenligne lånetilbudene blant våre samarbeidsbanker. På den måten kan du være sikker på at du får det beste tilbudet, tilpasset din økonomi.

For at prosessen skal gå raskest mulig, anbefaler vi at du har lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig. Med elektronisk signering vil du korte ned ventetiden fra du søker til pengene faktisk blir utbetalt.

Søk lån gjennom Axo Finans

Når du velger Axo Finans som din finansagent får du flere fordeler. Siden vi tar på oss jobben med å sammenligne tilbudene fra bankene, trenger du kun å sende inn én søknad. Det sparer deg for verdifull tid. Samtidig får du det beste lånetilbudet fra flere av de største norske og internasjonale bankene.

Du får personlig kundeservice fra søknaden er sendt inn til pengene er utbetalt. Lånetilbudet du mottar er uforpliktende og har en gyldighet på 30 dager.

Tjenesten vi tilbyr er også helt gratis for deg som forbruker. Som finansagent får vi i stedet en kommisjon fra bankene vi samarbeider med. Å søke forbrukslån gjennom oss vil altså spare deg for både tid og penger, slik at du kan få et lån til de beste vilkårene.

Dette er Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Vår virksomhet er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet. Dette innebærer blant annet at vi ikke har anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre partnere, og vi må ha tydelige avtaler med alle bankene vi samarbeider med.

Axo Finans er representert både i Norge og Sverige. Gjennom våre samarbeidspartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Vi samarbeider med flere store norske, nordiske og internasjonale banker som har lang erfaring med forbrukslån. Dette gjør oss i stand til å tilby deg et av markedets beste forbrukslån, tilpasset din økonomiske situasjon.

Send inn en uforpliktende søknad i dag, så hjelper vi deg i jungelen av banker og lånetilbud.

Vi sammenligner disse 19 bankene for deg

finn et gunstig blancolån
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit