Hva er lån uten sikkerhet?

 • Hva er lån uten sikkerhet?

  Et lån uten sikkerhet er et lån du kan innvilges uten å måtte stille sikkerhet i form av for eksempel fast eiendom. Vanligvis når en søker om lån må en stille hus, bil, båt eller annen fast eiendom som pant for å få innvilget lånet. Med et lån uten sikkerhet kan du låne fra 10.000 kroner og opp til 500.000 kroner.

  Kategori: Lån

 • Hvor lang nedbetalingstid er det?

  Nedbetalingstiden bestemmer du selv, maksimalt 15 år.

  Kategori: Lån

 • Hva er renten på lånet?

  Siden lånet gis uten sikkerhet er renten høyere enn for et boliglån, hvor banken har pant i boligen din. Renten er individuell, fra 7,90% og opp til rundt 22% nominell per år.

  Kategori: Lån

 • Kan alle få innvilget lån uten sikkerhet?

  Nei. Bankene tar en langt høyere risiko når de lånet ut penger uten pant. Foruten grunnkravene om at man må være over en viss alder, ikke har løpende inkasso og/eller betalingsanmerkninger, må man ha en stabil privatøkonomisk situasjon for å få innvilget lånet. Er du i tvil om du kan få et lån uten sikkerhet kan det lønne seg å søke med en medsøker.

  Kategori: Lån

 • Hvilken dokumentasjon kreves?

  Dokumentasjonskravet er det samme som når man søker om boliglån: lønnsslipp(er) og siste års selvangivelse.

  Kategori: Lån

 • Hvor lang tid tar det å få utbetalt lånet?

  Om søknaden din innvilges hos en av bankene, og du benytter BankID for å godkjenne dokumentene kan pengene være på konto dagen etter du sendte søknaden. Det forutsetter at alle dokumentene er returnert og signert i henhold til bankens krav. MERK: Ikke alle banker tilbyr bankID, og da vil det ta inntil 5 virkedager før du mottar pengene.

  Kategori: Lån

 • Hvorfor burde jeg ta opp lån uten sikkerhet?

  Har du kredittkort og annen smågjeld vil renten være lavere ved å samle alt i ett lån uten sikkerhet. Du kan spare tusenvis av kroner på lavere rente. Et lån uten sikkerhet er en fleksibel finansiering hvor du når som helst kan betale inn ekstra eller innfri lånet i sin helhet, uten ekstra kostnader.

  Kategori: Lån

 • Hva gjør Axo Finans?

  Axo Finans er en finansagent som samarbeider med 21 forskjellige banker. Når vi har mottatt alle 21 tilbudene tilbyr vi deg det tilbudet som passer ditt ønske. Hos oss er vi opptatt av god kundeservice og at du blir ivaretatt til enhver tid. I tillegg er Axo Finans sine tjenester gratis å bruke.

  Kategori: Lån

Har du flere spørsmål kan du ta kontakt med vårt kundesenter på , eller på telefon 22867400.

Spørsmål og svar om lån uten sikkerhet
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit